IHC Prague Rats – IHC Kladno 11:1 (kon.) | Roller Storm – IHC Kladno 10:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Černošice 18:10 (kon.)
Roller Storm – Černošice 2:6 (kon.) | IHC Nový Jičín – IHC Přerov 4:5 (po pr.)
konec
IHC Prague Rats
18:10 (6:1, 6:2, 3:3, 3:4)
SK Černošice
Neděle 20.05.2018, 16:00STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:21:34)
     
    46:43
    Černošice právě vstřelily branku!
    Krudenc se z pukem dostal až za branku, odkud zadovkou našel ROBINA MALÉHO, jehož rána skončila až v síti! Asistence: Václav Krudenc a Pavel Mrňa.
     
    45:57
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Kafka zpoza klece přihrál připravenému TOMÁŠI RUBEŠOVI, který z první prostřelil bezmocného Langera! Asistence: Petr Kafka.
     
    45:11
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Lechner našel rozjetého JIŘÍHO BRANDEJSKÉHO, který si najel až před brankáře a nekompromisně rozvlnil síť! Asistence: Ondřej Lechner.
     
    43:28
    Černošice právě vstřelily branku!
    Krudenc od mantinelu nahrál před branku, kam si sjel ROBIN MALÝ, který vypálil přesně pod horní tyčku! Asistence: Václav Krudenc.
     
    41:36
    Mrňa se opřel do kotouče z dálky a orazítkoval břevno!
     
    40:27
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Lechner jel sám na Langera, kterého nepřekonal, na dorážku si ale sjel LUKÁŠ POPELA! Ten už byl úspěšnější! Asistence: Ondřej Lechner.
     
    39:56
    Černošice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují průběh zápasu! Skočovský křižným pasem našel PAVLA MRŇU, jehož rána z voleje zapadla za bezmocného Kolingera! Asistence: David Skočovský a Robin Malý.
     
    36:58
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice se dostaly do přečíslení dvou proti jednomu, které sehrály na jedničku! Mrňa v rozhodujícím momentě předložil puk ROBINU MALÉMU, který poslal kotouč do odkryté klece! Asistence: Pavel Mrňa a David Sem.
     
    36:24
    Malého pokus vyrazil Kolinger do rohu.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    34:27
    Černošice právě vstřelily branku!
    Malý z rohu hřiště přihrál mezi kruhy VÁCLAVU KRUDENCOVI, jehož střelu sice Kolinger zastavil, puk mu ale přes rameno přepadl do branky! Asistence: Robin Malý a Pavel Mrňa.
     
    33:54
    Černošice hrají v plném počtu.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Mrňa – 1,5 min., sekání).
     
    32:05
    Černošice právě vstřelily branku!
    Mrňa se na pravém křídle uvolnil a v pravý čas naservíroval kotouč DAVIDU SKOČOVSKÉMU, který jen nastavil hokejku, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Pavel Mrňa a Robin Malý.
     
    31:42
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Kafka se zbavil obránce a na pravé straně si všiml TOMÁŠE RUBEŠE, který po kličce zakončil bekhendem. Langer si sice na kotouč sáhl, přesto puk propadl těsně za brankovou čáru! Asistence: Petr Kafka a Jakub Bernad.
     
    30:35
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Kolinger rozjel akci, ve které se kotouč dostal k JIŘÍMU BRANDEJSKÉMU, jehož tvrdá rána prolétla až do sítě! Asistence: Ondřej Lechner a Jan Kolinger.
     
    29:46
    Sem to vzal na sebe a chtěl brankáře překvapit ranou z dálky, Kolinger si poradil i s následnou dorážkou.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 1. Rubeš (Šinágl, Kafka), 3. J. Bernad (Rubeš, Šinágl), 4. Šinágl (Rubeš, Kafka), 6. J. Bernad (Rubeš, Šinágl), 8. Šinágl (Kafka, Rubeš), 11. J. Bernad (Šinágl), 16. Rubeš (Šinágl, Kafka), 18. Šinágl (Rubeš, Kafka), 19. Šinágl (Kafka, Rubeš), 19. Lechner (Pavlata), 22. Rubeš (Kafka, Šinágl), 23. Šinágl (Kafka, Rubeš), 26. Kafka (Šinágl, J. Bernad), 31. Brandejský (Lechner, Kolinger), 32. Rubeš (Kafka, Bernad), 41. Popela (Lechner), 46. Brandejský (Lechner), 46. Rubeš (Kafka) – 3. Mrňa (Skočovský), 15. Malý (Mrňa, Krudenc), 21. Skočovský (Krudenc, Mrňa), 27. J. Loskot (D. Jindra), 33. Skočovský (Mrňa, Malý), 35. Krudenc (Malý, Mrňa), 37. Malý (Mrňa, Sem), 40. Mrňa (Skočovský, Malý), 44. Malý (Krudenc), 47. Malý (Krudenc, Mrňa)


    IHC Prague Rats: Michajlov (24. Kolinger) – Pavlata, J. Bernad, Šinágl, Kafka, Rubeš, Brandejský, Polata, Lechner
    SK Černošice: Langer – Malý, Skočovský, Sem, Mrňa, Krudenc, Pánek, J. Loskot, Čech, J. Jindra, D. Jindra

    Rozhodčí: Výborný, Klouček
    ocianews.com