Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 3:6 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
HK Opava
Pondělí 14.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:25:15)
     
    V závěrečném dějství ještě pečetil triumf Opavy Jiří Dohnal, který stanovil výsledek na 6:3. Slezané si tak vezou domů plný bodový zisk, zatímco Rebelům se vysněná záchrana nejvyšší soutěže zase o něco vzdálila. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne.
     
    59:30
    Baďura střílel zápěstím v ostrém úhlu na levé straně a málem překonal gólmana Zvolánka, který ale zareagoval včas a puk vytěsnil vyrážečkou do bezpečí.
     
    58:54
    Slezané si vynutili respekt v útočném pásmu a donutili gólmana Zvolánka k zásahu, když brodský muž s maskou přerušil hru po nebezpečném závaru před svou brankou, kde se snažili dorážet hostující forvardi.
     
    57:35
    Opava právě vstřelila branku!

    O vítězi dnešního duelu je zřejmě rozhodnuto. Opava se nastěhovala do útočného pásma, kde vytvořila kolem brodské branky značný zmatek a v předbrankovém prostoru se při závaru rychle zorientoval JIŘÍ DOHNAL, který zblízka střelou pod horní tyčku zajistil Opavě třígólové vedení! Asistence: Žiga Pešut.
     
    56:42
    Bojovníci z Kotliny ještě nepříznivě se vyvíjejíci utkání zdaleka nevzdávají a tlačí se do koncovky. Naposledy nahazoval puk mezi kruhy obránce Šíma, jenže jeho oblouček nenašel nikoho z brodských forvardů.
     
    55:43
    Slezané jsou už kompletní a oslabení jim vyšlo podle představ, když Rebely prakticky k ničemu nebezpečnějšímu v blízkosti svého brankáře Trenčana nepustili.
     
    55:39
    Rebelové vyhráli vhazování poblíž opavské modré čáry, jenže vyhodili puk jen na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat po pravé ruce jejich gólmana Zvolánka.
     
    55:15
    Havlíčkův Brod se na konci své početní převahy probil do útočného pásma, jenže za hranicí pravidel. Zastavil ho hvizd rozhodčího, který odpískal signalizované postavení mimo hru.
     
    54:47
    Hosté zatím hrají v olsbení výtečně, když drží hru daleko od svého gólmana Trenčana a v útočném pásmu sbírají drahocenné vteřinky z Faksova trestu.
     
    53:43
    Havlíčkobrodský útok si hosté ustáli, jenže po odpískání za podražení vyfasoval 2 minuty Faksa (OPA).
     
    52:41
    Hosté z Opavy se pomalu nadechují k mohutnému náporu, když začíná tlačit brodské hráče do Zvolánkovy blízkosti.
     
    52:11
    Kulhánek zkusil štěstí se svou ranou z vrcholu pravého kruhu a ke gólové radosti ze snížení dvoubrankového manka mu nechybělo mnoho, když se jeho pokus otřel o vnější část bližší tyčky.
     
    51:39
    V obranném pásmu vybojoval puk Verlič, který rozkmital své rychlé nohy a v útočném pásmu si při situaci 2 na 1 chtěl narazit puk se Žídkem, jenže ten mu poslal nahrávku příliš dozadu a z opavského brejku nebylo nic.
     
    50:34
    Havlíčkův Brod je v plnén počtu a začíná mu zkrácená přesilová hra pěti proti čtyřem. V těchto chvílích mají jeho hráči puk ve své moci a hledají skulinku v opavském obranném valu.
     
    50:13
    Havlíčkův Brod rychle rozvíjel v útočném pásmu svou rychlou kombinaci a snažil se o vyšachování opavské obrany, jenže neúspěšně. Hosté se zmocnili puku a učinili brodským útočným choutkám přítrž.
     
    49:51
    Dlouhá kombinace Opavy v útočném pásmu skončila ranou Dohnala, která po ledě netrefila Zvolánkovu branku. Po odpískání putuje za katr Pešut (OPA) za hákování.
     
    49:07
    Opava vyšla vítězně z vhazování poblíž gólmana Zvolánka, jenže Rebelové dobře uzavírali střelecké prostory a vyhnali hosty i s pukem až do středního pásma, po čemž se Slezané provinili postavením mimo hru.
     
    48:34
    Útočník Varga nabral rychlost ve středním pásmu a hledal si rychle cestu do Trenčanovy blízkosti. Rozhodčí ale zapískal a vyloučil Havla (HBR), který si pomohl vysokou holí.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. P. Blažek (Hadrava), 25. Varga (J. Milfait), 32. Hadrava - 11. Koschatzský, 15. Koschatzký (Faksa), 27. Verlič (Dohnal, Spusta), 27. Baďura (Žídek, Pešut), 34. Koschatzký (Vaněk), 58. Dohnal (Pešut)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pecen, Šulák, Šíma, Kulhánek, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), P. Blažek, Szilva, Ondráček, Zdražil, Račanský, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Hadrava.
    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa, Kysela, Rypar, Spusta, Žídek, Dohnal, Mosler - L. Svoboda, Vaněk, T. Procházka, Pešut, Vítek (A), Křesťan, Otipka, Baďura (A), Verlič, Džemla, Koschatzký (C), Seidler, Jelen.

    Rozhodčí: Petr Blecha - Václav Guth, David Rittich.
    bahis siteleri