Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 20.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 1778 diváků. (20:08:02)
     
    Neděje se tak a domácí stadion slaví. Slaví výhru 5:0 proti oslabenému soupeři. Toho před zápasem postihla střevní chřipka, v první třetině to ale nebylo prakticky vůbec znát a nebýt slepených gólů Jihlavy v první třetině, možná by to bylo jiné utkání. V prostřední části byla Dukla jasně lepší tým, druhou třetinu ovládla na střely 12:1 a na góly 2:0. V poslední třetině se jenom dohrávalo, ve 42. minutě se prosadil Miha Štebih a uzavřel tak výsledek dnešního zápasu. Přerov si připíše druhou prohru v řadě, Jihlava třetí výhru a před televizními kamerami v Budějovicích bude mít tak dobrou psychiku. Přeji vám příjemný zbytek víkendu a u dalšího onlajnu z Jihlavy se budu těšit až za delší dobu. Napočtenou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Navíc budou mít posledních šest utkání přesilovou hru, Čáp podrazil Hlinku před vlastní brankou. Přidají ještě domácí šestou trefu?
     
    59:30
    Potlesk diváků na stadionu, domácí dohrávají zápas triumfálně v útočném pásmu.
     
    58:44
    Čermák pracuje za brankou velice dobře a drží stále Jihlavu v pásmu. Dostal se i k zakončení, avšak už nestihl po drobné kličce zamířit přesně.
     
    58:33
    Zakázané uvolnění Přerova, to vše 87 sekund do konce. Zubři si do závěrečných minut vybírají oddechový čas.
     
    58:00
    Hlinka se obtočil okolo obránce a poslal lehce puk na osu hřiště Jiránkovi, ten z první minul branku! Jdeme do poslední dvouminutovky zápasu.
     
    56:33
    Zápas se vyloženě pouze dohrává. Obrany spíše nefungují, přesnost se také pomalu vytrácí. Hosté spíše vyhazují z pásma, Dukla v něm kombinuje.
     
    55:41
    Kajínek trefil Navrátila jak holí, tak i pukem. Ani jedno z toho nezamířilo do brány a Kajínek zamířil přímo na střídačku.
     
    55:25
    Černý vyhodil až k Brožovi, který s menšími peripetiemi založil znovu útok domácích.
     
    54:44
    Dukla v plném počtu a má přesilovou hru trvající cca 75 sekund.
     
    54:11
    Jiránek neudržel soupeře na zádech a Hejcman se dostal před Brože, na dlouhou hůl ale nemohl zakončit vůbec dobře. Na druhou stranu šli dva domácí, Šurý do nahrávky před brankovištěm skočil a přikryl puk.
     
    53:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Václavek – 2 min., podrážení).
     
    53:28
    Brož předvedl velice mazácký zákrok, Doležal na něj vypálil z pravého kruhu, Brož mu nastavil lapačku a sklízí ovace publika.
     
    53:00
    Pala vypálil od modré, Brož šel do zákroku, před ním se ale zjevil Čermák a odpálil do nebezpečí.
     
    52:41
    Harkabus složil na zem Zbořila, je vyloučen za podrážení. Přerov může korigovat skóre.
     
    52:29
    Auto Kia Carens za brankou Brože utrpělo menší šrám, Hejcman v rychlosti vracel na modrou Navrátilovi, kterému vložil do pokusu hůl Štebih a puk letěl kam? Správně, na auto.
     
    52:02
    Během komerční přestávky si zhruba pět hráčů hostí vyříkávalo něco málo se sudími, řeší se opět horší led a vypadá to na další opravu.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 16. D. Tůma (Harkabus), 17. Vála (M. Hlinka), 21. Werbik (D. Tůma, T. Havránek), 38. Jiránek (Kajínek, L. Doudera), 42. Štebih (Harkabus, Werbik)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – J. Pohl, L. Doudera, Kajínek (A), D. Váňa, Štebih, Mareš, Štindl – Anděl, Skořepa (C), Pekr – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek (A) – Vála, Hrníčko, D. Čermák.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (27. Šurý) – Pala (A), Čáp, R. Černý, Zbořil, Padrnos, Malina – T. Doležal, T. Sýkora (C), Š. Kratochvíl – Moučka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, Navrátil – Mašín, Václavek.

    Rozhodčí: Wagner, Ondráček – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 1778
    thejrc.org