Havlíčkův Brod – Sparta 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 16.12.2010, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Sparta Praha zvítězila v Havlíčkově Brodě po tuhém boji těsně 2:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:59:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Havlíčkovu Brodu se stále nedaří získat kotouč do své moci v útočném pásmu, přičemž hosté si hlídají těsný náskok a vyčkávají na závěrečnou sirénu.
     
    58:41
    Sparta dobývá havlíčkobrodskou branku, což jí za těsného náskoku výrazně hraje do karet. Rebelům se totiž krátí čas na kýžené vyrovnání, jež by poslalo duel do prodloužení.
     
    57:43
    Sledujeme v těchto chvílích především urputný a dlouhý souboj o střední pásmo, který stále nezná svého vítěze. Oba brankáři se teď stali spíše nezúčatněnými diváky.
     
    56:24
    Příležitosti na obou stranách. Matějčkovu ránu z ostrého úhlu na levé straně vyrazil pozorný brankář Fučík u bližší tyčky, poté se situace opakovala na druhé straně, kde Špringl ze stejné pozice našel jen Neužilovu nastavenou náruč.
     
    55:27
    Chlubna na útočné modré čáře rozkmital své rychlé nohy, čímž se bleskově dostal do prostoru pravého kruhu, odkud nahazoval puk před branku, jenže zde nikdo z jeho spoluhráčů v tu dobu neoperoval.
     
    55:01
    Hra je plná nepřesností, jež se hráčům obou klubů utěšeně lepí na hole. Po zisku kotouče Sparta vyhodila z obranného pásma jen na zakázané uvolnění.
     
    54:00
    Presheva si udělal kolem sebe rychlým pohybem dostatek prostoru a z mezikruží tvrdě vypálil, brankář Fučík byl ale na místě a připravený k včasnému zásahu. Sparťanský forvard poté ještě nahazoval puk z vrcholu levého keruhu do předbrankového prostoru, ale zde našel jen domácí hráče.
     
    53:41
    Kompletní jsou také hosté. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    53:17
    Havlíčkův Brod je kompletní a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    52:38
    Ostrou ránu z vrcholu kruhů vyslal rozjetý Kulhánek, brankář Neužil se ale ve svém brankovišti rychle zorientoval a nepříjemný projektil vyrazil svými betony.
     
    51:41
    Hosté sevřeli svého soupeře do pevného objetí a ke střele se probil Hemr, jehož ránu od modré čáry vyrazil gólman Fučík u své pravé tyčky betonem do bezpečí. Po odpískání je na 2 minuty za nedovolené bránění vyloučen Bodnár (SPA).
     
    51:17
    Na trestnou lavici je vykázán Šulák (HBR) za hákování.
     
    51:00
    Hra se nám v těchto chvílích přesouvá ze strany na stranu, čímž připomíná přesýpací hodiny. Obě obrany jsou však pozorné a nebezpečí před svými brankáři nepovolují.
     
    50:40
    Presheva si nabruslil podél levého mantinelu do pásma a všiml se výborně postaveného Matějčka, jenž úplně sám v předbrankovém prostoru netrefil ideálně kotouč a gólman Fučík měl lehkou práci.
     
    49:35
    Havlíčkův Brod stále tahá za delší konec pomyslného provazu. Sparta chybovala při rozehrávce a Rebelové po zisku kotoučeve středním pásmu založili rychlý kontr, na jehož konci nastřelil v pravém kruhu Křesťan jen nohy před sebou clonícího protihráče.
     
    48:50
    Totožná situace se opakuje, ale v opačném gardu. Tentokrát vyhodili kotouč přes všechny čáry hosté z Prahy a záhy se bude vhazovat v jejich obranném pásmu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. Wasserbauer (Chlubna) - 4. Skřivánek (Simon, Brém), 12. Březina (Matějček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Sparta Praha:
    bahis siteleri