Ústí n/L – Liberec 0:6 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Opava – Zlín 1:0 (po s.n.) | Jihlava – Pardubice 4:6 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Třinec – Znojmo 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 22.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Kometa Brno vítězí v Havlíčkově Brodě 4:1 a připisuje si 3 cenné body. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:06:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Gólman Krch teď ještě čaroval proti brněnským střelcům ve svém brankovišti, když nebezpečné projektily z bezprostřední blízkosti opakovaně vyrazil svým pravým betonem!
     
    58:52
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté zásluhou dvojice Lukáš Hnilička - JAKUB FÚZIK získali kotouč a druhý jmenovaný poslal puk přesně do opuštěné brány! Asistence: Lukáš Hnilička.
     
    58:39
    Rebelové sázejí vše na jednu kartu a hrají power-play!
     
    58:39
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas. Uvidíme, zda se odhodlá ke hře bez brankáře.
     
    58:38
    Brno odrazilo nepříjemný útok rozjetých Rebelů, ale po získání puku jeho beci nepřesně přihrávali a poslali kotouč přes všechyn čáry na zakázané uvolnění.
     
    57:41
    Havlíčkobrodští mladíci už jsou v plném složení na ledové ploše a ubránění oslabení jim nedalo skoro žádnou práci. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    56:55
    Brno se v přesilovce jednoznačně trápí, když se mu nedaří přes aktivně forčekující Rebely projít do útočného pásma. Navíc se při početní výhodě sami brání, když se ke střele dostal P. Blažek, jehož zblokovaný pokus z mezikruží zamířil do rohu pásma.
     
    56:07
    J. Milfait se Zdražilem se dostávali do nadějného přečíslení 2 na 1, ale hostující obrana zachytila nahrávku v prostoru mezi kruhy a vyvezla puk z obranného pásma do útočných pozic.
     
    55:41
    Za podražení vyfasoval dvoumintový trest Ondráček (HBR).
     
    55:23
    Moravané sice vyhráli v obranném pásmu vhazování, jenže vzápětí vyhodili po ledě kotouč přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    54:30
    Do nadějné pozice s utěšeně protlačoval přes soupeřova beka útočník Zdražil, jenže na poslední chvíli se nedostal k puku a tím pádem nemohl brankáře Baruše ohrozit.
     
    53:56
    Havlíčkobrodská družina se snaží napadat brněnskou rozehrávku už v jejím zárodku, tedy poblíž gólmana Baruse, a hostům to činilo pořádné problémy, když se nedostal idále než do středního pásma.
     
    52:50
    Z tísně vyslal ránu na vrcholu kruhů Křivohlávek, ale vzhledem k těžké pozici podobně vzhlížel i jeho projektil, kterému scházela patřičná přesnost.
     
    52:04
    Rebelové si začínají vynucovat výrazný tlak, po vyhraném vhazování zanedlouho střílel od modré čáry obránce Šíma, ale soupeřův útočník stál v bezprostřední blízkosti a zblokoval střelu tělem do středního pásma.
     
    51:23
    M. Novák zachytil nahozený puk v rohu brněnského pásma, lehkým přiťuknutím ho předložil do pravého kruhu J. Milfaitovi, který si všiml na modrou čáru sjíždějícího beka Novotného. Ten po zpracování nahrávky okamžitě střílel, ale trefil jen před sebou stojícího protihráče.
     
    50:14
    Mladí bojovníci z Kotliny se zabydleli v útočných pozicích, z nichž si hledali cestu přes důslednou brněnskou defenzívu k ohrožení brankáře Baruse marně.
    GSA

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Zdražil (J. Milfait, M. Novák) - 24. Fúzik (Hnilička), 32. Hnilička (Fúzik, Zemánek), 34. Dufek (Jankovič, Popolanský), 59. Fúzik (Hnilička)


    BK Havlíčkův Brod:
    HC Kometa Brno:
    thejrc.org