Třebíč – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Přerov 5:2 (kon.)
Havířov – Slavia 5:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Středa 19.12.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Litoměřice: Markus Korkiakoski
    Vsetín: Ondřej Kopta (20:10:45)
     
    Tak to bylo velmi dramatické utkání. Hosté si ale dokázali získat během třetí třetiny zpět a posléze pojistit, čímž si odvážejí z Kalich Areny tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Ovšem Litoměřičtí uklidnili hru a v šesti hráčích se vydali na poslední útok.
     
    58:22
    V závěru třetiny chtějí ještě Vsetínští navýšit své vedení a zasypávají Krále jednou střelou za druhou.
     
    57:31
    Následně se Rob dostal k prudké ráně zleva. Tu ale dokázal Král díky odražení kotouče o beton zachytit do lapačky. Antonín Pechanec posléze ještě čekal, zda náhodou nevypadne Královi puk z lapačky, což se nelíbilo Patriku Marcelovi a došlo k menší strkanici mezi oběma kohouty.
     
    55:42
    Zasekávačka na kruhu Luboši Robovi nevyšla. Nedaleko od něj totiž stál Ondřej Smetana, který si při zastavení vsetínského útočníka najel blíže a hokejkou Robovi kotouč vypíchl.
     
    54:48
    Daniel Voženílek po levé straně pronikl až do rohu ledové plochy. Zde ale narazil na dva muže v zeleném, kteří mu vystavili stopku pro přihrávku směrem před Šelepněva.
     
    54:11
    Kališníci ani dvoubrankový zmar nevzdávají a nadále se pokoušejí o návrat do zápasu. Vsetínským obráncům ale ještě více narostlo sebevědomí, čímž pokračují v tvrdém blokování jakékoliv litoměřické šance.
    53:15 Ondřej KOPTA - 3:5
     
    53:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté pojišťují své vedení! Znovu to byl ONDŘEJ KOPTA, který se ocitl na pravé straně před brankovištěm, kde přijal přihrávku. Následně využil toho, že Král se nedokázal včas přesunout a poslal kotouč do zcela volného prostoru u pravé tyče. Asistence: Mitchell Theoret, Vojtěch Šilhavý.
     
    52:01
    Kališníci se neustále snaží výpady o vyrovnání. Jejich scénář ale vypadá vždy téměř stejně. Po úspěšném přechodu do útočného pásma dochází k jejich postupnému vytlačení vsetínskou obranou a vyhozením kotouče.
    49:44 Ondřej KOPTA - 3:4
     
    49:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A jeden z nich navíc dokázali využít! Již v pádu dokázal ONDŘEJ KOPTA z bezprostřední blízkosti brankoviště procpat kotouč mezi tři tyče svého bývalého klubu a poslat Valachy opět do vedení. Bez asistence.
     
    49:00
    Kališníkům se opět podařilo zapustit kořeny v útočném pásmu. Nemohou se ale ani odlepit od prostoru u modré čáry. Toho Vsetínští využívají k několika nájezdům.
     
    48:05
    Špatná komunikace mezi Adamem Hořanským a Ondřejem Koptou. První z nich z úhlu prudce napálil směrem na Tomáše Krále. Puk ale na litoměřického gólmana nedolétl, neboť Kopta ho o metr dále tělem odrazil.
     
    47:42
    Hosté v plném počtu.
     
    47:15
    Přesilovka přenesla těžiště hry před Yana Šelepněva. Litoměřickým se daří v útočném pásmu precizně kombinovat na dlouhé vzdálenosti, vystřelit už ale nedokáží. I díky tomu je stále vyrovnaný stav.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., napadení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. Korkiakoski (J. Kloz, M. Kadlec), 33. Voženílek (Eret, Jícha), 40. Korkiakoski (J. Kloz, M. Kadlec) – 7. Mikuš (Rác), 18. Jonák (Vávra, Pechanec), 38. Rob (Holomek, Pechanec), 50. Kopta, 54. Kopta (Theoret, Šilhavý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Smetana, D. Málek, Jebavý, Strejček – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, Jícha, Eret – Helt, M. Havelka, Jirásek – Machač, Matějček.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Jenáček, Holomek, Rudl, Ondračka – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Theoret, Kopta, Vávra – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Veselý, Vokřál – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org