Benátky n/J – Písek 2:3 (kon.) | Chrudim – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 8:5 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 2:6 (kon.)
Tábor – Třebíč 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:0, 4:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod znovu potvrdil, že se mu v domácím prostředí proti Chomutovu daří. Dnes zvítězil v krásném zápase 8:5 a raduje se ze zisku cenný tří bodů do tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:21:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Voj. Němec v situaci 2 na 1 ještě posouval puk před branku na hůl Endála, kterému tak chtěl oplatit nahrávku na předchozí trefu, ale ten si nezpracoval prudkou nahrávku.
     
    58:56
    Hosté ještě zkouší s nepříznivým stavem něco udělat a tlačí se do útočného pásma, ale havlíčkobrodská obrana funguje spolehlivě a za skandovaného potlesku fanoušků drží chomutovské střelce na uzdě.
     
    58:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Milan Kraft nastřelil z levého kruhu Suchanovu hruď, kotouč se následně dostal k Lukáši Endálovi, který vysokým obloučkem našel za chomutovskou obranou číhajícího VOJTĚCHA NĚMCE, jenž si rukavicí sklepl puk na led a zblízka trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Endál, Jaroslav Suchan.
     
    57:41
    Brankář Hylák zůstává na půl cesty ze svého brankoviště, hosté se možná odhodlají k power-play.
     
    57:41
    Na lavici hanby musí usednout Švaňhal (HBR), jenž se provinil podražením.
     
    57:11
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Chomutov ještě neskládá zbraně a bojuje dál. Po nahrávce Zdeňka Skořepy z levého kruhu zakončoval před brankou volný PETR JÍRA a střelou bez přípravy skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Zdeněk Skořepa.
     
    56:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové početní převahu využívají. Po nahrávce Ladislava Rytnauera rychle obkroužil branku MIROSLAV HOLEC a bekhendem zavěsil puk přesně pod horní tyčku! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    56:10
    Havlíčkův Brod sice drží hru v útočném pásmu poblíž gólmana Hyláka, ale toho ještě neohrozil, protože Chomutov se dobře brání.
     
    55:51
    Právě v rohu brodského pásma byl ostře atakován otřesený útočník Zohorna a Havíř (CHM) dostává 4 minuty za vysokou hůl.
     
    55:42
    Až teď si Severočeši probili cestu do útočného pásma, kde se srotili v postavení velkého obdélníku kolem gólmana Suchana, ale zatím spíš zápasí s Rebely v rozích pásma. Do střelecké situace se ještě nedostali.
     
    54:47
    Havlíčkův Brod uzmul Severočechům kotouč a drží puk i při vlastním oslabení v moci. Chomutovu se zatím v přesilové hře příliš nedaří, když si neví rady s aktivním napadáním své rozehrávky.
     
    54:12
    Chomutov si proklestil postupně cestu zpět do přesilovkového postavení a probil se ke střele Pulpána, jehož střelecký pokus od modré čáry schoval v lapačce gólman Suchan, jenž měl nekrytý výhled.
     
    53:25
    Kraft s Hruškou nebezpečně pálil z mezikruží, ale prvně jmenovaný ztroskotal na Suchanovu připraveném betonu a jeho parťák z formace o kousek minul vzdálenější tyčku. Rebelové se následně osvobodili vyhozením.
     
    52:48
    Na trestnou lavici usedá za faul v útočném pásmu Endál (HBR), který se provinil hrubostí.
     
    52:30
    Dnešní utkání sleduje 1310 diváků.
     
    51:41
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se vrací zpět do zápasu. Po nahrávce Tomáše Slováka střílel z prostoru u bližší tyčky MILAN KRAFT a zřejmě ještě s tečí havlíčkobrodského obránce dopravil podél Suchanova těla kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Slovák.
     
    49:55
    Rebelové jsou při chuti a nepolevují v dobývání chomutovské branky. Obrana Severočechů zatím mohutné snaze svého soupeře zdárně odolává.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Rytnauer, 15. Holec (Rytnauer, Morava), 23. Sova (Holec), 35. Holec (Rytnauer, A. Jelínek), 48. Endál (Morava, Voj. Němec), 49. Voj. Němec (Endál, Krejčík), 57. Holec (Rytnauer), 59. Voj. Němec (Endál, Suchan) - 1. Kuběna (Hruška, Bombic), 5. Kuběna (Bombic, Kraft), 18. Skořepa (Pulpán), 52. Kraft (Slovák ), 58. Jíra (Skořepa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    thejrc.org