Chomutov – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0.)
SK Trhači Kadaň
Středa 09.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hned první bitva předkola prvoligového play-off mezi Havlíčkovým Brodem a Kadaní nabídla pohledný hokej, který byl napínavý až do poslední chvíle. Nakonec Rebelové vítězí 4:3 po prodloužení a získávají v sérii cenné vedení 1:0 na zápasy. Zítra nás čeká druhý duel. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (20:04:08)
     
    70:00
    Konec zápasu.
     
    64:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto. Havlíčkův Brod se dostal do přečíslení 2 na 1, v němž Lukáš Endál adresoval přesný pas napříč prostorem mezi kruhy na hůl PETRA VOŠMIKA, který střelou zápěstím obstřelil z mírného úhlu na levé straně gólmana Závorku! Asistence: Lukáš Endál.
     
    63:48
    Kadaň diktuje tempo hry a drží puk na svých holích poblíž gólmana Slipčenka, kde se jí daří kombinovat a zaměstnávat havlíčkobrodského muže s maskou.
     
    63:00
    Krejčí našel od útočné modré čáry hezkým pasem za kadaňskou obranu sjíždějícího Holce, jenž ale mezi kruhy ztratil rovnováhu a přišel o puk. Hrát mohou hosté ze severu Čech..
     
    62:15
    Obrovské šance na obou stranách. Nejdříve zblízka pálil rozjetý Fiala do připraveného Slipčenkova betonu a na druhé straně Rebelové vytvořili mohutný závar kolem brankáře Závorky, kde se snažili vehementně probít k dorážkám, jenže bez úspěchu.
     
    61:04
    Kadaň nakonec havlíčkobrodskou družinu odzbrojila, ale rovněž nic nebezpečnějšího nevymyslela. Poblíž Slipočenkovy svatyně ji Havlíčkův Brod odzbrojil a zakládá nový útok.
     
    60:19
    Rebelové se po nepřesné Knotkově ráně, jež z mezikruží minula o hodně notný kus levou Závorkovu tyčku, nastěhovali do útočného pásma. Zde ale puk pod kontrolou nemají.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní část nám v úvodním duelu mezi Havlíčkovým Brodem a Kadaní rozuzlení nepřinesla, proto přijde po krátké přestávce na řadu desetiminutové prodloužení. Pokud by ani v něm rozhodnutí nepřišlo, čekají nás samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Nejdříve zblízka neuspěl svou ranou proti skvělému brankáři Slipčenkovi Rohan, na což po vyražené střele Voj. Němce z pravého kruhu dorážel zblízka za rozhozeného brankáře Závorku Meidl, jenže přestřelil horní tyčku!
     
    58:48
    Vondráček vyslal z vrocholu pravého kruhu ostrou ránu a gólman Závorka ji musel vytěsňovat horní části branky svou lapačkou, čímž zachránil svůj tým od pohromy.
     
    58:24
    Zblokovaná rána z vrcholu kruhů skončila v ochranné síti. Rozhodčí nařizuje vhazování v obranném pásmu Kadaně po pravé ruce brankáře Závorky.
     
    57:58
    Havlíčkův Brod si postupnými krůčky probil cestu zpět do střeleckých pozic a vytvořil před kadaňskou brankou pořádný zmatek, když se tlačil důrazně k nebezpečným dorážkám. Gólman Závorka nakonec přerušil hru, když ukryl puk pod lapačkou.
     
    57:15
    Od modré čáry pálil bez přípravy po Kempného přiťuknutí Šenkeřík, jehož tvrdá rána doletěla do nastavené Závorkovy náruče. Hosté po vhazování vyhodili puk do útočného pásma.
     
    56:54
    Knotek se prosmýkl v tísni kolem protihráče z pravého kruhu až před branku a zblízka střílel Vondráček, který nepropálil dobře postavené betony gólmana Závorky, který po skvělém zákroku přerušil hru. Po odpískání dostal 2 minuty Stoklasa (KAD) za držení protihráče.
     
    55:55
    Švaňhal se při obléhání kadaňské branky tlačil do Závorkovy blízkosti, ale po prosmýknutí kolem několika protihráčů ostře narazil mezi kruhy na tělo před sebou stojícího severočeského zadáka, který čistým způsobem získal puk.
     
    55:00
    Zahrozil také bojovný útočník Endál, jenž si vybruslil zpoza branky do mírného úhlu na pravé straně a z předbrankového prostoru netrefil Závorkovu svatyni.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Zohorna (Holec, Knotek), 34. Endál (Meidl, Voj. Němec), 47. Meidl (Endál, Voj. Němec), 65. Vošmik (Endál) - 39. Boušek (Charousek, Mazanec), 41. Brňák (Szakal, Mikšovic), 43. Novák (Přindiš)


    BK Havlíčkův Brod: Slipčenko (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, M. Ondráček.

    SK Trhači Kadaň: Závorka (Štěrba) - Schmidt, Trefný, Szakal (A), Brňák, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal - Fiala, Charousek, Stehlík, Mikšovic (C), Mužík, Ton, Stoklasa, Bursík, Boušek (A), Rohan, Eiselt, V. Novák.

    Rozhodčí: René Trombík - Přemysl Skopal, Tomáš Klein

    Diváci: 1049
    bahis siteleri