Vsetín – Ústí n/L 7:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:2 (0:0, 4:1, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 15.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Loučím se s Vámi z ještě stále slavícího vsetínského Lapače a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:55:07)
     
    Za domácí je nejlepším hráčem vyhlášen David Vítek, za hosty pak Jaroslav Roubík.
     
    Celá třetina třetina byla ve znamení velkých šancí. První úspěšnou střelu v posledním dějství zaznamenal ústecký Slovan, puk dostal v signalizované výhodě do branky také Tomáš Vávra, branka však nebyla pro postavení útočícího hráče v brankovišti uznána. Domácím však patřil závěr utkání, kdy se v rozmezí minuty a půl trefili Valaši hned třikrát.
    Domácí se tedy mohou radovat z vysoké výhry a užít si děkovačku s fanoušky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Markovič přebruslil dva hráče Slovanu a v blízkosti gólmana zakončoval mezi betony. Puk mají za svou brankou na hokejkách hosté. Zápas se již jen dohrává.
     
    58:35
    Pokorného střela šla na branku, Ostrčilovu dělovku na modré zase zblokoval hostující obránce Zdvořáček.
     
    56:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pomalu to vypadá, že chtějí vsetínští hokejisté splnit fanouškům požadovanou desítku. Od levé tyčky poslal puk střelou po ledě až za brankovou čáru TOMÁŠ VÁVRA, který se po jedné neuznané trefě dočkal také regulérní branky. Asistence: David Březina, Jaroslav Markovič.
     
    56:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Stále to ze vsetínské strany není vše. RADIM OSTRČIL se spolu s Pokorným dostal do přečíslení dva na jednoho. Obránce to vzal na sebe a prudkou střelu zasadil přesně k pravé tyčce ústecké branky. Asistence: Radim Hruška, Vít Jonák.
     
    55:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere tříbrankové vedení zpět. JAROSLAV MARKOVIČ dostal přesnou přihrávku od Frola, a tak mu nic nebránilo v tom, přebruslit všechny hráče soupeře a dostat se do brejku. Před gólmanem zachoval vsetínský útočník chladnou hlavu a zakončil mezi betony. Asistence: Tomáš Frolo.
     
    55:10
    Melka vybojoval útočné pásmo a usadil se na modré čáře. Ústecká střela na Horčičku šla nakonec z pravé strany. Puk skončil na vnější straně sítě.
     
    54:08
    Volke na Teperovu střelu od modré neviděl, a tak se proti ní pokusil zvednout levý beton. Kotouč právě tuto část gólmanovy výstroje trefil.
     
    53:54
    Vsetín je u puku v útočné třetině, ke střele se ale domácí přes pozornou obrana hostů nedostávají.
     
    52:57
    Vrdlovec s Kousalem nabruslili před branku Vsetína a v situaci dva na dva se chystali za končit. Jedna z přihrávek byla však zblokována Šenkeříkem a na Horčičku žádná střela nešla.
     
    52:04
    Teper trefil z mezikruží připravenou lapačku hostujícího brankáře. Gólman Slovanu měl sice zhoršený výhled na situaci, s touto střelou si ale poradil.
     
    51:33
    Podešvova střela z vrcholu pravého kruhu byla jemně tečovaná a končí za brankou. Střela měla ale velkou razanci, a tak puk s malou pomocí hostujících hráčů doklouzal do středního pásma.
     
    51:00
    Vsetínská přesilovková kombinace skončila přihrávkou Jonáka na Vítka přes brankoviště. Druhý jmenovaný však přihrávku nezpracoval a puk do odkryté branky nedostal.
     
    50:28
    Březinův pokus z pravého kruhu byl namířen mezi betony. Volke si tento prostor pohlídal.
     
    Dnešní utkání sleduje 2371 diváků.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Teper (Březina, Vávra), 32. Vítek (Jonák, D. Krenželok), 34. Jonák (Šenkeřík, D. Krenželok), 38. Jonák (Hruška, Vítek), 56. Markovič (Frolo), 57. Ostrčil (Hruška, Jonák), 57. Vávra (Březina, Markovič) – 24. Roubík (Husák, Smolka), 47. Smolka (Melka, Roubík)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (J. Pavelka) – Teper, Dundáček, Frolo, Ostrčil, Šenkeřík, D. Krenželok – Slováček, Kucharczyk, Podešva – Markovič, Vávra, Březina – Jonák, Hruška, Pokorný – Vítek, Šilhavý, Karafiát.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Husák, Bernad, Macek, M. Vágner, M. Zdvořáček, Hes, Mlčoch – Smolka, Roubík, Melka – P. Kousal, Vrdlovec, Severa – Dufek, L. Volf, Gengel – Markulinec, Navarra.

    Rozhodčí: Dědek, Skopal – Kreuzer, Reich.

    Diváci: 2371
    thejrc.org