Chomutov – Jekatěrinburg 0:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 27.07.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů v ROCKNET ARÉNĚ. (19:45:16)
     
    Je dobojováno! V přátelském střetnutí jasně vyhrává Jekatěrinburg, který duelu dominoval. Hlavně elitní formace Avtomobilistu byla nad síly Pirátů. Ti měli také šance, ale pro dnešek je zradila koncovka.
     
    Konec zápasu.
     
    58:39
    Ani po krásné akci se domácí neradují! Roman Chlouba viděl před brankou Dávida Skokana, který okamžitě zakončil, ale puk projel jen vedle pravé tyče. Jakub Kovář měl tentokrát obrovskou porci štěstí na své straně.
     
    Dnešní utkání sleduje 1531 diváků.
     
    58:06
    Jekatěrinburg vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    57:05
    Další pokus Chomutova zaznamenal Stanislav Dietz, jenž prověřil Jakuba Kováře. Ten na střelu viděl a i proto ji schoval do lapačky.
     
    55:54
    Ronald Knot zavezl puk do útočného pásma, kde jej předal na spoluhráče. Urostlý mladík mířil dále před branku, kam také mířil puk, ale Knot ho už zasáhnout nedovedl.
     
    55:19
    Od levého mantinelu pálil směrem na chomutovskou branku autor dvou gólů Da Costa. Ovšem propagační pokus skryl do lapačky muž se čtyřiatřicítkou na zádech.
     
    54:14
    Další pokus z voleje vyslal na Štěpána Lukeše Vasilevskij. Utkání se spíše dohrává, ale na domácích je cítit, že by chtěli alespoň zaznamenat čestný úspěch.
     
    53:05
    Spíše propagační pokus vyslal na Jakuba Kováře další Jakub, tentokrát Sklenář. Ovšem hostující gólman dále drží čistý štít.
     
    52:25
    V oslabení jel do protiútoku Jan Stránský, jenž střelou z levého kruhu chtěl překvapit Jakuba Kováře. Český brankář viděl střelu na poslední chvíli, ale poradil si s ní.
     
    51:35
    Další parádní akce hostujícího celku na jeden dotek! Mezi kruhy číhal Milovzorov, jenž v jasné pozici přestřelil branku. Nutno podotknout, že domácí čtveřice už mohla jít jen na párek.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Dietz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:24
    Od modré čáry vypálil David Štich, jehož pokus tečoval mezi kruhy Klhůfek. Ovšem puk zamířil opět jen do betonu českého gólmana ve službách Avtomobilistu.
     
    48:27
    A opět vypálil Lukáš Blaha, jenž netrefil prostor tří tyčí. Do zakončení chomutovského obránce totiž skočil jeden ze soupeřů.
     
    48:12
    Po vyhraném vhazování zakončil od modré čáry Lukáš Blaha, jehož pokus vyrážečkou vytěsnil hostující brankář do ochranné sítě.
     
    47:37
    Marek Tomica a Martin Šťovíček se v oslabení vydali do útoku. Druhý jmenovaný od zadního mantinelu přihrával do brankoviště, ale Jakub Kovář byl pozorný a zasáhl lapačkou.
     
    47:05
    Po přihrávce na levý kruh vypálil Mamkin, jenž málem překvapil Lukeše střelou do protipohybu. Ovšem chomutovský brankář ještě stihl zasáhnout lapačkou.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Da Costa (Sexton, Dawes), 25. Česalin (Chripunov), 27. Da Costa (Mišarin), 42. Sexton (Jegoršev), 45. Paré (Bělousov, Bobrov)


    Piráti Chomutov: Lukeš (Stezka) – Jank, Flemming, Dietz, Valach, Štich, Knot, Blaha, Trefný – Tomica (C), Šťovíček, Khlůfek – Koblasa, Chlouba, Stránský – Sklenář, Vantuch, Skokan (A) – Dlouhý, Lauko, Chrpa.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Sochackij) – Mamkin, Mišarin, Vasilevskij, Tjamkin (C), Jegoršev, Bobrov (A), Gurkin, Timašov, Rassejkin, Ščemerov – Dawes (A), Da Costa, Sexton – Krikunov, Kučerjavenko, Milovzorov – Bělousov, Paré, Golyšev – Česalin, Popov, Chripunov.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Hynek

    Diváci: 1531
    bahis siteleri