Dunajská Streda – Zlín 0:0 (kon.) | Rijeka – Žilina 5:0 (kon.) | Lech Poznaň – Podbrezová 5:0 (kon.)
Rostov – Trenčín 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Club América 5:0 (kon.) | Zabrze – Opava 2:1 (kon.)
konec
Górnik Zabrze
2:1 (1:0)
Slezský FC Opava
Čtvrtek 05.07.2018, 19:00 • Stadion Ernesta Pohla • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je to tak, hlavní rozhodčí ukončil přátelské utkání, které přineslo spoustu šancí a tři branky. Domácí se dvakrát prosadili z rohového kopu, o obě branky se postaral španělský fotbalista Suárez. Za český tým pak v posledních vteřinách snižoval Freit. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (20:58:40)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Opava právě vstřelila branku!
    Rychlá akce po pravé straně, míč se dostal až na hranici malého vápna, TOMÁŠ FREIT ve skluzu překonal domácího gólmana a snížil! Víc už se ale pravděpodobně nestane.
     
    81
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná desetiminutovka tohoto utkání, domácí i nadále vedou dvoubrankovým rozdílem.
     
    65
    Situace na hrací ploše se změnila, v posledních minutách jsou to především fotbalisté domácího týmu, kteří diktují tempo hry.
     
    62
    Górnik Zabrze právě vstřelil branku!
    Domácí se i podruhé prosazují po rohovém kopu! Spoustu prostoru dostal na hranici velkého vápna DANI SUÁREZ, který střelou do protipohybu překonal Šroma!
     
    54
    Opavští jsou ve druhém poločase zatím jednoznačně aktivnějším týmem, Jurečka střílel po centru Kayamby, na zadní tyči pak dorážel Juřena, jehož pokus zastavila branková konstrukce!
     
    50
    Další útočné snažení hostujících hráčů zastavil praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajdové postavení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní polovina dnešního přátelského utkání je za námi, opavští fotbalisté prohrávají nejtěsnějším možným rozdílem, za domácí tým se po rohovém kopu trefil španělský fotbalista Dani Suárez.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    28
    Górnik Zabrze právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostává po necelé půlhodině do vedení, na rohový kop si nejvýše naskočil DANI SUÁREZ, který i s pomocí tyče otevřel skóre!
     
    23
    Polský celek se dostal do vedení ve statistice rohových kopů, na svém kontě má už tři. Na zemi navíc zůstal ležet domácí hráč, rozhodčí přerušuje hru.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka hry je za námi, opavští fotbalisté rozehrávali rohový kop, na první branku však zatím stále čekáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Opavští fotbalisté mají za sebou čtyři přípravné duely. Svěřenci Romana Skuhravého nejprve o gól porazili Vítkovice i Žilinu. Jediná porážka přišla proti Nitře (2:3), před pár dny si stejným výsledkem poradili s dalším polským celkem – Odra Opole. Pro Zabrze to bude generálka před vstup do evropských pohárů!
     
    Pěkný den přeji všem fotbalovým příznivcům! Na programu je řada přátelských zápasů, v jednom z nich Górnik Zabrze na domácí půdě přivítá český tým SFC Opava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Štěpán Slovák

    Branky: 28. Suárez, 62. Suárez – 90. Freit


    Górnik Zabrze: Loska – Michalski, Wiśniewski, Suárez, Gryszkiewicz – Nowak, Matuszek, Żurkowski, Ryczkowski – Angulo, Jimenez
    Slezský FC Opava: Šrom – Simerský, Svozil, Hrabina – Jursa – Kayamba, Zavadil, Zapalač – Kuzmanović – Smola, Juřena
    bahis siteleri