Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 14:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 4:8 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:5 (po pr.) | Klatovy – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Most – Sokolov 4:1 (kon.) | David Servis – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | Tábor – Kolín 2:3 (po pr.)
Kobra – Bílina 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 6:4 (kon.)
Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
14:3 (3:1, 7:1, 4:1)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 14.10.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, dnešní na góly bohatý zápas tímto končí. Za sledování onlajnu děkuje a na počtenou se těší Richard Wagner. (19:16:52)
     
    Třetí třetina se odehrála v poklidném tempu. Domácí mužstvo navýšilo svůj náskok až na 14:3. Co k tomu dodat? Hosty potopilo selhání z 26. minuty, kdy během necelých sto dvaceti vteřin inkasovali čtyřikrát. Hattrickem se zapsal do historie Bruslař Luboš Voříšek. Naopak, smutným hrdinou večera je Roman Šoustal, kterému dnes obránci moc nepomohli.

    Havlíčkův Brod tedy potvrdil roli favorita a aspiranta na postup do vyšší soutěže. Naopak, Lední medvědi musí do příštích bojů lépe zkonsolidovat defenzivu a odrazit se k lepším výsledkům.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Bruslaři operují s kotoučem v útočném pásmu, ale nikam se neženou. Asi sami cítí, že nemá cenu dále ničit sebevědomí dnes bezmocnému brankáři Ledních medvědů.
     
    58:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ještě jedna čárka jest připsána na lístek domácímu mužstvu. Po rychlém přenesení hry a šikovném pasu Lukáše Endála se dostal k zakončení na brankovišti DAVID KOZLÍK, který ukázal šikovné ruce a přesnou ranou do prázdné branky ještě více zdecimoval Romana Šoustala v pelhřimovské kleci. Jemu jeho spoluhráči nedopřáli klidnému spaní. Asistence: Lukáš Endál a Luboš Voříšek.
     
    58:35
    Ještě se to hemžilo před Čeňkem Novákem jako v mraveništi v době říje, říká-li se tomu tak vůbec u mravenců, avšak žádný z hráčů se nedokázal propracovat k zakončení.
     
    58:01
    Dnešní utkání sleduje 706 diváků.
     
    57:27
    V podání Petra Votápka se dokonce povedlo i vystřelit. Tvrdá rána z levého kruhu ale zaplula jen do lapačky maskovaného muže domácích.
     
    57:04
    V poklidném tempu se dohrává dnešní již jednoznačně rozhodnutý duel. Hráči si zkouší, co si mohou dovolit. Zatím jim to celkem vychází.
     
    56:10
    Pokračuje se pět na pět a kotouč mají na holi v útočném pásmu domácí. Ke střele z kruhu se dostal Filip Beneš, ale vysoko přestřelil.
     
    55:05
    Kromě toho, že dnes sebral několik bodů, zvládl se Jan Milfait (HBR) i poprat. Soupeřem mu byl Tomáš Vysloužil (PEL). Bohužel, ve změti těl jsem nezahlédl, kdo se stal vítězem tohoto férového kohoutího duelu. Oba hráči vyfasovali vyšší trest na pět minut plus do konce utkání.
     
    54:40
    Žádný spěch, klídek a snadná kombinace, kterou se snaží hosté napadat. Asi tak nyní vypadá hra v útočném pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    53:44
    Hosté se vydali vstříc útočnému štěstí, ale místo toho, aby jim toto vyšlo naproti, vydali se v ústrety domácí beci, jež se chopili touše.
     
    52:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zde už snad ani není o čem psát. Domácí tým přidává do branky Pelhřimova třináctý zásah. Petr Kuchta najížděl po levém křídle a svou cestičku k brance zakončil i střelou. Tu Šoustal neudržel a vleže pak jen sledoval, jak si gólovou radost ze snadné dorážky užívá TOMÁŠ LUDVÍK. Asistence: Petr Kuchta a Tomáš Semrád.
     
    51:58
    Do brejku se na druhé straně hnal i Vladimír Oščádal, který se snažil překonat Čeňka Nováka střelou nad lapačku, ale domácí strážce svatyně si situaci pohlídal, máchl širokou rukavicí a připsal si bryskní zákrok!
     
    50:43
    Filip Beneš se hnal sám na Romana Šoustala, kterého se mu nepovedlo překonat, jelikož tento mu nechal v cestě beton. Domácí hráč poté upadl, ale sudí jednoznačně rozpažil. A udělal správně.
     
    49:55
    Krátká anabáze před brankou Čeňka Nováka nepřinesla radost pro pelhřimovské barvy. Domácí obránci si poradili s vekou jistotou.
     
    48:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tady hattrick, přátelé! Bruslaři dobře zabojovali při hře čtyři na čtyři u levého mantinelu a vybojovali puk. Hrací předmět se poté bleskově stěhoval křižným směrníkem od Jiřího Vašíčka na hokejku LUBOŠE VOŘÍŠKA, který stál osamocen na pravém rohu brankoviště a chladnokrevně zakončil. Asistence: Jiří Vašíček a Jan Milfait.
     
    48:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Balgalvis – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Lední Medvědi Pelhřimov (Oščádal – 2 min., sekání).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Endál (T. Semrád, Milfait), 8. Šuhaj (Milfait, Voříšek), 19. Třetina (Vašíček), 26. Voříšek (Milfait, Vala), 26. Kříž (Kozlík, Přidal), 27. Endál (Třetina, Přidal), 27. Voříšek (Milfait, Šuhaj), 36. Přidal (Kříž, Kozlík), 39. Milfait (TS), 40. Beneš (Kuchta, Vala), 42. Milfait (Voříšek, Vala), 49. Voříšek (Vašíček, Milfait), 53. Ludvík (Kuchta, T. Semrád), 59. Kozlík (Endál, Voříšek) – 15. Martin Hadrava (Mejzlík), 22. Martin Hadrava, 48. Vysloužil (Plachý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Da. Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, M. Semrád – Endál, Třetina "C", Přidal, Šuhaj, Milfait "A", Voříšek, Kozlík, Michálek, Kuchta, Ludvík, Beneš.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Šoustal (Stibal) – F. Kasalý, Kohút, Hájek, Srdínko, Port, Kubát "C", Kalenda, Rudy – Do. Marek, Oščádal, Plachý "A", Kopic, Vysloužil, Kaminsky, Votápek, Šulák, Martin Hadrava, Mejzlík.
    Trenér: Jan Dvořák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 706
    thejrc.org