Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.) | Znojmo – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 1:0 (kon.) | Opava – Liberec 8:4 (kon.) | Havířov – Sparta 3:8 (kon.)
Třinec – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Plzeň 0:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 7:3 (kon.)
Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Plzeň si odváží z Havlíčkova Brodu tříbodový zisk po hladkém triumfu 4:0. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:05:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Po dalším Krchovu úspěšném zákroku se tlačili důrazně do zakončení plzeňští útočníci, ovšem neúspěšně.
     
    58:42
    Havlíčkobrodská nedisciplinovanost nebere konců. Na lavici hanby tentokrát musí usednout Ambrož (HBR) na 2 plus 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Trestná lavice Rebelů v těchto chvílích připomíná spíše provizorní střídačku.
     
    58:11
    Na trestnou lavici usedl Vác. Němec (HBR) za faul loktem.
     
    57:55
    Havlíčkův Brod začíná vytrvale tluct do obranného valu Plzně. Očividně si chtějí mladí Rebelové alespoň částečně vylepšit pokažený zápas a gólman Mazanec v těchto chvílích doslova neví, kde mu hlava stojí, protože ho domácí vytrvale zasypávají sprškou střeleckých pokusů.
     
    56:50
    Již při hře 5 na 5 ostře pálil z vrcholu levého kruhu havlíčkobrodský obránce Richter, jehož nepříjemný projektil ukryl u bližší tyčky do nastavené náruče připravený gólman Mazanec a přerušil hru.
     
    56:10
    Huclova dělovka, jíž vyslal západočeský zadák od modré čáry, těsně minula levou tyčku brankáře Krcha, jenž ve velkém rozkleku zasahovat nakonec nemusel.
     
    55:24
    Po dlouhém obléhání obranných pozic musejí Indiáni založit zcela nový útok, když Rebelové dokázali odpálit kotouč ze svého obranného pásma do bezpečí.
     
    54:45
    Po sérii přesných nahrávek střílel od modré čáry Sullmann, jehož dělovku vyrazil pohotovým zákrokem betony brankář Krch, který bleskově padl do mohutného rozkleku a kotouč vytěsnil do rohu pásma.
     
    54:19
    Dalším potrestaným hráčem se stal za sekání Zdražil (HBR).
     
    53:35
    Domácím bojovníkům se daří kouskovat plzeňský nátlak častými vyhozeními. Západočechům se nedaří zaujmout přesilovkové pozice na souvislejší časový úsek.
     
    52:43
    Plzeňská útočná síla s sebou přivála další hru v početní převaze. Na trestnou lavici musel nuceně zamířit Šíma (HBR) na 2 plus 10 minut za vražení zezadu.
     
    52:12
    Havlíčkův Brod je v plném složení, když přečkal dvouminutovou přesilovou hru soupeře a nedovolil svému soupeři ještě navýšit čtyřgólový náskok.
     
    51:39
    Indiáni mají hodně nebezpečné přesilovky a to potvrzují také tentokrát, kdy Rebely usilovně tlačí do obranného bloku a z přesilovkových pozic často ohrožují brankáře Krcha, jenž zatím náporu na svou osobu odolává.
     
    50:53
    Tvrdá rána obránce Růžičky od modré čáry našla jen připravenou Krchovu lapačku, jíž havlíčkobrodský gólman zaúřadoval ve svém brankovišti, když mu hodně pomohl dobrý výhled na puk.
     
    50:12
    J. Milfait (HBR) je potrestán dvouminutovým trestem.
     
    50:00
    Rebelové se snaží o korekci stavu, jež by je vrátila zpět do zápasu, ale na zformovanou a důslednou plzeňskou degfenzívu zatím účinný recept nenašli, když jim Západočeši nedovolili ohrozit gólmana Mazance.
     
    47:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzrňské útočné komando opět rozvinulo v útočném pásmu svůj rychlý kolotoč a navyšuje svůj komfortní náskok. Jakub Bernad našel krásnou křížnou nahrávkou v levém kruhu volného JAKUBA LVA, jenž před odkrytou bránou nezklamal, když trefil vzdálenější horní roh, a překonal tak gólmana Krcha! Asistence: Jakub Bernad, Darek Sedláček.
    GSA

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Bernad (Lev), 31. Růžička (Petruška, Hošťálek), 46. Baxa (Petruška), 48. Lev (Bernad, Sedláček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Škoda Plzeň:
    thejrc.org