Liberec – Č. Budějovice 8:1 (kon.) | Jihlava – Letňany 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:1 (0:0, 3:0, 5:1)
HC Motor České Budějovice
Úterý 06.03.2018, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Domácí tým vítězí jasně 8:1, když postupem utkání neustále zlepšoval svůj výkon a od druhé třetiny pak i vydatně navyšoval náskok. (17:21:07)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Hostující Jakub Anderle ovšem trestné střílení neproměnil, domácí stále vedou jasně 8:1.
     
    59:34
    A ještě další šance pro hosty, trestné střílení nařízeno po faulu Jana Cikharta!
     
    58:57
    V závěru utkání ještě přesilovka pro domácí, Sebastian Jasečko dostává dvě minuty za napadení.
     
    58:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Brankář Pavel Čajan se čistého konta nedočká. Necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny snižuje na 1:8 útočník Motoru JAROSLAV POUZAR. Asistence: Václav Svach.
     
    55:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠI NEZBEDOVI nestačila v utkání jedna asistence z předchozí branky a dvouminutový trest, kompletní zápis do statistik završuje gólem na 8:0. Asistence: Petr Gajda.
     
    54:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výsledek se během třetí třetiny již mění v debakl. Domácí přidávají sedmý gól, poprvé v zápase se prosadil útočník FILIP JANSA. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    53:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Necelou minutu trvalo dorosteneckým Tygrům, než přidali šestý gól a využili tak přesilovku. Podruhé v utkání se prosadil VOJTĚCH JIRUŠ. Asistence: Vojtěch Strnad a Filip Kovář.
     
    52:42
    Domácí se v oslabení ubránili a po faulu RADKA DUBA budou nyní hrát přesilovku zase oni. Českobudějovický útočník se provinil nedovolenou hrou vysokou holí.
     
    49:55
    Ke dvěma dnešním asistencím připojuje obránce Filip Kovář i dvě minuty v kolonce trestů. Provinil se nedovoleným bráněním a Liberec se bude bránit v oslabení.
     
    49:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec navyšuje svůj náskok zásluhou TOMÁŠE JAKUBCE již na 5:0! Teď už se zápas mění spíš v boj o to, zda Pavel Čajan v domácí brance udrží čisté konto, než v boj o body. Asistence: Jakub Hladík.
     
    40:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jestliže Radek Bělohlav rozdal hostům v kabině nějaké pokyny, tak to vše vzalo za své. Po padesáti vteřinách hry ve třetí části zvyšuje již na 4:0 JAN CIKHART. Asistence: Jakub Šedivý a Filip Kovář.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    S průběhem druhé třetiny jistě nebude spokojený českobudějovický trenér Radek Bělohlav, jeho svěřenci inkasovali třikrát a před poslední dvacetiminutovkou nečeká na Motor žádná snadná práce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po šesti vteřinách hry ve čtyřech na obou stranách domácí těží z většího prostoru na ledě třetí trefu. Již poměrně solidní náskok svému týmu zajišťuje VOJTĚCH STRNAD. Asistence: Jakub Hladík.
     
    35:21
    Podruhé v dnešním utkání míří do boxu trestoměřičů hostující František Schwartz, tentokrát se provinil držením protihráče.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 22. Böhm (Měchura, Cikhart), 25. Jiruš (Chmelař, Kovář), 36. Strnad (Hladík), 41. Cikhart (Šedivý, Kovář), 50. Jakubec (Hladík), 54. Jiruš (Strnad, Kovář), 55. Jansa (Nezbeda), 56. Nezbeda (Gajda) – 59. Pouzar (Svach)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Kovář, Hampl (C), Hladík, Böhm, Šedivý, Starý, Kollert – Pray, Jansa, Jakubec, Cikhart, Jiruš (A), Měchura, Strnad (A), Nezbeda, Chmelař, Gajda
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Korytar) – Jasečko, K. Ryba, Dvořák, Pavlát, Hail, Remta (C), Svach (A) – Michal (A), Dub, A. Ryba, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Pouzar, Masopust, Anderle

    Rozhodčí: Bernat – Bosák, Kettner
    thejrc.org