Znojmo – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:2 (kon.)
Písek – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 4:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:5 (kon.)
Chrudim – Tábor 2:1 (po s.n.) | Beroun – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 26.01.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod nakonec po hektickém závěru utkání nakonec vítězí nad Hradcem Králové 4:2. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:56:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Urkání se už jen dohrává. Zlomený Hradec králové sice drží puk na svých holích, ale nikam se nehrne a u své branky vyloženě čeká na závěrečnou sirénu.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové ještě navyšují své vedení. Hodně kuriózní trefou se prosadil JAN KNOTEK, když zřejmě gólman Luňák vyhazoval puk od branky a trefil jednoho z beků Hradce Králové, od kterého se puk odrazil za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    58:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod nedisciplinovanost hostů trestá. Po tvrdé ráně Lukáše Endála, jíž gólman Luňák vyrazil betony jen vedle své pravé tyčky, se dostal puk na hůl ROMANA VONDRÁČKA, jenž zblízka nemohl minout poloprázdnou bránu! Asistence: Lukáš Endál.
     
    57:44
    Vyloučen je Horák (HKR) a Hradec Králové je potrestán dvouminutovým trestem za nesportovní chování a dalším pětiminutovým trestem za zdržování hry. Rebelové budou hrát 2 minuty přesilovku 5 na 3.
     
    57:44
    Po nahrávve O. Hrušky v situaci 2 na 1 střílel z volného prostoru mezi kruhy bez přípravy Budínský, ale svou neuvěřitelnou dělovkou o kousek minul levou Suchanovu tyčku!
     
    56:20
    Švaňhal měl k dispozici dostatek času a prostoru mezi kruhy, po čemž ho sice dojel zezadu hradecký obránce, ale brodský forvard z dobré palebné pozice vůbec netrefil branku!
     
    55:30
    Vondráček se snažil obelstít hradeckého obránce v pravém kruhu, jenže ten ho odstavil tělem a získal pro své barvy kotouč. Hosté zakládají útok zpoza gólmana Luňáka.
     
    54:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Po zaváhání havlíčkobrodské obrany se snadno dostal k puku mezi kruhy JAN HRUŠKA, sjel si až před gólmana Suchana a po vydařeném blafáku bekhendem skóroval podél levého boku havlíčkobrodského muže s maskou! Bez asistence.
     
    54:26
    Hradec Králové si usilovně a s pořádnou dávkou trpělivosti hledal v útočném pásmu prostor k Suchanovu ohrožení, jenže brodská obrana ho vytlačila až do středního pásma, po čemž se hosté provinili při svém návratu postavením mimo hru.
     
    53:40
    Zohorna zavezl puk do útočného pásma a z přehuštěného prostoru mezi kruhy ho posunul na modrou čáru, odkud nahazoval kotouč do ohně před brankou Morava, jenže zde nikdo z Rebelů netrefil letící puk.
     
    52:59
    Rebelové ustavičně dobývali hradeckou branku, když měli na své straně značnou územní převahu a nepouštěli Východočechy ke kotouči. Po chvíli si Endál z tísně v rohu pásma vybruslil do prostoru před branku a z mírného úhlu posouval puk na svého spoluhráče, jenže ten byl před bránou dobře obsazený.
     
    51:59
    Ryhlý protiútok Rebelům nevyšel, když se hradecká obrana rychle vrátila do ideálního postavení a zachytila puk. Následně však Votroci neprošli s pukem přes střední pásmo.
     
    51:00
    Vondráček zavezl puk do pásma, kde po zasekávačce v pravém kruhu posunul puk na Holce, který se zbavil obránce a adresoval z rohu pásma puk na hůl právě již zmiňovaného Vondráčka, jehož ránu z mezikruží gólman Luňák vyrazil betonem do bezpečí.
     
    50:15
    Obrovskou hrubku Vágnera, který při rozehrávce nahodil puk z rohu hradeckého pásma jen mezi kruhy, nevyužil Knotek, který si rukavicí sklepl puk na led a zblízka v tísni nedokázal zvednout puk nad Luňákův připravený beton!
     
    49:14
    Domácí odrazili soupeřův útok a v pravém kruhu svého pásma se zmocnili puku. Následně vyvezl puk do útočných pozic Kempný, který předal puk Endálovi, jehož pas z pravého kruhu málem využil ke skórování Holec, jenž úplně sám z bezprostřední blízkosti přestřelil bránu. Poté pálil ještě od modré čáry již zmiňovaný Kempný, jenže branka hostů byla již posunuta ze své předepsané polohy!
     
    48:18
    Zohorna se protlačil k zakončení z těžké palebné pozice, když tísněn protihráčem popostrčil jemně holí puk k bližší tyčce, kde číhal připravený brankář Luňák a ukryl puk pod lapačkou.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Zábranský (Holec), 35. Vondráček (Holec), 59. Vondráček (Endál), 59. Knotek - 46. Budínský (Červený), 55. J. Hruška


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    thejrc.org