Třinec – Bohemians 1905 4:2 (kon.) | Jablonec – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | Brno – Slavia 1:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
4:0 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 02.05.2018, 14:00 • Areál Břízky • Juniorská liga – O umístění • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Jablonec dnes potvrdil roli jasného favorita, soupeři nasázel čtyři branky, ovšem číslo mohlo být daleko vyšší. Domácí si dnes vypracovali několik jasných brankových příležitostí, které neproměnili, výborný byl také Dubljanič v bráně Budějovic. Jablonečtí fotbalisté si připisují v nadstavbě první tři body. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:57:54)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    V úplném závěru se Jablonec dostal do přečíslení. Pleštil přihrával pod sebe, jeden z domácích útočníků následně v obrovské příležitosti neskóroval, Dubljanič předvedl další skvělý zákrok!
     
    89
    Hostům byl odpískán útočný faul. Domácí rychle rozehráli, zahrál si také brankář Hanuš, jablonečtí fotbalisté kombinují na vlastní polovině.
     
    87
    Opět se k míči dostal Kadula, který si narážel s Tomkem. Přihrávka přesná nebyla, hostující fotbalista poslal do brejku soupeře.
     
    86
    Tomek poslal dlouhý balón za obranu, ke kterému se dostal Kadula. Ten střílel z hranice velkého vápna, míč jen těsně prosvištěl vedle tyče!
     
    85
    O malou chvíli později se Hanuš dostal do dalšího zákroku, i v tomto případě vyrážel na rohový kop, Dynamo se snaží o čestný úspěch.
     
    84
    Kapitán Tomek si v rychlosti převzal míč, vzápětí střílel na bližší tyč. Hanuš byl u míče včas, balón dokázal vyrazit na rohový kop.
     
    83
    Hosté rychle rozehráli, Tomek posunul na Poučka, který centroval do vápna. Pro balón si nakonec vyběhl Hanuš.
     
    81
    Do konce utkání zbývá zhruba deset minut. Složitou přihrávku na pravou stranu dostal Dostál, který míč nakonec stihnout nedokázal.
     
    80
    Obrana Budějovic je v posledních minutách hodně otevřená, na Dubljaniče se řítí jedna útočnou akce domácích za druhou.
     
    79
    Právě Dubljanič se o malou chvíli později dostal do složité situace, ze které přihrál nepřesně. Domácí zakončovali z dlouhé vzdálenosti, střela skončila vysoko nad.
     
    78
    Další útočná akce domácích končí nepřesnou přihrávkou, balón se dostal do zámezí, rozehrávat bude brankář Dubljanič.
     
    77
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Leonard Maqastena.
     
    76
    Rozběhla se závěrečná čtvrthodina hry, o vítězi je rozhodnuto, sledujeme otevřený fotbal, jedna útočná akce střídá druhou.
     
    74
    V pokutovém území zůstal úplně volný Kubista, který se zlobil na své spoluhráče, že nedostal přihrávku, domácí budou rozehrávat rohový kop.
     
    73
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Landfeld, přichází Ondřej Štěpánek.
     
    72
    Hosté rozehrávali rohový kop z pravé strany. Míč si v pokutovém území našel Kadula, který se s ním otočil, následně vystřelil těsně vedle!

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 4. Piroch, 21. Landfeld, 43. Pleštil, 59. Schön


    FK Jablonec: Hanuš – Piroch, Díl (70. Musílek), Pleštil, Schön (77. Maqastena), Breda, Landfeld (73. Štěpánek), Zezulka, Dostál, Kubista (C), Hajdo
    Náhradníci: Štěpánek, Musílek, Maqastena, Richter

    SK Dynamo Č. Budějovice: Dubljanič – Martinec, Grigera (46. Kadula), Fišer, Kubata, Kortiš (61. Jiran), Pouček, Tomek (C), Matoušek, Štifter, Míka (68. Vávra)
    Náhradníci: Jiran, Kadula, Vávra

    Rozhodčí: Pechanec – Flimmel, Vít

    Diváci: 50
    bahis siteleri