Motor ČB – Havířov 9:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
9:2 (2:0, 5:0, 2:2)
AZ Havířov
Neděle 10.02.2019, 16:30 • Budvar aréna • Chance liga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:25
    Střely mimo – 15:8
    Zblokované střely – 11:10
    Úspěšnost vhazování – 61%:39%
    Trestné minuty – 6:12 (18:56:17)
     
    Motor dnes tedy nakonec svého soupeře přejel naprosto jednoznačným způsobem, což se promítlo i v kolonce gólů. Českobudějovičtí dnes byli lepším týmem a zvítězili naprosto zaslouženě.

    Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to vše!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    S koncem celého zápasu ještě hledal Martin Beránek přihrávkou před branku najíždějícího Milana Dančišina. Ten se po kotouči natahoval ale marně, k zakončení se nedostal. I bez oné desítky to byl ale z domácího pohledu parádní výkon.
     
    58:57
    Motor první minutu své přesilové hry strávil v obranném pásmu. Držel sice kotouč na holi, ze své třetiny se ale nemohl vymanit. Až poté to dobře udělal Doležal, jenž ovšem se svými spoluhráči nevymyslel nic kloudného.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Maruna – 2 min., držení).
     
    57:46
    Jakub Doktor se zbavil obránce a pokusil se o střelecký pokus. Ten se ale zřejmě zastavil jen o některého z hráčů, který clonil před brankou. Poté rozhodčí bude vylučovat z hostujících řad.
     
    56:51
    Pavel Pýcha poslal přihrávku přes celou šíři středního pásma na Davida Gilberta. Ten pak najel do pásma a zkusil střelu zpoza obránce, která mu ale nevyšla. Kotouč skončil jen za Matouškovou svatyní.
     
    55:50
    Jakub Babka byl sice tísněn obráncem, přesto dokázal obkroužit hostující svatyni. Pak se snažil zakončit u levé tyče z Matouškova pohledu. Puk ale jen těsně za záda hostujícího brankáře neprocpal.
     
    54:00
    V Budvar aréně dnes panuje i s ohledem na výkon domácího Motoru parádní atmosféra. Na domácích ochozech právě probíhá mexická vlna.
     
    53:46
    Oba týmy se po vhazování ve středním kruhu přemístili do útočného pásma Motoru. Zde se bojovalo o puk u mantinelu. Nakonec ho vybojovali Českobudějovičtí, jenže havířovskou branku pak neohrozili.
    53:33 Radek VESELÝ - 9:2
     
    53:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se může alespoň trochu radovat ze své druhé trefy. AZet ujel do přečíslení čtyři na dva. Celou akci na sebe vzal RADEK VESELÝ, který na kruhu zpomalil a poté prostřelil. Bez asistence.
     
    52:31
    Desátá branka Motoru nyní nebyla vůbec daleko! Zdeněk Doležal se dostal do samostatného úniku, který ale v branku nepřetavil! Zkoušel si Matouška rozpohybovat, jenže pak kotouč za brankovou čáru nezasunul. Matoušek nechal beton přesně tam, kde jej potřeboval.
     
    51:45
    Jan Maruna zkoušel překvapit domácího brankáře střelou z úrovně téměř brankové čáry. Strmeň se ale nenechal nachytat a Marunův pokus vytěsnil mimo brankový prostor.
    50:33 David GILBERT - 9:1
     
    50:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A gólové představení Jihočechů nekončí, ve vzduchu dokonce visí desítka! Martin Novák ujížděl po křídle, načež našel před brankou stojícího DAVIDA GILBERTA, který neměl s uklizením kotouče problém. Asistence: Martin Novák, Karel Plášil.
     
    50:08
    Jednoznačný výkon Motoru dnes v Budvar aréně sleduje 6 056 diváků.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Dudek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Gilbert, Fillman), 7. Kutlák (Karabáček), 26. Endál (M. Novák), 29. Bradley (Plášil), 32. Gilbert (Endál, Plášil), 37. Z. Doležal (Bradley), 40. Bradley (Pýcha, Babka), 50. M. Novák, 51. Gilbert (M. Novák, Plášil) – 44. F. Seman (O. Procházka, Rehuš), 54. R. Veselý


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Plášil, Pýcha, Pavlin, Fillman, Kutlák, Vydarený – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, Doktor – Dunn.
    AZ Havířov: Bláha (29. Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Staněk, Rašner, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Cihlář – O. Procházka, R. Veselý, Pawliczek.

    Rozhodčí: Souček, Micka – Kreuzer, Polonij
    thejrc.org