Jihlava – Kadaň 11:1 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
11:1 (2:0, 5:1, 4:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 04.02.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:00:12)
     
    Střely na branku: 53 – 18
     
    Je dobojováno. Dukla doma deklasovala Kadaň 11:1, ve třetí části hry přidala ještě čtyři góly a jasně tak dokráčela k dalšímu tříbodovému vítězství. Na čele si tak upevnila první pozici. Hosté nepředvedli vůbec nic, postarali se pouze o jedinou branku. V brance zůstal Štěpánek i po vysokém vedení Dukly a kalich hořkosti si tak dopil až do dna.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Další střela domácích vyhnala hru až do obranného pásma Dukly a zápas se tak už jen pouze dohrává.
     
    58:40
    Hosté se nadechli k útoku, ale domácí obrana je hned připravila o kotouč. Jihlavští tak ještě míří do útočné akce na druhé straně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny, troufám si napsat zápasu.
    56:32 Matěj PEKR - 11:1
     
    56:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    MATĚJ PEKR přidává jedenáctý přesný zásah a je prvním hráčem Dukly, který dal více než jednu branku. Sjel si těsně před hostující branku a v pohodě pak znovu prostřelil Štěpánka – 11:1. Asistence: Lukáš Anděl a Miha Štebih.
     
    56:10
    Až nyní se vymanili a dostali se na druhou stranu, kde se ke střele vůbec nedostali.
     
    55:40
    Po další chybě defenzivy hostů, Kajínkova střela však byla sražena mimo tři tyče. Stále však jsou hosté pod tlakem domácího celku.
    55:08 Tomáš JIRÁNEK - 10:1
     
    55:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je to tu. Domácí hokejisté uštědřili hostům potupnou desítku. Od modré čáry střílel Holý a jeho pokus před Štěpánkem sklepl TOMÁŠ JIRÁNEK za jeho záda – 10:1 Tomuto gólu ještě předtím předcházela tyč, kterou nastřelil Zeman. Asistence: Jan Holý.
     
    54:24
    Hosté od vlastní branky zakládají další akci, ovšem hráči Dukly je kryli už ve středním pásmu. Zároveň pak získali puk zpět a jdou do akce.
     
    53:54
    Další náznak jihlavské šance, tu však zastavilo postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    53:47
    Werbik mířil z pravého kruhu na bližší tyč a puk pak Štěpánek vyráží do bezpečí.
     
    53:31
    Tvrdou ránu Werbika zneškodnil Štěpánek a odmítl tak desátou inkasovanou branku v utkání. Hra je přerušena a vhazuje se před jeho brankou.
     
    52:32
    Agilní Tomáš Harkabus se dostal do další šance, která však tentokráte gólem nekončí.
    51:11 Nicolas WERBIK - 9:1
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Kajínek (Dostálek, Werbik), 16. Pekr (Čachotský), 22. Dostálek (Štebih, Werbik), 26. J. Holý (Harkabus, Dostálek), 27. Čachotský (Suchánek, Anděl), 32. A. Zeman (Hrníčko, Kajínek), 40. Půža (Harkabus, Werbik), 51. Hrníčko (Osmík, A. Zeman), 52. Werbik (Dostálek, Půža), 56. Jiránek (J. Holý), 57. Pekr (Anděl, Štebih) – 24. Bláha (Foltýn)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Půža, Kajínek (C), D. Váňa, Štebih (A), J. Holý, Suchánek – Pekr, Čachotský, Anděl – Dostálek, Werbik, Harkabus – Hrníčko, A. Zeman, Jiránek – Osmík, Klíma.
    SK Trhači Kadaň: Štěpánek (Šilhan) – Šefl, Novák (A), Hajič, Eliáš, Cestr, Foltýn, Popela – Wágner (A), Kůs (C), Šulek – Maršoun, Rindoš, Zabloudil – Homer, Tupý, J. Svoboda – Bláha, Konášek, Zd Zabloudil.

    Rozhodčí: Šindel, Valenta – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1 145
    thejrc.org