Ostrava – Šinnik Jaroslavl 2:0 (kon.) | Třinec – Michalovce 3:1 (kon.) | Śląsk – Karviná 2:1 (kon.)
Austria – Brno 0:2 (kon.) | SønderjyskE – Ostrava 0:1 (kon.) | Trenčín – Dynamo 1:3 (kon.)
Hr. Králové – Brno 1:1 (kon.) | Jablonec – Hammarby IF 2:1 (kon.)
konec
Śląsk Wrocław
2:1 (1:0)
MFK Karviná
Úterý 30.01.2018, 14:00 • Larnaka, Kypr (CYP) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Karviné v přípravném utkání na Kypru nestačili na Śląsk Wrocław, v jehož dresu se prosadili výstavním halfvolejem Sebastian Bergier a z penalty Arkadiusz Piech. Český tým sice v samostatném závěru dokázal snížit, vyrovnat už ale nedokázal. Konečné skóre. Śląsk Wrocław 2 MFK Karviná 1. (15:50:37)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Karviná v závěru zápasu pomohla vyrovnat, když na vzdálenější pravou tyč přilétl ze standardní situace skvělý diagonální pas a po jeho prodloužení se jeden z hráčů českého týmu dostal k hlavičce, která zamířila těsně nad!
     
    90
    Nad rámec zápasu byla nastavena 1 minuta.
     
    88
    Závěr zápasu je hodně nervózní a hra se přelévá ze strany na stranu, ovšem bez nějakých větších šancí.
     
    85
    Do konce utkání už bývá odehrát pouhých pět minut, Karviná má ale po kontaktním gólu stále naději!
    83. Tomáš WÁGNER - 2:1
     
    83
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tomáš WÁGNER na pravé straně hřiště rozehrál standardní situaci a následný centr či perfektně provedená technická střela se přes hlavu brankáře přenesla ke vzdálenější levé tyči!
     
    83
    Karviná se vehementně tlačí směrem dopředu, jenže jak zmínil jeden z fanoušků na sociální síti klubu, českému týmu se nedaří dobře rozehrané situace dotáhnout do konce.
     
    81
    Český celek vzápětí mohl vstřelit gól po rozehrání rohového kopu, jenže ani zakončení po centru se neujalo.
     
    80
    Karviná se pokusila na pravé straně hřiště odpovědět střelou zpoza šestnáctky, její pokus ale minul přední tyč.
    76. Arkadiusz PIECH - 2:0
     
    76
    Śląsk právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu se začalo na hřišti hodně jiskřit a po jednom z ostrých faulů se ocitl v pokutovém území na zemi ARKADIUSZ PIECH, který po odpískání penalty zamířil přízemní střelou přesně k levé tyči! Brankář Karviné vystihl směm, dosáhnout na ni ale nedokázal.
     
    73
    Śląsk Wrocław na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a rozhodl se pro prudkou střelu na bránu, míč ovšem zamířil nad karvinskou bránu. Odkop od brány.
     
    72
    Během tří minut jsme se dočkali tří slibných příležitostí Karviné, respektive jejich náznaků, protože všechny šance přišly po centrech, které by normálně nebezpečné nebyly.
     
    71
    Fotbalisté Karviné na pravé straně hřiště rozehráli v rychlém sledu dva rohové kopy a druhý centr se na rozdíl od prvního, který byl odvrácen na přední tyči, stáčel přímo do brány, Wrąbel byl ale opět pozorný a nataženou rukou míč vytáhl mimo!
     
    69
    A další šance! Karviná tentokrát poslala do šestnáctky krásný přízemní centr z levé strany hřiště a jeden z hráčů českého týmu se snažil míč ve skluzu poslat do brány, jenže ho nedokázal dostatečně zasáhnout a brankář Wrąbel ho sebral ze země.
     
    68
    Karviná nyní mohla kuriózně vyrovnat, když do šestnáctky přilétl nebezpečný centr z pravého křídla a brankář Wrąbel ho musel pěstí vyboxovat, aby neskočil v síti!
     
    67
    Karviná během posledních pěti minut vyklidila prostor a Wrocław si vytvořila velký tlak, podruhé v zápase se jí ale zatím skórovat nepodařilo a skóre tak zůstává neměnné.

    Tomáš Reiner

    Branky: 20. Bergier, 76. Piech (pen.) – 83. Karviná


    Śląsk Wrocław: Wrąbel – Dankowski, Kucharczyk, Tarasovs, Augusto – Srnić, Łyszczarz (60. Piech), Łuczak, Vacek (60. Pałaszewski), Scalet – Bergier.
    Náhradníci: Słowik, Budzyński, Celeban, Chrapek, Kosecki, Robak, Pich, Pawelec, Rieder, Riera, Piech, Pałaszewski.

    MFK Karviná: Krnáč – Čolić, Dreksa, Janečka, Eismann – Šisler, Panák – Moravec, Budínský, Kalabiška – Wágner.
    bahis siteleri