Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Chrudim – Vrchlabí 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Znojmo 8:3 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Beroun – Chomutov 2:3 (kon.)
Tábor – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:3 (3:2, 3:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 05.02.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V atraktivním a útočném utkání nakonec vítězí Havlíčkův Brod nad Znojmem přesvědčivě 8:3 a získává tři cenné body. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (19:27:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vipná situace na závěr. Gólman Slipčenko lapil ostrou ránu obránce Štacha od modré čáry a vybruslil si před branku, kde ho nechtěně podrazil bruslí hlavní rozhodčí a za tento incident se mu teď omlouvá.
     
    59:53
    Za katr je vykázán na 2 minuty za podražení Endál (HBR).
     
    59:18
    Orli ještě chtějí v závěru zápasu alespoň zkorigovat nepříznivý stav a tlačí se přes brodskou obranu do zakončení. Ta je zatím ale kolem gólmana Slipčenka pozorná.
     
    58:43
    Vošmik (HBR) si vyšlápl poblíž havlíčkobrodské střídačky na protihráče a obdržel 2 minuty za hrubost.
     
    58:31
    Havlíčkobrodský útočný výpad znojemská obrana zachytila, přičemž z obranného pásma a ze zákrytu Pancovy svatyně zakládá novou akci Moravanů.
     
    57:51
    Krejčí napřáhl ke střele na vrcholu levého kruhu a jeho projektil, který letěl po ledě, ještě tečoval v kruhu Meidl. Gólman Panec byl ale u své pravé tyčky připravený a slabý projektil zalehl před svým brankovištěm.
     
    57:20
    Další potyčka se strhla po odpískání v blízkosti havlíčkobrodské branky. Na lavici hanby současně míří za hrubost Jarůšek (ZNO) a Šenkeřík (HBR).
     
    56:59
    Dalekonosnou ránu ze středního pásma měl na svědomí mladý forvard Jarůšek, jehož projektil gólman Slipčenko schoval v náruči a následně rozehrál puk na své obránce.
     
    56:05
    Po souboji v levém kruhu havlíčkobrodského pásma vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost Lev (ZNO) a Vošmik (HBR).
     
    55:39
    Ihned po vhazování pálil Lev, jehož rána z velkého nápřahu u pravého mantinelu postrádala potřebnou přesnost a skončila až v ochranné síti.
     
    55:22
    Osobní trest na 10 minut za nesportovní chování obdržel Morava (HBR).
     
    55:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod znovu odskakuje Moravanům na pětibrankový rozdíl. V útočném pásmu se chopil puku VÁCLAV MEIDL, který využil své urostlé postavy a dlouhých rukou, když se natlačil z pravého kruhu až těsně před brankoviště a po ledě obstřelil pravý Pancův beton! Asistence: Lukáš Endál, Vojtěch Němec.
     
    54:22
    Znojmo sice prohrálo vhazování před gólmanem Pancem, ale vyhnalo Rebely aktivním pohybem pryč z pásma. Domácí zakládají nový útočný výpad až ze středního pásma.
     
    54:08
    Lattner (ZNO) se provinil proti hokejovým pravidlům sekáním.
     
    53:34
    Nejdříve nebezpečně pálil z bezprostřední blízkosti Komínek, ale bez přípravy vypšášil jen Slipčenkovy betony. Poté přispěchal se svou ranou z vrcholu kruhů také Lattner, který rovněž z první ztroskotal na Slipčenkově lapačce.
     
    52:16
    Orli právě vstřelili branku!

    Orlí letka nakonec početní převahu využívá ve svůj prospěch a střílí svůj třetí gól. Lubomír Štach našel přesnou nahrávkou napříč předbrankovým prostorem VLADIMÍRA ŘÍHU, který si sám v mírném úhlu na levé straně počkal na Slipčenkův pohyb a přesnou ranou do horního růžku skórovál! Asistence: Lubiomír Štach.
     
    51:53
    Domácí soubor se okamžitě po buly zmocnil kotouče a bez velkého otálení ho odpálil co nejdále od gólmana Slipčenka, po čemž hosté zakládají nový útok.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Holec (Vondráček), 15. Endál (Morava, Vondráček), 20. Knotek (Vondráček, Holec), 21. Pavlík (Knotek), 32. Zohorna (Knotek, Endál), 36. Vondráček (Holec, Krejčí), 51. Pavlík (Voj. Němec), 56. Meidl (Endál, Voj. Němec) - 5. Komínek (Pospíšil, Klimeš), 6. Podešva (Lev, Lattner), 53. Říha (Štach)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava (C), Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Panec) - Rangl, Pospíšil, Pláněk, Novák, Štach, Klimeš, Kolafa, Lattner - Říha (C), Komínek, Podešva, Rajnoha, Vyletelka, Lev, Trojan, Kovalský, Jarůšek.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Pavel Dřínovský, Jiří Chocholouš
    thejrc.org