Znojmo – Olomouc 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 5:3 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Kadaň 1:4 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 0:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 29.12.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní krásné utkání končí vítězně pro Havlíčkův Brod, který zdolal Jihlavu po dramatické a vyrovnané bitvě 5:3. Dnešní utkání však trochu pokazili svými nepřesnými výroky všichni tři rozhodčí. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:59:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Jihlava drží hru pdo kontrolou a vhazuje se jejím v útočném pásmu, ale do konce zápasu zbývají 2 sekundy.
     
    59:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Náskok Rebelů navyšuje střelou do prázdné brány MIROSLAV HOLEC! Aistence: Miroslav Třetina.
     
    59:23
    Hosté z Jihlavy si vyžádali oddechový čas, po jehož uplynutí se bude vhazovat před brankou gólmana Suchana. Dukla stále pokračuje v power-play.
     
    59:16
    Rebelové netrefili prázdnou bránu a pořád musí vzdorovat enormnímu tlaku nabuzených Jihlavanů, kteří trpělivě a usilovně dobývají brodskou bránu.
     
    58:43
    Obrovský nápor Dukly a ošemetnou situaci kolem brankáře Suchana Rebelové přerušili, když kotouč vyhodili podél mantinelu pomalu do středního pásma.
     
    58:13
    Jihlava hraje dost brzy power-play!
     
    58:00
    Hokejisté z krajského města se nastěhovali zpět do útočných pozic a vyloženě si šli pro faul, kterého se při postupné kombinaci nakonec dočkali, ale přesilovku hráč nebudou. Na lavici hanby míří Pavlík (HBR) za podražení a Jeslínek (JIH) za nafilmovaný pád.
     
    57:33
    Dlouhý a tvrdý souboj v rohu jihlavského pásma skončil nerozhodně, protože rozhodčí přerušil hru. Vhazovat se bude v kruhu po levé ruce jihlavského gólmana Bendy.
     
    57:00
    Neuvěřitelný nápor Dukly neubírá na své intenzitě a Rebelové mu čelí s vypětím všech sil. Zatím úspěšně. V těchto chvílích drží hru v útočném pásmu a nechávají brankáře Suchana odpočinout.
     
    56:22
    Bakus zkusil štěstí z velkého úhlu v prostoru levého kruhu a nechybělo moc, aby jeho utěšená střela skončila pod horní tyčkou. Puk nakonec jen těsně přeletěl Suchanovu svatyni.
     
    55:35
    Dobrovolného jedovka prosvištěla kolem pravého horního rohu Suchanovy brány a odrazila se o mantinel do rohu pásma. Jihlava zůstává u kotouče.
     
    54:57
    Havlíčkův Brod sevřel Jihlavu pod chvilkový nátlak, který však hosté narušili tím, že vyhnali domácí hráče při kombinaci až do středního pásma.
     
    54:23
    Obrovský tlak Dukly pokračuje dál. Nejdříve těsně minul vzdálenější tyčku svou střelou z mezikruží Bakus a vzápětí neuspěl z ostrého úhlu Sojčík, kterého u bližší tyčky vychytal pozorný gólman Suchan.
     
    53:38
    Rebelové i v plném počtu musí čelit urputné útočné snaze svého krajského soupeře, který nepolevuje v útočení a pořádně jim přidělává starosti.
     
    53:09
    Po spršce nepříjemných střel, jíž musel brankář Suchan čelit, Rebelové vyhodili kotouč až do útponého pásma. I další oslabení zřejmě ustanou bez úhony.
     
    52:33
    Po sérii vyhození je Jihlava v Suchanově blízkosti a vehemetně tluče do brodského obranného bloku, který zatím náporu odolává.
     
    51:45
    Pervný zámek Jihlavy Rebelové narušili ziskem kotouče a Holec hledal křížnou nahrávkou své spolhráče, ale neúspěšně. Přesto touto cestou alespoň vyhodil.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Novotný (Voj. Němec, Meidl), 23. Švaňhal (Zohorna), 24. Fiedler (Holec, Stromko), 46. Voj. Němec (Morava), 60. Holec (Třetina) - 6. Bakus (Ficenc, Malena), 13. Čachotský (Hodek, Dobrovolný), 27. Bakus


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 2780
    bahis siteleri