Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (1:3 po s.n.) | Jihlava – Litvínov 5:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:4 (3:2, 2:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 03.01.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec neskutečně dramatického utkání, které po první třetině vypadalo nudně, nakonec z toho bylo však zajímavé utkání. Domácí fanoušci poměrně nesmyslně ještě po utkání skandují proti rozhodčím, pokud mám být naprosto upřímný, skandovat by měli především litvínovští fanoušci. To ale na tom nic nezmění, domácí si připsali veledůležité tři body do tabulky. První zápas v roce 2018 má Jihlava za sebou a vyhrála 5:4. Ode mě je to dnes vše, příjemný zbytek dne přeje Tomáš Kalas. (20:04:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Poslední střela Vervy mířila nad a je hotovo!
     
    59:25
    Čachotský skvěle vypíchl kotouč a vyjel s ním z pásma.
     
    59:06
    Kotouč navíc zmizel z dohledu sudích a hra je přerušena.
     
    59:00
    Litvínov v šesti!
     
    58:24
    Sörvikovi uskočil kotouč z hole a Dukla drží kotouč, navíc končí jejich oslabení.
     
    57:35
    Kubát si udělal kličku, pak ale napálil Gerháta. Neskutečně odehraná přesilovka, Verva se ale vyhazuje z pásma sama, kotouč skončil v ochranné síti.
     
    56:48
    Kubát nyní při naznačení promáchl a vyndal tak hosty z pásma. Lukeš bombou od modré protáhl Voldena, který tuto střelu chytl do lapačky.
     
    56:40
    Dukla si ten konec utkání zbytečně komplikuje. Rabbit natáhl na zem Sörvika a je vyloučen za hákování. Litvínov si bere timeout.
     
    54:38
    Těžko říci, zda by za tento hit sudí Hradil vyloučil, ale asi to bylo čisté. Suchánek nechtěně totiž rozhodčího trefil a ten chvíli bolest rozjížděl.
     
    53:22
    Stříteský zůstal ležet ve středním pásmu, oba týmy se vztekají, Jihlava kvůli nepřerušení hry, Verva naopak, právě v přečíslení. Komerční pauza a nyní nikdo nechápe, proč se vhazuje v útočném pásmu Vervy. Rozhodčí nevylučují za hůl v obličeji Stříteského, nikdo z nich to neviděl.
     
    52:30
    Taktická vyčkáváná z obou stran. Chyby se dopustili hostující hráči, kteří vyhodili na icing.
     
    52:03
    Icing hostí, tohle Jihlava pro svůj klid potřebuje.
    51:32 Viktor HÜBL - 5:4
     
    51:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bude to ještě velké drama. Litvínov obě přesilovky sehrál skvěle a prakticky dvakrát využil. Gól platí však pouze v jednom případě a to nyní. Lukeš z mezikruží posunul doprava na VIKTORA HÜBLA, který vymetl pravý horní růžek. Asistence: František Lukeš.
     
    50:38
    A bude hůř pro Jihlavu... Hlinka sice nechtěl, ale jasně podrazil Hunkese v útočném pásmu a jde ven ze hřiště.
     
    49:30
    Verva i přesto neskutečně tlačí na pilu a Volden se musí hodně ohánět. Kajínek musel na trestné propotit snad i své vlasy...
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Stříteský, 12. Stříteský (Bryhnisveen, Anděl), 17. Skořepa (Hamill, T. Kubalík), 34. T. Kubalík (Hamill), 36. M. Hlinka (Kajínek, Žálčík) – 4. V. Hübl (F. Lukeš), 5. Matoušek (Hunkes, Kubát), 32. Vandas (Válek), 52. V. Hübl (F. Lukeš)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Vejmelka) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, Kajínek, Šidlík, Bryhnisveen – Hamill, Skořepa (A), T. Kubalík – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš (A), R. Hubáček, Rabbit.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (38. Kantor) – Kubát (A), Hunkes, Baránek, Sörvik, Z. Sklenička, K. Pilař, Gula – F. Lukeš, V. Hübl (A), Gerhát – Trávníček (C), M. Hanzl, Jánský – Matoušek, Válek, Vandas – Dufek, Jícha, M. Havelka.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hanzlík

    Diváci: 3575
    thejrc.org