Slavia – Ústí n/L 8:1 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Vsetín 8:0 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 2:1 (kon.) | Přerov – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 0:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 04.11.2017, 17:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku – 32:23
    Střely mimo – 15:15
    Zblokované střely – 17:14
    Vhazování – 29/59:30/59 (19:20:14)
     
    Je konec! Domácí Motor dokázal deklasovat hostující Vsetín a u svých fanoušků tak zcela určitě napravil zaváhání z Frýdku-Místku. Snaha se ale nedá upřít Vsetínu, který přijel na jih Čech a až na výsledek zde neodehrál špatné utkání. Já vám děkuji za pozornost! Z tohoto utkání je to vše.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Nezbývalo mnoho a Václav Nedorost si mohl připsat ještě jeden přesný zásah! Z úhlu prověřil Horčičku, který možná i s trochou štěstí dokázal puk vyrazit do rohu kluziště.
     
    58:44
    Ondřej Slováček zachytil nepřesnou domácí přihrávku, díky čemu se ještě Vsetín může pokusit aspoň o čestný zásah.
     
    58:02
    Nebezpečně to vymyslel Vlastimil Dostálek! Viděl, že má Horčička zakrytý výhled, a nebezpečně z úhlu vypálil ze zápěstí. Naštěstí pro Vsetín ale stál Horčička vcelku dobře, tudíž puk dokázal vytěsnit.
     
    56:55
    Opět to bylo duo Čermák – Rob, které se pokusilo ohrozit hostující klec. Luboš Rob ale nedostal přihrávku úplně přesně, a proto měl možnost obránce mu kotouč vypíchnout a tak také učinil.
     
    55:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je pořádný debakl, který si dnes Vsetín z jihu Čech odveze! ROK PAJIČ jel okolo pravé tyče hostující branky, kam nenápadně propasoval kotouč! Nutno říct, že tento gól jde z velké části na vrub hostujícího brankáře. Asistenci si připsal Kučný a zpečetil tak povedený večer všech nových tváří v Motoru! Asistence: Peter Galamboš, Jiří Kučný.
     
    54:22
    Miloslav Čermák po hezkém ťukesu s Lubošem Robem jen těsně minul pravou tyč z pohledu Luboše Horčičky! První jmenovaný dostal od dnešního autora hattricku dobrou přihrávku mezi kruhy.
     
    53:42
    Adam Hořanský si zkoušel najít cestu ke střele, nicméně ke střele se dostal, jenže ji zblokoval Jiří Kučný. Poté jdou do útoku opět českobudějovičtí hokejisté.
     
    52:42
    V tomto střídání byl velmi aktivní hostující Ondřej Slováček. Ten nejprve střílel z poměrně velkého úhlu mimo branku, následně vypálil z prostoru mezi kruhy také mimo tři tyče.
     
    52:01
    S dorážkami na hranici brankoviště si dokázal pozorný Luboš Horčička poradit. O malý moment později se hra přeruší a následuje komerční přestávce.
     
    51:47
    Zakázané uvolnění trochu zklidní tempo hry. Icingem se provinili Vsetínští.
     
    50:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor na svém ledě odehrává skvělé utkání! Po nádherné kombinaci domácích se dokázal prosadit MILOSLAV ČERMÁK! Ten dostal dobrou přihrávku na zadní tyč od Víta Jonáka! Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
     
    50:03
    První formace si v tomto zápase počíná taktéž velmi dobře. Václav Nedorost zavezl kotouč do útočné třetiny, kde si Motor vytváří velmi solidní tlak.
     
    48:45
    Z druhé vlny si najel na přihrávku Vlastimil Dostálek, který kotouč napálil nekompromisně z první. Jeho střela si ale cestu mezi tři tyče nenašla.
     
    47:42
    Tomáš Frolo dokázal obrat motoráky o kotouč a společně se svými spřízněnými hráči může ještě zkusit něco s nepříznivým výsledkem z pohledu Vsetína udělat.
     
    46:45
    V útočné snaze pokračují domácí hráči, kteří se za výborné atmosféry v hale díky oběma táborům snaží Vsetínským vstřelit sedmý gól. Nyní drží za brankou Horčičky kotouč Mitch Fillman a čeká, než mu některý ze spoluhráčů najede na přihrávku.
     
    45:25
    Petr Vampola by se býval mohl dostat do úniku, jenže vracející se obránce Vsetína měl o něco více sil a dokázal mu tento záměr překazit.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Vampola (Nedorost, M. Bárta), 7. Rob (Galamboš), 23. Dostálek (Fillman, Pajič), 31. Nedorost (Vampola), 35. Rob (Jonák), 37. Rob, 51. Čermák (Jonák, Rob), 56. Pajič (Galamboš, Kučný)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák, Kučný, Fillman, Pýcha, Vráblík, Pavlin – M. Bárta, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, Vlček, Heřman – Beránek, Pajič, Galamboš.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (35. Horčička) – Dundáček, Teper, Frolo, Žák, Janáček, D. Krenželok – Březina, Kucharczyk, Markovič – Vávra, Hruška, Slováček – Tomas, Podešva, Pokorný – Kajaba, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Jechoutek, Zubzanda – Štofa, Kreuzer
    thejrc.org