Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 22.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Domácí Valaši ovládli třetí třetinu a po výsledku 6:2 si připisují páté vítězství v řadě. Musíme však ocenit i výkon hostujícího Frýdku-Místku, který se na Lapači prezentoval velmi sympatickým dojmem a konečný výsledek je pro Slezany možná i trochu krutý. Já se s vámi pro dnešek loučím, ze Vsetína vám všem děkuji za pozornost při dnešním přenosu a přeji příjemné prožití svátků vánočních. (19:48:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Vsetínští fanoušci ve stoje odpočítávají poslední vteřinky dnešního utkání, dnes se bude ve Vsetíně slavit.
     
    59:12
    Kombinace v podání Valachů, která vedla od Ráce přes Kucharczyka až k zakončujícímu Hryciowovi, vsetínský obránce však svou druhou branku v utkání neslavil, neboť jej vychytal pozorný Malík.
     
    58:54
    Valaši se vrhají do střel soupeře i za téměř rozhodnutého stavu, srdnatý výkon nyní předvedl Pechanec proti střele Bartka.
     
    58:07
    Vsetínské tribuny již slaví příchod vánočních svátků a stejně tak i vítězství domácího týmu, které mají Valaši na dosah.
     
    57:23
    Kapku naděje měl nyní na hokejce Christov, ovšem v bekhendové kličce neuspěl a Gába si připisuje další úspěšný zákrok.
    56:29 Luboš ROB - 6:2
     
    56:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nejspíš definitivně pečetí své vánoční vítězství! Druhá útočná formace Vsetína se vydala okamžitě směrem k brance Slezanů, Pechanec bránicí zeď prostřelit nedokázal, ovšem odražený kotouč zachytil LUBOŠ ROB a střelou do růžku hostující branky ještě více uklidňuje svůj tým. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    56:13
    Vsetín kompletní.
    56:11 Mitchell THEORET - 5:2
     
    56:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přidávají pojistku pro své vedení! Přechod hostů do útočného pásma přerušil ve středním pásmu MITCHELL THEORET a svou druhou trefou v utkání nasměroval Vsetín k pátému vítězství v řadě. Bez asistence.
     
    56:03
    Vsetín se osvobozuje.
     
    55:30
    Kucharczyk se snažil ze středního pásma trefit odkrytou branku, ale Haman dokázal kotouč ze vzduchu zachytit, a Slezané tak stále živí naději.
     
    55:14
    Malík si na chvíli skočil do branky, ale už je opět na střídačce a sleduje snahu svých spoluhráčů.
     
    55:07
    Postavení mimo hru posouvá hru do středního pásma.
     
    54:58
    Frýdek-Místek dlouze kombinoval v početní výhodě, Klimša zpoza branky připravil možnost pro Novotného, jeho střela mu však nesedla a kotouč zkrotil brankář Gába, Valaši mohou prostřídat.
     
    54:13
    Frýdek-Místek jde již nyní do hry bez brankáře, Slezané to zkusí v šesti proti čtyřem!
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Theoret, 33. Jonák (Pechanec), 33. Hryciow, 48. Pechanec (Jonák, Hryciow), 57. Theoret, 57. Rob (Pechanec) – 25. Novotný (Kaukič), 30. Kaukič (D. Stránský)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Ondračka, Slováček, Jenáček, Rudl, Hryciow – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, L. Kovář, Adámek, Matyáš, Bartko, Zahradníček – Martynek, Klimša, Novotný – Christov, Peterek, Kofroň – Motloch, Kuťák, Flok – D. Stránský, Kaukič, Hrachovský.

    Rozhodčí: Wagner, Cabák – Gančarčík, Konvička
    thejrc.org