Kometa Brno – Zlín 2:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Plzeň 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 7:0 (kon.) | Znojmo – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
AZ Havířov
Pondělí 11.10.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Rebelové po výborném výkonu zdolali svého soupeře z Havířova přesvědčivě 7:0 a připisují si důležité tři body do extraligové tabulky. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:04:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Po dlouhém souboji za havířovskou brankou o puk na hřišti zaplály vášně a v pěstním souboji si to rozdali J. Milfait (HBR) s Miczek (HAV), oba si odnesli dvouminutové tresty za hrubost.
     
    58:37
    Havíři jsou v plném počtu, při hře 5 na 5 mohou opět naplno pokračovat ve svém útočném snažení vstřelit alespoň čestnou branku a trochu zmírnit svou vysokou porážku, jež je dnes zřejmě nemine.
     
    58:13
    Havel se teď prezentoval dvěma dobrými momenty. Nejdříve si najel do volného prostoru před brankou a ostrou ranou pálil těsně vedle, poté zblízka tečoval Šímovu ránu od modré čáry jen do připravených Zelenkových betonů.
     
    57:20
    Havlíčkobrodští hokejisté neudrželi kotouč v útočném pásmu, když je Havířov vytlačil těsně za modrou čáru. Pokus o navárt do ofenzivního postavení Rebelům nevyšel, provinili se při této činnosti postavením mimo hru.
     
    56:37
    Za krosček zamířil k dvouminutovému trestu na lavici hanby Čaja (HAV).
     
    56:00
    Mírně navrch začínají mít opět domácí mladíci, kteří se snaží hodně bruslit a přesně kombinovat, což jim poměrně vychází. Hezkou akci teď předvedl J. Milfait s Wasserbauerem, když druhý jmenovaný po obdržené nahrávce ještě vracel polostřelou puk k pravé tyčce, kde ho jeho spoluhráč netrefil před poloprázdnou brankou.
     
    54:00
    J. Doležal rozpohyboval na ledě rychle své brusle a prosmýkl se podél havíčovského protihráče až do palebné pozice v pravém kruhu, ve velkém úhlu však pálil k bližší tyčce jen do Zelenkových nachystaných betonů.
     
    53:28
    Hra se oproti předchozích dvěma třetinám hodně vyrovnala, sledujeme teď bojovnou partii, v níž drží obě mužstva často kotouč na svých holích a snaží se přelstít soupeřovu defenzívu.
     
    52:11
    Oba soupeři se snaží o útočnou hru a usadit se v blízkosti branky svého soka na delší a souvislější časový úsek, obrany obou táborů však zatím pracují spolehlivě a tuto situaci neumožňují.
     
    50:51
    Čípovu nepříjemnou střelu z prostoru meziok ruhy gólman krch nadvakrát zneškodnil, když si ji poprvé ztlumil hrudí a následně schoval puk pod lapačkou. Dojíždějící Mráz číhal na možnost k dorážce marně.
     
    49:50
    Havířov je kompletní, když ustál hned dvojnásobné oslabení. Nyní hýří při hře 5 proti 5 aktivitou a dobývá branku havlíčkobrodského gólmana Krcha.
     
    49:22
    Havlíčkobvordská přesilovka se rychle chýlí ke svému konci, tlak domácích už není zdaleka takový, jako tomu bylo v předchozích okamžicích. Hostů se daří často odpalovat puk ze svého pásma.
     
    48:22
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a okamžitě zaujal přesilovkové rozestavení kolem havířovské brány, kde dlouho držel hru a snažil se o co nejčastější střelbu. Většině ze střeleckých pokusů ale scházela větší přesnost, v několika případech pro změnu zaúřadoval ve svém brankovišti brankář Zelenka.
     
    47:31
    Na lavici hanby usedl Krause (HAV), jenž se provinil hákováním.
     
    46:57
    Hosté vystihli nepřesnou nahrávku a Číp hledal dlouhou nahrávkou ve středním pásmu úplně volného a rozjetého Mráze, jenže ten nezachytil nepřesnou nahrávku, jež skončila až v moci brodského gólmana Krcha.
     
    46:47
    Za katr usedl kvůli hákování na 2 minuty Mach (HAV).
     
    45:50
    M. Novák si nabruslil podél pravého mantinelu do psáma a vzápětí poslal hezkou nahrávku na hůl J. Doležala, ale ten netrefil v mezikruží puk ideálně.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Ondráček (P. Blažek), 8. J. Milfait (Zohorna), 11. Zdražil (J. Milfait), 18. Musil (J. Milfait), 32. Zdražil (J.Milfait), 33. Novotný (Ondráček), 42. Šíma


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    AZ Havířov:
    bahis siteleri