Olomouc – Technika Brno 1:5 (kon.) | Generation Hockey – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:5 (1:4, 0:0, 0:1)
Technika Hockey Brno
Středa 01.08.2018, 13:15 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Brno si nakonec dokázalo podržet svůj náskok z první třetiny, když navíc ještě na startu té třetí přidalo poslední pojistku. Pro Olomouc tento výsledek znamená další prohru v přípravě (po dvou zápasech skóre 2:15), Technika naopak v první ostré zkoušce léta uspěla. Její hra platila na domácí takřka po celou dobu utkání. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek odpoledne. (15:19:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Přidal se dostal k palbě od modré, jenomže Bílek bez potíží na jeho dlouho viditelnou ránu připraven. Hanáci i nadále ovšem zůstávají natlačeni v útočném pásmu.
     
    58:19
    Radová se velmi sympaticky snažila přetlačit o několik kilogramů těžšího soupeře, hosté si však s ní nakonec jen pohráli. Technika jde do rychlého brejku!
     
    57:51
    Olomoucké řady se ještě viditelně snaží alespoň o korekci skóre, jenomže Brno této vidině není nakloněno. Technika tak hraje zejména velice dobře zvládnutou defenzivní hru.
     
    56:53
    Olomoucké řady čeká minipřesilovka, když je v této chvíli za vylučován hráč Techniky. Štěpán Irajn (TEC) je trestán za držení.
     
    55:22
    Na ledě budou oba týmy hrát po čtyřech mužích, tentokrát je za držení hole vyloučen Jakub Zembol (OLO) a Šimon Groh (TEC).
     
    54:52
    Růžička se nerozpakoval a po rychlém krosu na levé křídlo okamžitě vypálil příklepem, jeho dělovka ale i přes menší rotaci velké problémy nenadělala. Bílek bez potíží zasahuje.
     
    53:50
    Cojsak se prodíral k zakončení, nicméně mimo střeleckou pozici jej dostala veleaktivita Hanáků. Technika se tak musí vrátit znovu do středního pásma.
     
    52:38
    Tentokrát jde do čtyř i Olomouc, když se tentokrát provinil Jakub Zembol (OLO). Podle sudích se dopustil hákování.
     
    51:46
    Kubový se dostává zpět na led přesně ve chvíli, kdy se Radová dostávala na ose hřiště k rychlému zakončení. Bílek ale její pokus bez potíží kryje.
     
    50:35
    Olomouc ani v této přesilovce nedokáže rozvinout svou početní převahu na celé pásmo soupeře, Technika je tak v obraně velice jistá. Její čtverec je takřka nepřekonatelný.
     
    49:46
    Technika se nyní znovu dostane do početní nevýhody, za nedovolené bránění při olomouckém brejku je vylučován Adam Kubový (TEC).
     
    48:36
    Zembol se protlačil ke střelbě, jenže obrana Techniky byla i tentokrát připravena. Hanáci nyní přesto stále pokračují v nastaveném tempu i v útočné řádě.
     
    47:39
    Technika je nyní objektivně lepším týmem, v útočné fázi své hry nicméně soupeře stále nemůže přehrát. Hanáci jsou v defenzívě stále velice konsolidovaní.
     
    45:54
    Radová se sice dostala ke střelbě, pro Bílka ovšem její pokus byl jen formalita. Hanáci i nadále ale pokračují v ofenzivním presu.
     
    44:41
    Ruda vystihl velkou chybu defenzívy Techniky, nicméně Bílek si směrem ke špatně nahranému puku nakonec došel. Hostující obránci navíc vehementně olomouckého útočníka zpacifikovávali, ke střelbě se tak nedostal.
     
    43:36
    Olomoucký výběr sice nyní srší aktivitou, jenomže zejména v předních pozicích si zatím stále nedokáže podržet puk na svých holích. Brňané v obraně válí.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Zembol – 8. Frýza (Vrzal), 15. Fonrál (Kučírek), 19. Frýza (Vrzal), 19. Hrnčíř (Přidal), 41. Přidal (Růžička)


    HC Olomouc: Dubský (21. Špunar) – Moša, Přecechtěl, Korčian, Nesvadba, Stratil, Drábek, Přidal, Polcr – Padevět, Zembol, Prísažný, Dohnal, Fasner, Ruda, Radová, Václavský, Zatloukal, Ševšík, Havel, Petřeková
    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (31. Bílek) – Groh, Růžička, Šupa, Kučírek, Irajn, Surák – Přidal, Hrnčíř, Kubový, Fornál, Plevka, Maštalíř, Vrzal, Frýza, Mareček, Černý, Cojsak, Fuerpács
    bahis siteleri