Třebíč – Havířov 1:2 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 4:0 (kon.)
Jihlava – Slavia 3:0 (kon.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 17.10.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Přeji příjemný zbytek středečního večera. (20:29:00)
     
    V Kalich Areně je dobojováno! Stadion opět ukázal, že proti týmům z čela tabulky umí hrát na výbornou a i přes velmi dramatický závěr utkání uhájil všechny tři body. Jako bonus navíc Kladnu narušil pětizápasovou vítěznou sérii.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    V posledních vteřinách ještě Markus Korkiakoski vyhodil kotouč přes celé hřiště.
     
    59:43
    Říhovu střelu od modré zvládl zblokovat svým tělem Jiří Jebavý.
     
    59:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Oscar Flynn – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:10
    Adam Brízgala zamířil na střídačku! Kladno dohrává v šesti.
     
    59:09
    Hosté v plném počtu.
     
    58:41
    Kladno se zvládlo vymanit z útočného sevření a dostat se před Daniela Dvořáka. Litoměřická formace ale taktéž přesunula svou aktivitu sem a blokuje Rytířské akce.
     
    58:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:24
    Oscar Flynn nepřebruslil dvojici kladenských obránců ve středním pásmu. Přesto se domácí udrželi mimo vlastní obrannou třetinu, minimálně do té doby, než celou akci zastavila přihrávka rukou.
     
    57:44
    Samostatně pronikajícího Tomáše Redlicha zblokoval, byť za cenu pádu, Jan Kloz. Ke kotouči se následně dostal Markus Korkiakoski, který s ním rychle přešel zpět před Brízgalu.
     
    57:17
    Petr Vampola se pokusil probít se do útočného pásma. Krátce za modrou ale narazil na litoměřickou obranu, z čehož se kališníci vyřítili do velké šance.
     
    57:09
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matyáš Filip.
     
    56:13
    Linusu Svedlundovi podklouzl kotouč, když se snažil o vystřelení. Puku se tím pádem zmocnil Jan Strejček, jemuž se povedlo na malou chvíli vyvézt jej mimo obrannou třetinu Stadionu.
     
    55:19
    Rytíři pozvolna rozehrávají od své branky. Z toho se dostali před Dvořáka, zároveň ale příliš daleko, aby mohli jeho branku bezprostředně ohrozit.
     
    54:30
    Přes tři hráče dokázal Markus Korkiakoski nasměrovat kotouč na Jaroslava Dvořáka. Z toho samého důvodu ale již nedokázal Dvořák přesně zamířit. Kotouč se tudíž pouze prolétl vedle vzdálenější tyče kladenské branky.
     
    53:33
    Byť Ondřej Smetana přidržel Petra Vampolu u mantinelu, v přihrávce od Adama Kubíka mu zmařil nedokázal. Celou akci tak ve prospěch Litoměřic musel hasit Daniel Dvořák, který si zajistil další velmi povedený zákrok.
     
    52:58
    Patrik Marcel dvakrát zastavil naražením na mantinel Linuse Svedlunda. Stadionu celá jeho akce vyšla k přesunu před branku Brízgaly. Musel se ale vrátit díky úmyslnému ofsajdu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. Válek (Gaspar), 38. Šik (M. Havelka, J. Dvořák), 52. Šik (Flynn) – 19. Zikmund (Vampola), 31. Vampola (Zelingr)


    HC Stadion Litoměřice: D. Dvořák (Michajlov) – Marcel, Gaspar, Smetana (C), D. Málek, Jebavý (A), Strejček, Dajčar – Korkiakoski, J. Kloz, Rousek – Voženílek, Válek, Řehoř – Flynn, M. Zadražil, Machač – J. Dvořák, M. Havelka, Šik.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Nash, Zelingr, P. Hořava (A), J. Říha, Kehar, Veber – Zikmund, Vampola (C), Kubík – Redlich, T. Kaut, Kružík – Vildumetz, Svedlund, Jelínek – Bláha, Filip, Hajný.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1286
    bahis siteleri