Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
8:2 (3:0, 1:0, 4:2)
SK Trhači Kadaň
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Ostravar Aréna • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešní večer je to ode mne vše, děkuji za pozornost a v pondělí ze stejného místa – Ostravar Arény – opět na počtenou. A třeba i na viděnou.

    Krásný zbytek sobotního večera Vám přeji! (19:44:38)
     
    Porubu v pondělí čeká další utkání. Doma přivítá podruhé na ledě vítkovické arény Kladno. Tato výhra dala týmu potřebnou pohodu do dalších bojů a snad naváže na začátek ligy, kdy šla od vítězství k vítězství.
     
    Otázky položené po první třetině jsou zodpovězeny. Poruba vyhrála s Kadaní i podruhé a ukončila čtyř zápasový půst.
    Trhači se gólově prosadili až v druhé polovině třetí třetiny, ale to už bylo celkem pozdě na nějaký výrazný zvrat. Dál tedy střídají výhry a prohry.
     
    Konec zápasu.
    57:43 Samuel OLLENDER - 8:2
     
    57:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opět objetí brány, ale tentokrát až před brankoviště, kde Jáchym střelou nahrával na druhou tyč SAMUELU OLLENDEROVI a ten puk doslova zametl za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Jáchym a Petr Kanko.
    57:03 Martin ŠŤOVÍČEK - 7:2
     
    57:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali druhého gólu díky MARTINU ŠŤOVÍČKOVI, který se před kruhy opřel do střely a i díky clonícím hráčům překonal skvěle chytajícího Dolejše. Asistence: Lukáš Popela a Ondřej Šulek.
     
    55:01
    Tři na dva se řítili Trhači! Zakončení Svobodovi ale nepadlo na hůl a ani ze zmatků před Dolejšem hosté nevytěžili druhou branku.
     
    54:23
    Hosté v plném počtu.
     
    53:48
    Před brankou Trhačů zůstává ležet hráč v bílém drese. Po delší době se za potlesku diváků zvedá a s bolavou grimasou odjíždí na střídačku. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže bráně Kadaně.
     
    53:32
    Porubští celkem slušně soupeře tlačí v jejich třetině. Hamalčík vychytává vše, co vidí.
     
    52:23
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Popela – 2 min., hákování).
     
    50:40
    Cypas fauloval v šanci Chloubu a rozhodčí nařídili trestné střílení. To zkušená forvard Tahačů neproměnil. Kličku k levé gólmanově tyči Dolejš vystihla a betonem tyč zavřel.
     
    50:27
    Hosté v plném počtu.
    48:59 Martin ŠŤOVÍČEK - 7:1
     
    48:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK v oslabení proměňuje šanci, kterou mu připravil Chlouba. Střelu schoval za hráče a Dolejš tak reagoval později. Asistence: Roman Chlouba.
     
    48:27
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Klíma – 2 min., držení hole).
    47:34 Petr KANKO - 7:0
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 8. J. Káňa (TS), 9. J. Káňa, 13. Zdeněk (J. Káňa, Ollender), 26. Zdeněk (J. Káňa), 44. Baláž (Toman, Fojtík), 44. J. Káňa (Hudeček), 48. Kanko (Ollender, Urbanec), 58. Ollender (T. Jáchym, Kanko) – 49. Šťovíček (Chlouba), 58. Šťovíček (Popela, Šulek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Dundáček, Ovčačík (A), Urbanec, Matějíček, Adam, Čypas – Vymazal, Hudeček, Illéš – J. Káňa (A), Zdeněk (C), Ollender – Jankovský, T. Jáchym, Kanko – Fojtík, Baláž, Toman – Häring.
    SK Trhači Kadaň: Kuchař (26. Hamalčík) – Trefný (C), Novák, J. Holý, Blaha, Popela, Grebeňuk – Klíma (A), Kůs (A), Wágner – Maršoun, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Rindoš, Šulek – J. Svoboda, Tupý, Homer.

    Rozhodčí: Šutara, Obadal – Rožánek, Poruba
    thejrc.org