Jihlava – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Chomutov – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Středa 14.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to bude pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u hokejových onlajnů na počtěnou. (19:45:28)
     
    Piráti si po dobrém výkonu poradili s Dynamem Moskva a připisují si další cenný ruský skalp. Skóre otevřel již v páté minutě hostující Martins Karsums, jenž využil přesilovou hru. V polovině utkání srovnal Jan Havel a rozhodující trefu zaznamenal deset minut před koncem třetí periody Nicolas Hlava.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vyhozený kotouč z chomutovské poloviny mířil do odkryté branky. Neposednou gumu ještě dojížděl Vladimír Růžička, milimetry mu ale chyběly na doklepnutí do klece!
     
    59:12
    Následně si ruské Dynamo vzalo timeout. Na ledě budou v šesti a Georgy Kuzněcov zůstává na střídačce. Ubrání Piráti svůj náskok?
     
    59:12
    Martins Karsums si najel od levého mantinelu až před branku, kde zakončoval na přední tyčce bekhendem. Dominika Pavláta ale nedokázal překonat!
     
    58:10
    Hosté se chtějí dostat do nějakého tlaku, ale domácí čtvrtá lajna hraje opravdu fantasticky. Nyní zakročil Martin Šťovíček, jenž následně s kotoučem vjel do středu hřiště.
     
    56:45
    Ivan Huml dostal kotouč na modrou čáru a hned vyzkoušel pozornost Kuzněcova. Lehká střela skončila na jeho betonu, nic obtížného.
     
    56:36
    Ilja Nikulin vyhodil kotouč na střídačku Chomutova a následně se omlouval. Pokračovat se bude vhazováním po levici hostujícího brankáře.
     
    56:24
    Domácí v plném počtu.
     
    55:27
    Lukáš Vantuch se vydal do útoku, kde následně upadl. Kotouče se zmocnil Martin Šťovíček, jenž se prokličkoval do zakončení. Levý růžek branky ale těsně minul.
     
    54:41
    Dobrou přihrávku dostal Korjagin na levý kruh. Hostující bek se do kotouče opřel a z první jej poslal na Pavláta. Branku ovšem pouze přestřelil.
     
    54:24
    Šance pro Dynamo. Jiří Smejkal dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    53:49
    Následně zavezl puk do pásma Jiří Smejkal a Petr Koblasa z pravého kruhu zakončoval. Branku ovšem jen těsně přestřelil.
     
    53:34
    V další šanci se zjevil Stanislav Dietz, jenž dostal přihrávku na levý kruh. Pirátský obránce zakončoval do pravé šibenice, ale trefil jen lapačku Kuzněcova.
     
    52:49
    Šimon Szathmáry v následném protiútoku dostal přihrávku mezi kruhy a po ledě zakončoval k levé tyčce. Nyní se Georgy Kuzněcov zaskvěl parádním zákrokem!
     
    52:22
    Jeden z hostů se dostával ke střele po přihrávce zpoza branky. Dělovka z pravého kruhu šla na vzdálenější tyč, branku ale nakonec netrefila.
     
    51:40
    Piráti jsou stále aktivní a Dynamo nehraje vůbec dobře. Uvidíme, zda se ještě dočkáme nějaké zápletky anebo se Piráti dočkají cenného skalpu.
     
    51:01
    Další velká šance se naskytla po střele Jaroslava Mrázka. Ten z mezikruží zakončoval pouze do ramena Kuzněcova, Rusové následně vyhodili na icing.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 30. Havel (Flemming), 50. Hlava (Grman) – 5. Karsums (Varnakov, Nikulin)


    Piráti Chomutov: Lukeš (30. Pavlát) – Szathmáry, Knot, Dietz, Flemming, Mrázek, Slovák, Chalupa, Grman – Koblasa, Smejkal, Havel – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Vantuch – Hlava, Šťovíček, Tomeček – Chlouba.
    Dynamo Moskva: Kuzněcov (Bocharov) – Volkov, Nikulin, Korjagin, Višněvskij, Belenkij, Solovjov, Orlov, S. Alexejev – Karsums, Tereščenko, Varnakov – Brjukvin, Igumnov, A. Alexejev – Markovin, Jefremov, Sidljarov – Zlobin, Komarov, Bešarov – Petunin.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Coubal, Gerát

    Diváci: 1 467
    thejrc.org