Tábor – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 16:1 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 4:3 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 3:2 (po pr.) | Písek – Pelhřimov 7:5 (kon.)
Bílina – Most 5:0 (kont.) | David Servis – Klatovy 3:2 (po pr.) | Děčín – Kobra 7:6 (po pr.)
Trutnov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
NED Hockey Nymburk
Sobota 17.02.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z Kotliny dnes vše. Děkuji vám za pozornost, přeji hezký zbytek víkendů a u dalších přenosů se těším na počtenou. (19:28:18)
     
    Favorizovaní Bruslaři se nakonec mohutně radují ze zisku dvou bodů, na které se pořádně nadřeli. Vítězství v prodloužení zajistil po nádherné individuální akci Luboš Voříšek. Díky ztrátě Žďáru nad Sázavou na ledě Tábora navýšili hráči Havlíčkova Brodu svůj náskok na čele tabulky na pět bodů.

    Střely na bránu: 47:25
     
    Konec zápasu.
     
    61:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí nakonec vydřeli druhý bod po nádherné akci LUBOŠE VOŘÍŠKA. Sympatický útočník se proháčkoval mezi trojicí soupeřů a svoji akci, která by se neztratila ani v soutěži o zlatou helmu, zakončil střelou mezi Kroftovy betony! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    60:28
    Díky práci Patrika Přidala se dostal do úniku Lukáš Endál, který roztáhl Michala Kroftu a bekhendem se jej snažil přestřelit, to se mu v obrovské rychlosti ale nepodařilo!
     
    60:21
    Jan Stehlík měl na zádech přilepeného Patrika Přidala, před kterým dlouho držel kotouč, nakonec o něj ale přišel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Většina třetí třetiny se hrála v režii Havlíčkova Brodu, domácí ale trápila finální fáze. Nakonec se domácí přeci jen prosadili v přesilové hře zásluhou Patrika Přidala, základní hrací doba tak vítěze nepřinesla.

    Střely na bránu: 45:25
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Domácí se v závěru ještě tlačili do brankoviště po střele Davida Valy od modré čáry, Michal Krofta byl ovšem pozorný a udržel puk ve své moci.
     
    59:28
    Čeněk Novák ještě musí dávat pozor. Daniel Arnošt se dral mezi dvojici havlíčkobrodských obránců a vystřelil. Domácí brankář jeho pokus vytěsnil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    59:12
    Jan Milfait se dostal do zajímavé pozice, měl kolem sebe na okraji levého kruhu kousek prostoru, kotouč mu ale v poslední chvíli sjel z hole.
     
    58:42
    Hosté se už jenom brání. Jenže Bruslařům se přes obranný blok nedaří prosadit a musí rozehrávat znovu z vlastního pásma.
     
    58:18
    Dlouho rozehrávka se ale s úspěchem nesetkala a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po pravé ruce Čeňka Nováka.
     
    58:13
    Lehké nahození hostů zkontroloval lapačkou Čeněk Novák. K puku se pak přihlásili obránci, aby mohli založit další útočnou akci.
     
    57:34
    Jan Milfait přistrčil puk Davidu Valovi na modrou čáru. Ten si sním sjel blíže k levému hrazení a z nápřahu tvrdě vypálil, Michal Krofta ovšem jeho dělovku udržel ve výstroji.
     
    56:56
    Hosté jsou stále pod tlakem. Když se ve vlastním pásmu dostanou ke kotouči, tak jej jenom lehkým obloučkem pošlou do středního pásma, kde jej seberou znovu Bruslaři.
     
    56:13
    Havlíčkobrodští se dostali znovu na kotouč a spěchali dopředu, na modré čáře je ale zastavuje hvizd čárového rozhodčí vinou ofsajdu.
     
    55:50
    Bruslaři se i nadále tlačí dopředu. David Vala nahazoval puk na bránu ze středního pásma. Michal Krofta jej rychle vyklepal z lapačky a rozehrál na spoluhráče.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 15. Kopic (Milfait, Voříšek), 32. Milfait (Vala, Voříšek), 55. Přidal (Endál), 62. Voříšek (T. Semrád) – 6. Kedršt (Loučka, Kolouch), 24. Stehlík, 31. Stehlík (Smejkal, Loučka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád "C", Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kopic, Kříž, Balgalvis – Endál, Ludvík, Přidal – Michálek, Milfait "A", Voříšek – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Šuhaj, Beneš
    NED Hockey Nymburk: Krofta (Špaček) – Loučka, Mašek, Knesl, Eliáš, Rittig, Hierman, Hejda – Smejkal, Arnošt, Stehlík, Štěpánek, Kedršt, Kolouch, Josefus, Eis "C", Planý, Král

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Musil, Jan Kleprlík

    Diváci: 633
    thejrc.org