Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je za námi! Motor po celou dobu dominoval, což se mu podařilo gólově ztvrdit až ve druhé třetině, kdy dal úvodní dva góly. Další tři pak přidal v závěrečném dějství, kdy byl herně také lepším týmem. (19:52:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Šestou branku už českobudějovičtí hokejisté nepřidají. Utkání pomalu končí v útočné domácí třetině.
     
    58:51
    Motor se ještě snažil o útočnou kombinaci v útočné třetině. Tu měl zakončit Jakub Doktor, ovšem jeho svižný projektil skončil jen na zadním mantinelu. Motor se drží v pásmu i nadále. Přidá šestou trefu?
    57:42 Martin NOVÁK - 5:0
     
    57:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v hostující kleci se třepotá i pátá trefa! MARTIN NOVÁK si vybojoval slibnou šanci, z níž se následně také nezmýlil. Povedenou akci tak zakončil, jak nejlépe mohl – gólem. Bez asistence.
     
    57:15
    Dominik Pavlát dokázal vyrazit maskou další nepříjemný pokus z hole jednoho z Českobudějovických. Právě Pavlát je dnes bezpochyby nejlepším hráčem hostujícího celku. Nebýt jeho, rozdíl by mohl být mnohem markantnější.
    55:59 Ondřej VACULÍK - 4:0
     
    55:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu i čtvrtou branku v hostující síti. Kadaň bude po bodovém zisku dnes sahat už jen velmi těžko. ONDŘEJ VACULÍK jel s kotoučem na levém kruhu, odkud zacílil za brankovou čáru naprosto přesně! Českobudějovický útočník si tak připsal premiérovou trefu v motoráckém dresu. Asistence: Pavel Pýcha, Žiga Pavlin.
     
    55:24
    Jakub Babka se pokusil procpat kotouč zhruba z nulového úhlu až na najíždějícího spoluhráče. To se mu ale nepovedlo. Naštěstí pro hosty totiž jeden z nich přihrávku zblokoval.
     
    54:41
    Hra ve čtyřech na obou stranách, zdá se, zatím nesvědčí ani jednomu z týmů. Ani jeden z nich se totiž nemůže usadit v útočném pásmu. Alespoň prozatím, uvidíme, zda se něco změní.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Daniel Novák – 2 min., hrubost).
     
    53:20
    Před brankovištěm nastala menší roztržka, ze které vzejdou dva tresty. A to po jednom na obou stranách. Domácí fanoušci nesou vyloučení svého hráče ale velmi nelibě.
     
    53:12
    Mitch Fillman se dnes objevil v další dobré střelecké pozici. Tentokrát se snažil zakončit pod víko betonem, nicméně přestřelil horní tyčku.
     
    52:36
    David Gilbert dostal pohotovou přihrávku před branku. Zkusil zakončit z první. Proti Gilbetově pokusu byl ale Dominik Pavlát bravůrně připraven. Kotouč udržel v lapačce.
     
    51:30
    Jeden z kadaňských hráčů si nebezpečně najel až mezi kruhy, kde měl poměrně dost prostoru. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, ovšem Strmeň předvedl jistý zákrok a kotouč vyrazil mimo nebezpečí.
     
    50:45
    Zdeněk Kutlák se dnes už trochu klasicky vydal do útoku. Tentokrát clonil před brankou, ale poněkud to přehnal. Urostlý domácí kapitán stál téměř v celém prostoru brankoviště. Rozhodčí tedy hru přerušuje.
    50:19 Jiří ŠIMÁNEK - 3:0
     
    50:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V kadaňské síti se již třepotá třetí trefa! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal ke kotouči před brankou. Následně jej nadvakrát dokázal usměrnit až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Babka, Milan Dančišin.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 26. Plášil (Gilbert, Endál), 29. Gilbert (Kutlák, M. Novák), 51. Šimánek (Babka, Dančišin), 56. Vaculík (Pýcha, Pavlin), 58. M. Novák


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vydarený, Plášil, Prospal ml., Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – R. Přikryl, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Vaculík.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Klíma, Kůs, Maršoun – Šulek, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Helt, J. Müller – Wágner, Rindoš, Homer.

    Rozhodčí: Doležal, Jechoutek – Votrubec, Ševic
    thejrc.org