Motor ČB – Slavia 5:0 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 6:7 (po pr.) | Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 12.09.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je za námi utkání mezi Slavií a Motorem, ve kterém vyhrál jihočeský tým naprosto jednoznačně 5:0. Zápas rozhodla první třetina, ve které Budějovice skórovaly hned čtyřikrát a poté kontrolovaly výsledek. V poslední třetině se ještě trefil Plášil, který udal konečnou podobu výsledku. (19:55:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Další gólovka Bradleyho! Ten se zjevil sám před brankářem, jenže jeho zakončení Polívka vyrazil.
     
    59:09
    Další velká šance Bradleyho, který měl nakonec hned dvě. Ani jedna z nich ovšem brankou neskončila! Škoda pro domácí hokejisty.
     
    58:15
    Tejral se dostal do dobré pozice, jenže jeho rána zápěstím šla jen vedle Strmeňovy tyče.
     
    57:27
    Do konce utkání zbývá něco málo přes tři minuty a Motor si naprosto pevně kontroluje výsledek. Vypadá to, že Strmeň si připíše první ligu v Chance lize za Motor.
     
    56:04
    Cody Bradley si sjel do velmi výhodné pozice, ze které pálil z první. Jeho dobrá rána šla k tyči, jenže Polívka vytasil rychlý zákrok lapačkou.
     
    55:36
    Ofsajd na hostující straně! Do konce utkání chybí něco málo přes čtyři minuty a v utkání máme poslední komerční přestávku.
     
    54:37
    V Budvar aréně panuje vynikající atmosféra. Stadionem obíhá mexická vlna a divákům se dnešní zápas líbí. Jihočeši si jdou pro tři body.
     
    53:30
    Viděli jsme spoustu osobních soubojů na polovině hřiště. Nakonec se k puku dostali Pražané, kteří ovšem bránu domácích neohrozili.
     
    52:21
    Dobrý pokus v podání hostí! Jiří Doležal střílel z vrcholku kruhu. Už to vypadalo, že je puk v síti, jenže nakonec z toho byla jen boční síť!
     
    51:24
    Hostující tým nadále pokračuje v útoku. Motor se ovšem dobře brání a nepouští svého soupeře k vyloženým šancím. Ostatní střely chytí Strmeň.
     
    50:35
    Pavel Novák dostal přihrávku a vedl rychlý protiútok. Bylo vidět, že už nemá mnoho sil, a tak vypálil od mantinelu. Jeho projektil jen prolétl okolo brány.
     
    49:57
    Po krátké kombinaci v útočné třetině se dostal ke střele Jiří Drtina, jehož rána jen prosvištěla okolo levé tyče. Slavia je nadále v útoku.
     
    49:14
    V posledních minutách nemá ani jeden z týmů velkou převahu. Vidíme rychlé útoky na obou stranách, jenže ani jeden z týmů si nepřipsal gólovku.
     
    48:10
    Slavia dvakrát vyhodila během krátké chvíle na zakázané uvolnění. Poté se ovšem hostující tým dostal do útočné třetiny, kde nic nevymyslel.
     
    47:09
    Ihned po vhazování se dostal ke střele Tadeáš Hejda, jehož rána od mantinelu nebyla moc nebezpečná. Strmeň puk podržel a bude se znovu vhazovat.
     
    46:58
    Do Budvar arény si našlo cestu 5824 diváků!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Kutlák (Fillman, M. Novák), 6. Čermák, 7. Pavlin, 19. Endál (Kutlák), 42. Plášil (Vydarený, Gilbert)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Šimánek, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – Doktor, Bradley, Babka.
    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Tejral, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Kotlík, Doležal

    Diváci: 5824
    thejrc.org