Motor ČB – Jihlava 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 5:2 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:2 (2:3 po s.n.) | Prostějov – Benátky n/J 5:1 (kon.)
Přerov – Slavia 5:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 22.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:17:04)
     
    Je to tak! Motor nakonec vyhrál dnešní utkání, čímž přerušil sérii desíti výher Jihlavy v řadě ve vzájemných zápasech. České Budějovice byly dvě třetiny lepším týmem. Ve třetí třetině se čekal nápor Jihlavy, jenže ten nepřišel. Naopak jedinou branku v poslední třetině vstřelil domácí tým, když se prosadil Jiří Šimánek střelou do prázdné brány.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Martin Heřman chtěl poslat puk za branku spoluhráče, jenže tam byl jihlavský hráč. Ten ovšem o puk přišel ještě v útočné třetině.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:50
    Jakub Babka se hnal za kotoučem do útočné třetiny, ale hostující hráč si s ním poradil. Na domácím stadioně panuje dnes skvělá atmosféra.
    58:20 Jiří ŠIMÁNEK - 4:1
     
    58:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je nejspíše rozhodnuto a Motor ukončí nelichotivou bilanci deseti porážek v řadě si Jihlavou. JIŘÍ ŠIMÁNEK získal kotouč, zasekl si ho, čímž vyšachoval svého soupeře a poslal ho do odkryté brány. Bez asistence.
     
    57:54
    Velká šance Lukáše Endála, ten získal v těžké pozici puk a zkoušel zakončit z poloviny hřiště. Poslední hráč hostí mu v brance zamezil.
     
    57:40
    Jihlava to zkouší v šesti!
     
    57:40
    Vlastimil Dostálek znovu v akci! Ten sice nebyl v průběhu zápasu vůbec vidět, ale teď měl dvě dobré šance. Tentokrát ho vychytal Petr Kváča.
     
    57:14
    Tak teď nechybělo moc a mohlo to být jen o gól! Dostálek šikovně tečoval puk, jenže ten se odrazil od horní tyčky ven z brány!
     
    56:26
    Martin Beránek byl dobře postavený před brankou soupeře. Tam také přišel kotouč, jenže ten se mladému útočníkovi zamotal mezi brusle.
     
    55:53
    Jihlavě čas neúprosně ubíhá a nemůže se dostat do tlaku! Naopak Milan Dančišin byl v dobré šanci, jenže Brož předvedl zákrok vyrážečkou!
     
    55:17
    Martin Novák získal kotouč v obranném pásmu a projel až do útočného. Zde se nakonec ani nedostal ke střele, navíc byl čistě sražen na zem.
     
    54:37
    České Budějovice zkoušely puk nahodit do útočného, avšak ten byl sražen do ochranné sítě. Vhazování na obranné modré Jihlavy.
     
    54:14
    Roman Přikryl si najížděl s kotoučem ke střele, ale hostující obrana se zachovala dobře a nepustil českobudějovickou desítku až ke střele.
     
    53:28
    Domácí mohli vést o tři branky! Heřman se svým spoluhráčem jel do přečíslení a právě Heřman dostal přihrávku, kterou stihl tečovat. Brož ovšem nechal betony na ledě.
     
    53:00
    Karel Plášil neměl moc času na vyhození puku, ale stejně se to dalo vyřešit lépe, než ho jen poslat na modrou, kde ho sebrali hostující hráči.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Plášil (R. Přikryl, Z. Doležal), 26. M. Novák (Plášil, Gilbert), 37. Dančišin (Pýcha, Babka), 59. Šimánek – 8. Anděl


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kachyňa, Fillman, Pýcha, Plášil, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Heřman, Šimánek, Z. Doležal – Doktor, R. Přikryl, P. Novák – Čermák.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek, D. Váňa, J. Pohl, L. Doudera, Štebih, Mareš, Štindl – D. Tůma, Werbik, Dostálek – Anděl, Skořepa, Hrníčko – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek – Vála, T. Havránek, Půža.

    Rozhodčí: Čech, Souček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 6387
    thejrc.org