Šumperk – Val. Meziříčí 8:1 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 1:11 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 2:4 (kon.) | Most – Jablonec n/N 0:5 (kont.)
Písek – Tábor 0:3 (kon.) | Bílina – Děčín 3:6 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 4:6 (kon.) | Letňany – Kobra 3:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
8:1 (1:0, 4:1, 3:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 09.12.2017, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk. • 2. liga skupina Východ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání, nebo spíše exhibice? Zřejmě je to jedno, i tak je tohle devítibrankové představení obou týmu minulostí! Šumperští hokejisté si z dnešního utkání na vlastním ledě odnášejí plný počet bodů a nebýt nepovedeného utkání s Kopřivnicí, byli by Draci doma stoprocentní.

    Ve 48. minutě vsítil první branku třetí periody domácí Jiří Půhoný, 5 minut poté na něj navázal Jakub Schejbal a v 54. minutě dokonal dílo Daniel Hroch!

    V dalším kole přivítají Draci na svém ledě hráče Nového Jičína, Bobři naopak zajíždějí na led šumperského rivala v tabulce, Hodonína!

    S konstatováním, že si dnes každý fanoušek útočného hokeje rozhodně přišel na své, se s vámi loučím a přeji pohodový zbytek dne. (19:15:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Václav Studený se ještě pokoušel o ránu z pravé strany kluziště, Lakosil byl ale opět u své bližší tyče připraven!
     
    59:16
    Na závěr utkání se ještě výborným a pohotovým zákrokem prezentoval brankář Lakosil a nebýt jediného zaváhání, zřejmě by si z dnešního utkání odnesl čistý štít.
     
    58:07
    Sympaticky se domácí hráči snaží o přidání další branky na účet hostujícího týmu, Půhoný se ale po druhé v dnešním zápase prosadit nedokázal a to ani po vynikajícím průniku soupeřovou obranou.
     
    57:16
    Šumperským stadionem už nyní vlají žlutomodré vlajky a i fandové tak zřejmě vědí, že i další domácí utkání pro ně a jejich hráče dopadne na výbornou!
     
    56:49
    Nyní hosté kombinují ve vlastním obranném pásmu a zřejmě by se už nejraději viděli v autobuse na cestě do Valašského Meziříčí.
     
    56:05
    Draci na ledě dominují takřka ve všech směrech a ani za stavu 8:1, nepouštějí soupeře do žádných větších šancí, ani nějakého souvislého tlaku.
     
    55:06
    Schejbal se nyní dostal do další obrovské šance, když dorážel odražený puk od soupeřova brankáře, někde z prostoru mezikruží. Další branku pro svůj celek ale přidat nedokázal.
    53:56 HROCH - 8:1
     
    53:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak přece jen se to Drakům podařilo a dostávají se do sedmibrankového vedení! Na domácím ledě se jim opravdu daří a to potvrdil nyní i DANIEL HROCH, kterému se podařilo vsítit jeho dnes první branku! Asistence: Novosad, Sedlák.
     
    53:31
    A domácí mohli chvíli poté přidat i další branku, Procházka se dostal do samostatného úniku, před kterým vybojoval puk u mantinelu. Střelou k levé tyči Bechného branky ale neuspěl.
    52:09 SCHEJBAL - 7:1
     
    52:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští hráči využívají i další přesilovou hru a dostávají se na odstřel už šesti branek! K tomu všemu jim zbývá ještě minuta a půl přesilovky 5 na 4! Králík našel výborně JAKUBA SCHEJBALA, kterému nedělalo velké potíže dostat puk do sítě! Asistence: Králík, Kovařík.
     
    51:13
    I přes pouhé tři hráče na ledě, se dokázali hosté opět osvobodit. Draci ale opět rychle přejíždí do útočného pásma, kde rozjíždí další kombinaci.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Brunec – 2 min., sekání).
     
    50:30
    Místo toho, aby se hráči Valašského Meziříčí snažili o korigování již tak nepříznivého skóre, nechávají se vylučovat jako na běžícím pásu. Draci mají k dispozici ještě přes minutu přesilové hry!
     
    50:21
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Hořanský – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:53
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Hajda – 2 min., faul kolenem).

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 2. Králík (Vymazal), 28. Cink (Půhoný, Sedlák), 28. Kovařík (Králík, Schejbal), 36. Půhoný (Cink, Gewiese), 38. Cink (Půhoný), 48. Půhoný (Vachutka, Sedlák), 53. Schejbal (Králík, Kovařík), 54. Hroch (Novosad, Sedlák) – 31. Hořanský (Pokorný, Báchor)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Geweise, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (od 40. Bechný) – Hejda, Mikel, Horyna, Varga, Báchor, Váňa, Nadymáček – Brunec (A), Hořanský, Varga M., Studený (C), Pořický, Pokorný, Kývala, Varga D., Dvořák, Martiník (A), Daněk, Dalajka.

    Rozhodčí: Čuňočka – Novotný, Bubela
    thejrc.org