Havířov – Vsetín 2:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
Motor ČB – Letňany 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 3:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.)
Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Liberec 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 6:4 (kon.)
Slavia – Kladno 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 23.10.2010, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Rebelové už své těsné vedení nepustili a Bílé Tygry z Liberce po tuhém boji udolali v poměru 3:2. Děkuji vám za pozornost, ze zimního stadionu v Kotlině se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (17:13:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Liberec sáhl ke hře bez brankáře, pokračuje s pěti bruslaři v poli!
     
    59:32
    Liberec si vyžádal oddechový čas.
     
    58:54
    Havlíčkův Brod se zatím v přesilové hře znatelně trápí, když se mu nedaří zaujmout přesilovkové pozice v blízkosti gólmana Blažka, který měl v dosavadním průběhu libereckého oslabení minimum práce.
     
    58:02
    Rebelové jsou vykázáni z libereckého pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly proběhne ve středu hřiště.
     
    57:45
    Liberci se nedaří udržet emoce na uzdě a nyní za to pyká dvouminutovým trestem za nesportovní chování, který odpyká Psota (LIB). Zbytečně se tak připravuje o šanci se současným nepříznivým stavem něco udělat.
     
    57:14
    Domácí mladíci několikrát dokonale vyšachovali oslabené liberecké zadní řady, jenže často nepochopitelně zklamali v koncovce z bezprostřední blízkosti.
     
    56:19
    Rebelové sevřeli svého severočeského soka pod narůstající tlak a zatím úspěšně kombinují v blízkosti gólmana Blažka, kterého ohrožují nepříjemnými projektily.
     
    55:34
    Za podražení vyfasoval dvouminutový trest Urban (LIB).
     
    55:31
    Na ledě zůstal v libereckém pásmu ležet Jelínek, rozhodčí však přerušili hru trestuhodně až s notným časovým odstupem. Po odpískání usedají na lavici hanby Klíma (LIB) a Křesťan (HBR).
     
    54:28
    Bílí Tygři mají v těchto chvílích jednoznačně navrch, když diktují tempo hry a daří se jim držet puk v blízkosti gólmana Fučíka, jehož se snaží zatím marně ohrozit nebezpečnější střelou.
     
    53:30
    Severočeši se po ubráněném havlíčkobrodském útoku dostali do slibného přečíslení 3 na 2, jenže Rebelové se velice pohotově vrátili do obranných pozic a nadějný liberecký kontr v pravý čas zastavili.
     
    52:06
    Hra má velice rychlý spád, hraje se plynule, bez častých přerušování. Oba soupeři se snaží o ofenzivní pojetí, což je na dění na ledové ploše jasně patrné. Zatím se jim to však úplně nedaří, protože se puk rychle stěhuje z havlíčkobrodských na liberecké hole a naopak.
     
    50:43
    Rychlý postup směrem k brankáři Blažkovi zastavil hvizd sudího, který odpískal signalizované postavení mimo hru havlíčkobrodského souboru.
     
    49:49
    Hra připomíná přesýpací hodiny, oba týmy se s pravidelností střídají v obléhání soupeřovy branky. Chvíli mají navrch Bílí Tygři, chvíli domácí Rebelové.
     
    48:44
    Chlubna se hbitým pohybem uvolnil a okamžitě vypálil z vrcholu kruhů, gólman Blažek jeho střelu dobře viděl a bez větších potíží ji schoval do své připravené náruče, čímž na chvilku přerušil hru. Vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    47:58
    Úplně sám se před brankou objevil nikým neatakovaný útočník Jelínek, který si šikovně položil brankáře Blažka na led, ale následně trestuhodně zblízka přestřelil zcela odkrytou libereckou bránu!
     
    47:30
    Dalekonosný Kulhánkův projektil od levého mantinelu středního pásma mířil po ledě k tyčce, jenže gólman Blažek nastavil letícímu puku do cesty svou lapačku. Následně chtěl rychle rozehrát svým bekům, ale brodští forvardi mu to neumožnili.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Jelínek (Kulhánek), 7. Kuchta (Wassrbauer), 25. Jelínek (Křesťan) - 4. Urban (Psota), 29. Jandejsek (Mikyska, Dlouhý)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri