Znojmo – Jihlava 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 02.02.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod poráží Medvědy z Berouna 4:2. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dnešního večera. (19:50:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Holcovu nepříjemnou ránu zápěstím, jíž vyslal broský útočník z prostoru mezi kruhy, zneškodnil gólman Novotný, který vyrazil hrudí puk ke svým spoluhráčům.
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě s konečnou platností rozhodnuto. Po závaru kolem broské branky se puku zmocnil Vojtěch Němec, který posunul puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si nabruslil až mezi kruhy a z tohoto prostoru trefil prázdnou svatyni! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    58:58
    Brankář Novotný skutečně zůstává na střídačce. Hosté sázejí všechno na jednu kartu a hrají v šesti bruslařích v poli a s opuštěnou bránou za zády.
     
    Beroun si vyžádal po přerušení hry oddechový čas. Uvidíme, zda se odhodlá k závěrečné power-play. Vhazování před gólmanem Slipčenkem.
     
    58:08
    Hosté nevyužili obrovského zaváhání havlíčkobrodské obrany, která mezi kruhy trestuhodně ztratila puk. Útočníci byli totiž touto situací také zaskočeni a nic nebezpečného nevymysleli. Ke střele od modré čáry se dostal Jelínek, ale o kousek minul pravou Slipčenkovu tyčku.
     
    57:24
    Fiedler vystihl na obranné modré čáře úmysl Středočechů a po vypíchnutí puku za ním okamžitě pílil do středního pásma. Blíže ke kotouči ale měli obránci Berouna.
     
    56:55
    Berounští zadáci drží puk ve své moci a pokoušejí se zpoza branky svého gólmana Novotného založit útočnou akci Medvědů. Rebelové se jim v tom zatím neúspěšně snaží zamezit aktivním napadáním.
     
    56:29
    Šenkeřík se chopil puku v rohu brodského pásma a vyhazoval ho směrem do středního pásma na útočníky, jenže kus gumy místo toho zamířil mimo hřiště. Byl však tečován a vylučovat se nebude.
     
    56:03
    Útočná snaha hostů ze středních Čech nakonec končí znovu přerušením hry, když Rebelové zblokovali nepříjemnou ránu od modré čáry a okamžitě odpálili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    55:00
    Knotek vyhrál u levého mantinelu důležitý souboj a z těžké pozice prostrčil puk na volného Stromka, jenž si zpracoval nahrávku a v samostatném úniku střelou zblízka nenašel skulinku mezi Novotného betony!
     
    54:33
    Hra v těchto okamžicích pozbyla na své atraktivitě a útočnosti. Rebelové se nikam nehrnou a pečlivě si hlídají nejtěsnější náskok. Teď odrazili berounský výpad a vyhodili znovu na icing.
     
    53:50
    Totožná situace, jen v opačném gardu. Tentokrát si oba tábory své role prohodily, když po zachycení útoku tentokrát vyhodila na icing obrana Rebelů.
     
    53:36
    Bojovníci z Kotliny drželi stále hru v útočném pásmu a hosté dokázali jejich útočnému snažení učinit přítrž, jenže po zisku kotouče se nedohodli a vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    52:50
    Endál nabral rychlost na levé straně a tvrdou ranou z velkého úhlu prověřil pozornost gólmana Novotného, jenž u bližší tyšky zastavil puk betony a před blízko číhajícím Zohornou ho přikryl pod lapačkou.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a při zkrácené přesilovce drží puk na svých holích na dostřel gólmana Novotného, ale přes obranu Medvědů se k ničemu dosud neprobil.
     
    51:13
    Po dvou nepovedených útocích, při nichž zavezli sice puk do útočného pásma Voj. Němec a na druhé straně Kupec, jenže nikdo z jejich spoluhráčů je nenasáledoval. Poté se usadili domácí Rebelové v Novotného blízkosti.
     
    50:41
    Hertl (BER) zastavoval rychlý protiútok Rebelů ve středním pásmu jen za cenu podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Holec (Vondráček, Morava), 15. Endál (Krejčí, Voj. Němec), 23. Fiedler (Kerjčí), 60. Endál (Voj. Němec) - 12. Hertl (Kupec), 12. Látal (Novotný, Besser)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava, Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl, Szabo.
    Medvědi Beroun 1933: Novotný (Kocián) - Jebavý, Piskáček, Zacpálek, Látal, Višňák, Hertl, J. Jelínek - Žejdl, Besser, Švagrovský, Kupec, Rudovský, Hašek, T. Doležal, Vlček, Pacovský, Novotný, Kniazev, Polák, Klhůfek

    Rozhodčí: Jaroslav Kubeš - Daniel Reich, Jakub Svoboda
    thejrc.org