Znojmo – Chomutov 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Písek – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 3:2 (kon.) | Chrudim – Třebíč 3:2 (kon.) | Tábor – Benátky n/J 5:4 (po s.n.)
Beroun – Jihlava 0:3 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 19.01.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ústí nad Labem vítězí v Havlíčkově Brodě 3:1 a připisuje si tři důležité body do prvoligové tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:53:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Útočník Holec (HBR) ještě dostává osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    59:46
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem pečetí zřejmě své vítězství střelou do opuštěné branky. Po nahrávce Roka Pajiče střílel od pravého mantinelu RICHARD DIVIŠ a trefil přesně ke vzdálenější tyčce prázdnou klec! Asistence: Rok Pajič.
     
    59:17
    Závar kolem ústecké branky končí přerušením hry. Na brankáře Orcta dorážela skupinka domácích, jenže maskovaný muž v ústeckém brankovišti ukryl u bližší tyčky puk a přerušil hru.
     
    58:53
    Havlíčkův Brod hraje power.play, na ledě má šest hráčů a gólman Suchan je už na střídačce.
     
    58:42
    Havlíčkův Brod se potřebuje vzpamatovat a vyžádal si oddechový čas.
     
    58:42
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem jde do vedení hodně kuriózním způsobem. Po nahrávce Pavla Janků střílel MARTIN ŠAGÁT a puk proletěl v blízkosti branky po nepřehledné situaci, na což brankový rozhodčí rozsvítil nepochopitelně červené světlo. Rozhodčí následně ústecký gól i přes velké protesty gólmana Suchana uznal! Asistence: Pavel Janků.
     
    58:20
    Gólman Suchan teď bez nadsázky spasil Rebely. Po vyražené střele Janků z pravého kruhu dorážel zblízka Šagát, jenže ležící muž s maskou ukryl jeho střelu v lapačce a přerušil hru!
     
    57:38
    Havlíčkobrodský soubor znovu po zisku kotouče vyhodil, přičemž odrazil i následný ústecký útok. Navíc se mohl do šance dostat Holec, jenže letěla na něj nepřesná nahrávka.
     
    57:06
    A znovu se rebelové dokázali osvobodit. Ústí nad Labem se zatím nedaří zaujmout na delší dobu přesilovkové pozice kolem gólmana Suchana.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod zvládl lépe vhazování ve svém pásmu a okamžitě odpálil puk dlouhým vyhozením až do útočného pásma. Hosté začínají nový útok až od gólmana Orcta.
     
    56:23
    Na konci rychlé ústecké kombinace se ocitl s pukem na holi Diviš, zpracoval si puk a rychjle střílel k bližší tyčce zápěstím. Brankář Suchan byl ale na místě a kotouč lapil do nastavené náruče, čímž přerušil hru.
     
    56:06
    Namotivovaný forvard Endál (HBR) se nevyvaroval nedovoleného bránění a posílá Rebely na 2 minuty do čtyř hráčů.
     
    55:46
    Po chvíli nerozhodného bojování ve středním pásmu nahodili Rebelové touš do útočného pásma, jenže za Orctovou svatyní o něj záhy přišli. Hosté získali puk a hnali se k Suchanově bráně, jenže je zastavilo postavení mimo hru.
     
    54:50
    Knotek nabral na vrcholu kruhů po zisku kotouče rychlost a najel si do předbrankového prostoru, jenže na záda mu dýchal protihráč a brodský forvard pod tlakem z dobré pozice už nestihl zakončit.
     
    53:51
    Domácí soubor si proklestil přes severočeskou obranu cestu do útočného pásma, kde po chvíli obkroužil ústeckou bránu Meidl a k bližší tyčce svou střelou nastřelil jen Orctovy nastavené betony.
     
    52:39
    Zohorna vybojoval ve středním pásmu puk, tělem si držel za zády ústeckého beka, najel si za branku, jíž bleskově obkroužil, ale jeho typická akce úspěch nesklidila, když netrefil v tísni branku. Neuspěl záhy ani jeho spoluhráč Zábranský, který se v prostoru levého kruhu nedostal k zakončení
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 47. Voj. Němec (Endál, Meidl) - 43. Pajič (Rod), 59. Šagát (Janků), 60. Diviš (Pajič)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Slovan Ústí nad Labem:

    Diváci: 1080
    bahis siteleri