Nymburk – Jindř. Hradec 5:7 (kon.) | Milevsko – Lev Benešov 3:6 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 1:4 (kon.)
Klatovy – Most 1:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Karviná (Baník) 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
HC Olomouc
Středa 23.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Rebelové neuvěřitelným způsobem promrhali dvoubrankový náskok a odmítli oslavy postupu k branám semifinále na domácím ledě. Olomouc odvrátila po triumfu 3:2 hrozbu vyřazení a vrací sérii zpět na Hanou. Stav Série je po dnešním dnu 3:1 ve prospěch bojovníků z Kotliny. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:50:25)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Havlíčkův Brod drží útočné pásmo, ale nedaří se mu proklouznout do palebných pozic.
     
    59:19
    Po vyhození Olomouce z obranného pásma se odrazil puk mimo hrací plochu, po čemž rozhodčí nařizuje vhazování ve středním pásmu.
     
    59:03
    Po závaru před olomouckou bránou hosté vyhodili puk z obranného pásma. Přerušuje se ale hra, protože před brodskou bránou zůstal ležet otřesený Vondráček. Útočník Rebelů je už ale na nohou a míří na střídačku.
     
    58:46
    Havlíčkův Brod hraje power-play, když jde na buly se šesti hráči v poli a prázdnou bránou.
     
    58:46
    Kempný zkusil štěstí se svou ranou od modré čáry, ale trefil jen nohy před sebou padajícího protuhráče, po čemž se puk odrazil do světel. po přerušení nařizuje sudí vhazování v olomouckém pásmu. Domácí si berou oddechový čas.
     
    58:14
    Havlíčkův Brod drží útočné pásmo a snaží se v závěru základní hrací doby vyrovnat, což by ho vrátilo zpět do hry o vítězství v dnešním duelu. Zatím ovšem naráží na kompaktní defenzívu Hanáků.
     
    57:51
    Endál si vybruslil s pukem na holi do palebné pozice mezi kruhy a sřelou zápěstím posílal puk na branku, jenže jeden z protihráčů vložil do jeho projektilu svou hůl a vytěsnil puk mimo tři tyče Pruskovy svatyně.
     
    57:29
    To dokazuje jeich další zakázané uvolnění, díky němuž získali hosté zadarmo postavení v útočném pásmu, kde se bude za chvilku vhazovat.
     
    56:49
    Zaskočení Rebelové výrazně znejistěli a najednou nevědí, co hrát. Na jejich hole se navíc kupí celá řada nepřesností, které zabraňují vzniku větší příležitosti před soupeřovou bránou. Olomouc zatím pečlivě brání své těsné vedení.
     
    55:44
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné z mrtvých vstání předvedla Olomouc! Po Milanu Ministrovi se v ptočném pásmu dostal k puku TOMÁŠ ZBOŘIL a za rozhozenou obranou Rebelů obstřelil z mírného úhlu na levé straně zblízka gólmana Suchana! Asistence: Milan Ministr.
     
    55:15
    Ministr nahazoval puk z levého kruhu do předbrankového prostoru, kde se puk nebezpečně odrážel od bruslí hráčů, ale ke štěstí Rebelů nakonec skončil v rohu pásma.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod se snaží o rychlou odpověď, jenže v útočném pásmu nemá puk plně pod kontrolou, když o něj neustále bojuje u mantinelů s olomouckými hráči.
     
    53:58
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak to je šok pro havlíčkobrodské barvy, které diktovaly tempo hry. Po nahrávce Jana Mikela si vybruslil do prostoru pravého kruhu osamocený MICHAL ČERNÝ a využil dostatek volného prosotru k tomu, aby hezkou ranou zápěstím skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Jan Mikel.
     
    53:41
    Další dvě velké šance domácího souboru. Zohorna adresoval z pravého kruhu ideální pas na hůl rozjetého Švaňhala, který z mezikruží bez přáípravy trefil po ledě konec levého Pruskova betonu. Puk se pak ještě dostal k Pavlíkovi, jehož rána od modré čáry skončila v Pruskově náruči!
     
    52:52
    V těhcto okamžicích pozorujeme hodně vyrovnanou hru, při níž nemůžeme rozhodně říci, že by jeden tým měl navrch. Puk se rychle stěhuje po ledové ploše a mění majitele.
     
    52:07
    Obrovskou šanci nevyužil Knotek, kterého našel v situaci 2 na 1 přesnou nahrávkou z pravého kruhu Holec, když brodský forvard zblízka pálil nad horní tyčku. Od zadního mantinelu se odrazil puk ještě na Holcovu hůl a produktivní šikula ještě nahazoval puk před branku, kde trefil brusle protihráče, od nichž se ke smůle Rebelů odrazil puk do středního pásma!
     
    51:39
    Mora odrazila havlíčkobordský útok a podařilo se jí vyhodit, což podporuje ještě tím, že drží hru v útočném pásmu, kde šetří čas ze svého restu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Švaňhal, 40. Endál - 47. Zbořil (Šedivý), 54. Černý (Mikel), 56. Zbořil (Ministr)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň, Janáček - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: René Trombík, Petr Lacina - Pavel Rychlý, Jiří Jureček.
    bahis siteleri