Znojmo – Plzeň 6:0 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Opava – Litvínov 5:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.) | Kometa Brno – K. Vary 1:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 06.11.2010, 12:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Bíl Tygři z Liberce si vezou pod Ještěd tříbodový úlovek, když Rebely zdolali v poměru 5:0. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. V 17 hodin pro vás budu komentovat utkání A-mužstva, které vyzve Benátky nad Jizerou. (14:29:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Za nahozeným pukem se hnal rozjetý Zdražil, ale gólman Alexa k němu měl o poznání blíže a ukryl ho ve své lapačce, čímž záhy přerušil hru.
     
    58:49
    Útočným faulem se provinil Ambrož (HBR) a odnesl si dvouminutový trest za napadení.
     
    58:14
    Rebelové také uchopili svého soka do pevného sevření. při němž pálil z ostrého úhlu do Alexových betonů Hadrava, puk se odrazil před brankoviště, kde do něj vpádu doslova plácl J. Milfait, ale poslal ho těsně vedle pravé tyčky.
     
    56:50
    Severočeši si utkání vyloženě užívají a opět vyvinuli na gólmana Zvolánka enormní tlak, jemuž tenktokrát brodský muž s maskou odolal, když zneškodnil celou řadu dorážek zblízka.
     
    55:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Kotouč projel po hráčkých destinacích Tomáš Kouřil - Filip Jánošík - JAROSLAV KEDRŠT, přičemž posledně jmenovaný pálil z pravého kruhu a odrazem o vzdálenější tyčku rozechvěl síťku za zády gólmana Zvolánka, jenž se za pukem jen bezmocně ohlédl! Asistence: Filip Jánošík, Tomáš Kouřil.
     
    54:30
    Na druhé straně se blýskl ve skvělém světle gólman Zvolánek, jenž vychytal dvojici libereckých útočníků, která ho důkladně prověřila z bezprostřední blízkosti. Zabránil tak jisté pohromě!
     
    54:00
    J. Milfait ustál tvrdý souboj v rohu pásma, vymanil ze z libereckého obležení a z vrcholu levého kruhu tvrdě vypálil, přičemž Hadrava ještě jeho střelu mezik ruhy tečoval do protipohybu gólmana Alexy, který pohotově zareagoval a kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    52:53
    Severočeši jsou při chuti a svými útočnými choutkami přidělávají havlíčkobrodské obraně vedené gólmanem Zvolánkem vydatné penzum těžké práce.
     
    52:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec nabídnutou přesilovku s chutí využil. Po přituknutí Michala Bulíře napřáhl v prostoru pravého kruhu VÍT JONÁK a přesnou ranou ke vzdálenější tyčce navýšil liberecké vedení! Asistence: Michal Bulíř.
     
    51:31
    Po sérii libereckých nahrávek v útočném pásmu napřáhl na modré čáře Říha a tvrdou ranou nechal vyniknout lapačku gólmana Zvolánka, jenž ji vyšvihl nad svůj levý beton.
     
    50:56
    Rozhodčí vykázal na trestnou lavici J. Doležala (HBR), který vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    50:32
    Liberec hraje v plném počtu. V závěru přesilovky ještě ostře střílel od modré čáry bek Šíma, jenže netrefil branku. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    49:44
    Rebelové opět zatlačili svého soka do obranného bloku, který vytloukli tvrdými střelami. Liberec se následně osvobodil dlouhými vyhozeními.
     
    48:42
    Hosté se brzy ujali puku a nabídla se jim spousta volného prostoru, čehož využila dvojice Kedršt - Kouřil, když druhý jmenovaný pálil po nahrávce od pravého mantinelu z první jen do Zvolánkových betonů.
     
    48:32
    Vyloučen je Kraus (LIB) na 2 minuty za hákování.
     
    48:23
    Musil se nerozpakoval a puk na holi od modré čáry okamžitě nastřelil směrem k liberecké brance, v jejímž brankovišti nadvakrát zasáhl brankář Alexa a před dojíždějícím forvardem Havlem přikryl puk pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    47:03
    Hosté jsou v plném počtu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kraus (Miškovský), 16. Skalický (Bulíř, Jonák), 23. Skalický, 52. Jonák (Bulíř), 56. Kedršt (Jánošík, Kouřil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri