Itálie – Česko 0:3 (kon.)
konec
Itálie
0:3 (0:1, 0:2)
Česko
Úterý 24.07.2018, 20:50 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Skupina B
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a z italského Asiaga pro dnešek na shledanou! Budeme se na vás těšit ve čtvrtfinále. (22:00:02)
     
    Český tým po parádním výkonu poráží domácí Itálii a se skóre 21:2 postupuje do čtvrtfinále z prvního fleku!


    Na výhře 3:0 se podíleli produktivní Jakub Bernad a Mikuláš Zbořil. Oba borci vstřelili jednu branku a na jednu přihráli. Bernad vstřelil tu první, poté si hráči role vyměnili. Třetí zásah přidal do prázdné branky Jakub Cik.
     
    Konec zápasu.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu Česko (Pavel Strýček – 2 min, nesportovní chování).
     
    39:43
    V posledních sekundách se před branku natlačil Marek Loskot, jenž se pokoušel zakončovat nad lapačku Friga. Ten se ale obalamutit nenechal a kotouč chytá.
    39:15 CIK - 0:3
     
    39:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, český tým vyhraje skupinu bez ztráty jediného bodu! Martin Fiala si najel do útoku, kde předložil kotouč JAKUBU CIKOVI, jenž se zblízka do prázdného klece nemýlil. Asistence: Martin Fiala.
     
    38:49
    Následně se Fiala se Šináglem dostali do útoku, kde zakombinovali a prázdnou branku se jim atakovat nepovedlo. Takhle to ale českému výběru stačí.
     
    38:11
    Martin Fiala se zmocnil kotouče na vlastní polovině a sám mířil na branku. Chtěl co nejdříve rozhodnout, ale kotouč nakonec srazila hokejka jednoho z Italů. Puk skončil mimo hřiště.
    37:54 Ani Thomas Berthod nedokázal překonat strážce české svatyně
     
    37:54
    Thomas Berthod měl na hokejce první branku Itálie v utkání, ale nepovedlo se mu prostřelit zblízka skvělého Sedláře! Ten nakonec přežil i všechny dorážky v brankovišti.
     
    37:41
    Český tým v plném počtu.
     
    36:30
    Michelle Frigo opouští brankoviště a Italové zkoušejí maximální risk! Aktuálně hrají přesilovku pěti hráčů proti třem.
     
    36:22
    Ale domácí celek je takový otrávený a nedaří se mu něco vymyslet. Thomas Berthod přihrával před branku, ale jeho pokus byl ztečován mimo plochu.
     
    35:41
    Aleš Chamrád se natlačil před brankáře, na kterého nakonec spadl a dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění brankáři. Nejspíše poslední šance pro Italy.
     
    34:58
    Český celek mohl své vedení promptně navýšit! Petr Šinágl dostával v protiútoku žabičku na zadní tyčku, kde se mu ale nepovedlo přesně zakončit.
    34:33 ZBOŘIL - 0:2
     
    34:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Toto je velice důležitá branka českého celku! MIKULÁŠ ZBOŘIL si parádně najel na levý kruh a chirurgicky přesnou střelou do vzdálenější šibenice dává větší klid na bedra českého celku. Asistence: Jakub Bernad.
     
    33:48
    Jakub Bernad posílal od pravého mantinelu nepříjemnou žabičku do brankoviště Itálie. Friga to zaskočilo, ale nakonec domácí brankář neinkasoval. Vhazování po jeho levici.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Bernad (Zbořil), 35. Zbořil (Bernad), 40. Cik (Fiala)


    Itálie: Facchinetti (21. Frigo) – Covolo, Barsanti, Baldan, Ustignani, Comencini, Munari – Pernigo, Berthod, Delfino, Crivellari, Lettera, Ferrari, Tombolato.
    Česko: Karlík (21. Sedlář) – Loskot, Chamrád, Šebek, Strýček – Zbořil, Malý, Rubeš, Bernad – Cik, Kuťák, Šinágl, Fiala – Vyoral.
    bahis siteleri