Litoměřice – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 28.11.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů. (20:32:09)
     
    Třetí třetina již nepřinesla nijak výraznou změnu ve hře. Vsetín si zaslouženě z tohoto utkání odváží tři body, přestože se litoměřičtí zejména ve druhé třetině enormně snažili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Krásná akce litoměřických. Radek Jeřábek našel v útočném pásmu Petra Kodýtka, který poslal puk na ještě lépe postaveného Ondřeje Machalu. Ten svůj hattrick již nedovršil, Pavelka se velmi rychle do střely přesunul.
     
    59:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:48
    Závěrečnou přesilovku domácí hokejisté usilovně brání. Ondřej Smetana vyhodil kotouč do útočného pásma, kam se rovněž přesunulo těžiště hry.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ivan Řehoř – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:50
    Denis Kusý nepřevzal rychlou přihrávku od Radka Jeřábka. I tak se ale domácí hokejisté udrželi v útočném pásmu. Zde na Pavelku čekalo určité množství práce. S tou se však vypořádal.
     
    57:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ MACHALA zažívá velice úspěšnou premiéru v kališnickém dresu. Do odkryté pravé strany branky Jaroslava Pavelky umístil velice přesně kotouč. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    56:39
    Přesilovku začal Stadion tlačením se před branku Pavelky. Ten zatím těchto střelám odolat dokázal, navíc se Vsacané dostali na malý moment před litoměřickou branku.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:15
    Jakub Teper vyslal prudký puk na branku Michajlova, ten se pak pokoušel do branky dorazit David Březina. Oba dva na Michajlova vyzrát nedokázali.
     
    55:31
    Vítězslav Bílek nakonec neuchránil puk před Danielem Krenželokem, i když do svých několika otoček vložil velké úsilí. Valaši se poté dostali k litoměřické brance.
     
    54:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poté, co Jaroslav Šimeček trochu smolně trefil pouze tyčku branky Jaroslava Pavelky. K odraženému puku se dostal Markovič, který jej poté nasměroval na RADIMA OSTRČILA, který poslal puk k levé tyčce Michajlovovy branky. Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    54:33
    Josef Stříbrný zblokoval Březinu, díky čemuž se do hry dostal Jaroslav Šimeček.
     
    54:17
    Hosté v plném počtu.
     
    53:17
    Ondřej Buchtela se snaží najít vhodné postavení ke střele, přitom si obbruslil dva protihráče. Následná střela na Pavelku již přesná nebyla.
     
    52:27
    Během deseti vteřin přesilovky je k vidění již třetí vhazování. Poté, co byli litoměřičtí zachyceni v ofsajdu zachytil puk Filip Helt, který jej velmi rychle poslal na domácí střídačku.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., vražení na hrazení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 34. Machala (Buchtela), 37. J. Šimeček (Jandus, Jebavý), 58. Machala (Kodýtek) – 14. P. Beránek (Protasenja, Kucharczyk), 21. Kopta (Březina, Teper), 31. D. Krenželok (Kucharczyk, P. Beránek), 33. Březina (Markovič, Dundáček), 35. Březina (Markovič, Dundáček), 55. Ostrčil (Markovič)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (33. Michajlov) – Strejček, Buchtela, Jeřábek, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Helt, Machala, Kodýtek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Kantner.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – D. Krenželok, Teper, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Žák – Březina, Kopta, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Šilhavý, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Hejl, Podrazil

    Diváci: 1062
    thejrc.org