Litvínov – Sparta 0:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 20.10.2018, 15:00 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:22:27)
     
    Střely na branku: 33 – 21
     
    Utkání sledovalo 5 948 diváků.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí o dvě branky a po ubránění závěrečného domácího tlaku tak získávají všechny tři body. Domácí naopak nevstřelili ani gól a zůstávají tak bez dalších bodů. V jednapadesáté minutě dal Spartě dvoubrankový náskok Petr Vrána a na jeho přesný zásah už nikdo nenavázal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Machovský zapisuje další zákrok a už to vypadá, že se nic nestane. Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění a ještě se tak bude vhazovat před jejich brankou.
     
    59:15
    Marek Baránek střílel od modré čáry a po jeho střele zasáhl Machovský. Poté z pásma domácích poslal puk Pšenička, trefil však jen domácí konstrukci. Zakázané uvolnění to tak nebude.
     
    58:44
    Baránek pálil z vrcholu levého kruhu, trefil však holenní chránič Petra Vrána. Domácí stále drží útočnou třetinu a zakládají akci znovu.
     
    58:29
    Oddechový čas tentokráte pro lavičku domácího celku.
     
    58:29
    Další zakázané uvolnění hostů a znovu se tak bude vhazovat před hostující brankou. Litvínovští se neustále snaží o kontaktní branku, která zatím nepřichází.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Hostující lavička si bere oddechový čas.
     
    57:26
    Piskáček získal puk a poslal ho až před domácí branku. Zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před Matěje Machovského. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:51
    Ondřej Jurčík se natlačil před Machovského, jeho pokus byl však nepřesný. Nicméně Litvínov stále drží útočné pásmo a vytváří si potřebný tlak.
     
    56:24
    Janus je na střídačce a Litvínov to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    55:51
    Další komerční pauza.
     
    55:35
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    55:14
    Hosté opět nevymysleli nic před Janusem a vypadá to, že Litvínov tohle oslabení už zvládne.
     
    54:57
    Jeremie Blain zavážel puk do útočného pásma, jenže Petr Vrána vjel do teritoria Vervy dříve, než šel puk a je z toho postavení mimo hru.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Pech (Forman), 51. P. Vrána (Kudrna)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Baránek, Sörvik, Suchánek, Romančík, Ščotka, Šesták – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – J. Černý, Gerhát, Trávníček (C) – Jánský, Petružálek (A), M. Hanzl – Jurčík, Válek, Jícha.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, Gregorc, Tomáš Dvořák, Piskáček, Delisle, T. Pavelka – Buchtele, Sill, Beran – Říčka, P. Vrána (C), Kudrna – Kumstát, Pech (A), Forman (A) – Smejkal, Černoch, Pšenička.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 948
    thejrc.org