Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Nymburk – Klatovy 9:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Řisuty – Děčín 2:3 (kon.)
Kolín – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:5 (kon.)
Bílina – Trutnov 3:4 (po s.n.) | David Servis – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 6:3 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 3:6 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 20.01.2018, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Domácí hokejisté potvrdili své vítězství a dobrý výkon ve třetí třetině, ve které se jim podařilo vstřelit ještě dvě branky. Ode mě je to tedy pro dnešek vše! Krásný zbytek večera! (20:19:50)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Nenápadná střela z rohu kluziště letěla na bližší tyč Novákovy branky z hole Adama Vylíčila. Ani jeden z týmů se poté už nikam nežene.
     
    59:01
    Petr Škopek nahodil puk na Nováka už ze středního pásma. Hostující brankář ho poté chtěl rozehrát, ale Škopek přidal na rychlosti a rozehrávku Novákovi nepovolil.
     
    58:24
    Na ledě byla k vidění další strkanice a rozhodčí budou opět vylučovat.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
     
    55:41
    Rozhodčí s udělenými tresty opravdu nešetřil. Za Havlíčkův Brod odchází na trestnou na dvě minuty za hrubost Patrik Přidal. Naopak Miroslav Třetina se do hry už nepodívá, od rozhodčího totiž inkasuje desetiminutový osobní trest. Na domácí straně odcházejí za hrubost na dvě minuty na trestnou lavici Farka a Kříž.
     
    55:41
    Po jedné z akcí nastala v rohu kluziště mezi oběma týmy roztržka a rozhodčí již zdvihá svou pravici na znamení toho, že bude vylučovat.
     
    55:29
    Michal Michal nabral jednoho ze svých spoluhráčů, který přejel útočnou modrou čáru. O faul se ale zřejmě nejednalo, neboť byl hostující hráč v držení kotouče.
     
    54:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o osudu tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto. Do útočného pásma se s pukem na holi vydal JIŘÍ BÁRTA. Obešel hned dva protihráče, zmátl gólmana a zasunul kotouč do odkryté části klece. Asistence: Michal Michal, Adam Vylíčil.
     
    53:22
    Od Jana Trummera staršího dostal pas ke vzdálenější tyči David Svoboda. Jeho střela ale neměla gólové parametry, Čeněk Novák ji vyráží.
     
    52:13
    Tomáš Semrád v akci i podruhé v rychlém sledu za sebou! Tentokrát měl možná lepší pozici než před chvíli, střela podle ale prosvištěla jen kolem levé tyče.
     
    51:53
    Hra se opět přestěhovala před Dudáčka. Od modré čáry napřáhl ke střele Tomáš Semrád. Jeho projektil ale zamířil jen doprostřed brány, kde stál připravený Milan Dudáček.
     
    51:22
    Už to vypadalo, že o kotouč Jiří Bárta přijde, nakonec ho ale udržel a následně také vyhodil.
     
    50:32
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Babčuk.
     
    50:25
    Po Vylíčilově přihrávce se prostoru na křídle dostalo Bártovi. Jiří Bárta následně střílel k bližší tyči, Novák ho ale vychytal. O chvíli později se bude vylučovat.
     
    48:51
    Po střele jednoho z beků Havlíčkova Brodu byl trefen Jakub Marek, od kterého se puk odráží do středního pásma, tedy mimo nebezpečí z pohledů servismanů.
     
    48:26
    Jan Kříž to měl proti třem protihráčům velmi těžké a ke střele se proháčkovat nedokázal.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Šulčík, 3. Trummer (Macháček), 28. Macháček (Michal, Farka), 33. Sumerauer (Marek), 48. Macháček (Trummer), 55. Bárta (Michal, Vylíčil) – 28. Kuchta (Chlubna, Třetina)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, Škopek, Michal, Macháček, Babčuk, Kříž, Farka – Marek, Trummer, Šulčík, Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Trummer st., Zayml, Svoboda
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Krejčí, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž, Přidal, Kozlík, Beneš, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Chlubna, Ludvík, Kuchta, Homola, Třetina

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Ovsík
    thejrc.org