Kladno – Slavia 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:4 (kon.)
Prostějov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Třebíč – Vsetín 6:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Zimní hokejový stadion Prostějov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:26:21)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 30 – 43
    Střely mimo: 8 – 15
    Zblokované střely: 9 – 5
    Vhazování: 48 – 24
    Přesilové hry: 3/9 – 2/6
     
    Je konec! Jestřábi nakonec bez větších potíží ubránili svůj náskok a ve svém prostředí si připsali tři body. Za Motor sice snížil Jiří Šimánek, který v přesilové hře tečoval střelu Dančišina. Vyrovnat mohl Beránek, ale svou šancí pohrdl. Definitivní tečku za výsledkem dal Lukáš Žálčík, jenž neměl nejmenší problém trefit odkrytou bránu. Budějovicím se tak podstatně krátí náskok na čele Chance ligy.
     
    Konec zápasu.
    59:56 Lukáš ŽÁLČÍK - 5:3
     
    59:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je to jasné, dnes všechny body zůstanou na domácím stadionu! LUKÁŠ ŽÁLČÍK bez větších potíží trefil odkrytou branku ze středu hřiště. Asistence: Tomáš Divíšek a David Dvořáček.
     
    59:38
    Jihočeši hrají v plném počtu.
     
    59:27
    Motor to zkouší bez gólmana!
     
    58:56
    České Budějovice klidně mohly srovnat! Neužil vyrazil ránu od modré jen před sebe, kde byl hosutjící hráč. Jeho dorážka přelétla branku!
     
    58:20
    Hostující tým nakonec bez větších potíží vyhodil, ale toto mu rozhodně nemůže stačit. Stále totiž prohrává o gól a konec utkání se neúprosně blíží.
     
    57:53
    Vyhození přes všechny čáry nakonec dojel jako první David Gilbert. Ten poslal kotouč na svého spoluhráče, ovšem jeho rána nebyla ani trochu přesná.
     
    57:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Miloslav Čermák.
     
    57:20
    Ano, je vidět, že Prostějovští již nehodlají útočit. Když to jde, pošlou puk jen do útočné třetiny. Motor ovšem bude hrát oslaben. To je velká komplikace pro hosty.
     
    57:08
    Utkání sleduje 1814 diváků.
     
    56:52
    Klidně mohlo být srovnáno! Martin Beránek vybojoval puk a jel sám na gólmana. Zkoušel střelu mezi ruku a tělo, ale Neužil si toto místo pohlídal!
     
    56:26
    Znovu se Jestřábi osvobodili. Ti již dokonce rezignují na nějaké útočné akce a soustřeďují se jen na bránění. Podaří se Českým Budějovicím srovnat?
     
    55:45
    Prostějov se ovšem vymanil z tlaku celkem jednoduše. Odražený puk od mantinelu si našel domácí hráč, který ho posunul chytře do středního pásma.
     
    55:13
    Vstřelená branka by mohla hostujícímu celku jedině pomoct. Uvidíme, co nám přinese posledních pět minut řádné hrací doby. Budějovice jsou v útoku.
    54:26 Jiří ŠIMÁNEK - 4:3
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Žálčík (Dvořáček, J. Zdráhal), 25. L. Luňák (J. Zdráhal, Havlík), 34. Mikliš (Starý), 40. Divíšek (Prokeš, J. Zdráhal), 60. Žálčík (Divíšek, Dvořáček) – 15. Gilbert (Endál, M. Novák), 36. Gilbert (Heřman, Hrubec), 55. Šimánek (Dančišin, Pavlin)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Krejčí, D. Kolář, Bažant, J. Zdráhal, Havlík, Mikliš, Rašner – Karpov, Divíšek, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Starý, Kverka, Prokeš – Matýs, Krejčiřík, Antoníček.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Pýcha, Fillman, Vydarený, Plášil, Kachyňa, Pavlin – Beránek, Dančišin, Babka – M. Novák, Šimánek, Čermák – Hrubec, Gilbert, Heřman – Doktor, R. Přikryl, Endál.

    Rozhodčí: Fiala, Kašík – Lukš, Novák

    Diváci: 1814
    thejrc.org