Kometa Brno – Plzeň 2:3 (po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Znojmo – K. Vary 1:3 (kon.) | Olomouc – Kladno 7:3 (kon.) | Opava – Chomutov 1:4 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:3 (po s.n.) | Jihlava – Liberec 4:5 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.11.2010, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Havlíčkobrodští Rebelové nakonec nejtěsnější vedení udrželi až do závěrečné sirény a po výhře 3:2 se radují z cenného tříbodového zisku. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:02:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Mladá Boleslav vydatně a neustále buší do havlíčkbrodské defenzívyxa vyvíjí enormní tlak na gólmana Peška, který se msueí ve svém brankovišti neustále ohánět. Obrovský závar nakonec vstřelenou brankou neskončil.
     
    58:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Závěrečné drama nás v Kotlině nemine. Puk putoval po ose Radan Lenc - Martin Belay - TOMÁŠ HYKA, přičemž si posledně jemnovaý zkušeně počkal na Peškův pohyb, leřícího ho objel a zasunul puk do odkryté brány! Asistence: Matin Belay, Radan Lenc-
     
    58:21
    Havlíčkův Brod narušuje souvislos boleslavského tlaku častými vyhozeními. Středočeši si těžce hledají cestu do útočného pásma před pozornou obranu.
     
    57:49
    Hyka našel křížnou přihrávkou z rohu brodského pásma u pravé tyčky volného Belaye, jenž z první vypálil, ale ztroskotal na rychle se přesunuvším brankáři Peškovi. Rebelové si následně vyžádali oddechový čas.
     
    57:27
    Ambrož (HBR) se provinil podražením a odsedí si 2 minuty. Mladá Boleslav si následně vyžádala oddcehový čas.
     
    57:11
    Mladá Boleslav sevřela Rebely do pevného objetí, přičemž dlouho a nebezpečně kombinovala v bezprostřední blízksoti gólmana Peška. Nakonec se však nepřeností sama vyhnala z pásma.
     
    56:16
    V obrovské šanci se octil Belay, kterého gólman Pešek betony skvěle vychytal, ale za záhvrannou brzdu musel zatáhnout J.milfait (HBR), jenž si odnesl 2 minuty z hákování.
     
    55:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové po dalším gólu navýšili své vedení. Kotouč putoval po ose Hynek Zohorna - Martin Hadrava - JAKUB DOLEŽAL, když se posledně jmenovaný ocitl sám v prostoru mezi kruhy a nikým neatakovaný nedal gólmanu Willovi šanci ! Asistence: Martin Hadrava, Hynek Zohorna.
     
    55:08
    Hostům se nabídl volný prostor po zaváhání Rebelů v blízkosti své obranné čáry, jenže boleslavští forvardi byli touto situací očividně zaskočeni a puk jim utekl z holí.
     
    53:52
    Středočeši stále dirigují tempo hry a pokoušejí se dosáhnout vysněného vyrovnání. Havlíčkobrodská obrana ale zatím jejich útočné snaze vzdoruje úspěšně.
     
    53:01
    M. Novák se snažil proklouznout za lehce rozhozenou boleslavskou obranu, na útočné modré čáře mu ale vystavil stopku obránce Rys.
     
    51:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Po nevyužitém protiútoku Rebelů se Mladá Boleslav nastěhovala do útočného pásma, střelu Martina Belaye zblízka ještě gólman Pešek vyrazil, jenže na následnou dorážku RADANA LENCE už byl krátký! Asistence: Martin Belay, Lukáš Vrba.
     
    50:47
    Proti hokejovým pravidlům se provinil útočným faulem Varga (HBR), jenž si odnesl 2 minuty za podražení.
     
    49:11
    Nejdříve vychytal rozjetého Hyku brankář Pešek, který se vydal na velký výlet ze svého brankoviště a až v prostoru pravého kruhu ukryl kotouč pod lapačkou. Poté zahrozili i Rebelové, když Zohorna střílel z předbrankového prostoru v ideální pozici vysoko nad horní tyčku.
     
    48:31
    Mladá Boleslav vyhodila kotouč přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolěnní, po němž se bude vhazovat v kruhu po pravé ruce gólmana Willa.
     
    48:10
    Kolem brankoviště gólmana Peška je teď pořádně rušno. Středočeši jsou očividně při chuti a odhodlaní zvrátit současný nepříznivý stav. Na jejich hře je to jasně patrné a brodská obrana má s jejich útočnou snahou plné ruce práce.
     
    47:23
    Z ostrého úhlu zakončoval na levé straně Belay, gólman Pešek se však rychle přesunul ve svém brankovišti a u bližší tyčky číhal včas, boleslavský forvard ale minul jeho branku.
    GSA

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 34. P. Blažek, 35. Ondráček (Zohorna, Šíma), 56. J. Doležal (Hadrava, Zohorna) - 52. Lenc (Belay, L. Vrba), 59. Hyka (Belay, Lenc)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    BK Mladá Boleslav:
    thejrc.org