Zlín – Litvínov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:6 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 30.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligového hokeje na počtěnou. (20:10:40)
     
    Vyrovnaný duel mezi Chomutovem a Hradcem Králové končí výhrou hostujícího celku v prodloužení. Mountfield se dostal do dvoubrankového vedení v první třetině, kdy se prosadili Tomáš Vincour a Petr Zámorský. Pirátům se povedlo otočit díky brankám Juraje Valacha, Ronalda Knota a Petra Koblasy. V nervózní třetí třetině vyrovnal Filip Pavlík a obrat v první minutě prodloužení dokonal Lukáš Cingel.

    Střely na branku: 34:31
    Nejlepší hráči utkání: Ronald Knot (1+0) – Petr Zámorský (1+1)
     
    Konec zápasu.
    60:56 Lukáš CINGEL - 3:4
     
    60:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě je rozhodnuto a dva body putují do Hradce Králové! Radovan Pavlík ukázal, proč je v reprezentaci. Podél levého mantinelu se dostal do útoku, aby na pravé straně našel LUKÁŠE CINGELA. Ten z první zakončoval do pravé šibenice, Lukeš nemohl zasáhnout. Asistence: Radovan Pavlík.
     
    60:22
    Daniel Rákos se dostával po pravé straně do pásma a bekhendem přihrával před branku, kde se ale nikdo k zakončení nedostal. Jakub Sklenář následně zůstal ležet za brankou Lukeše a hra je přerušena.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí dvacetiminutovka nabídla několik početních výhod hostujícího celku, gólem skončila ta poslední, kterou parádně využil Filip Pavlík. V chomutovské ROCKNET ARÉNĚ ovšem nepanuje nejpříjemnější atmosféra, rozhodčí předvedli několik sporných rozhodnutí, což se publiku na severu Čech moc nelíbí.

    Střely na branku: 34:30
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Od modré čáry to v poslední sekundách zkoušel Bohumil Jank, jehož rána byla ovšem přizvednuta na zadní mantinel. Tímto třetí třetina končí.
     
    59:21
    Piráti následně opět aktivně napadali, ale Juraj Valach přihrávku na modrou čáru zachytil až ve střední třetině. Hra tak bude pokračovat v neutrální zóně.
     
    58:25
    Poslední minutka a půl třetí třetiny právě probíhá. Hradečtí jsou vysoce napadáni a do útoku se dostat nemohou. Uvidíme, jak tomu bude v následujících sekundách.
     
    57:22
    Po souboji u mantinelu v útočné třetině sudí pískají a přerušují hru. Vhazovat se bude po levici Jaroslava Pavelky, který moc práce ve třetí třetině neměl.
     
    56:22
    Hosté hrají v klidu, nabudila je vyrovnávací trefa a nyní se pokoušejí utkání naklonit na svou stranu. Uvidíme, zda se jim to povede.
    55:39 Filip PAVLÍK - 3:3
     
    55:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hosté se v několikáté přesilovce v řadě prosazují, FILIP PAVLÍK se nyní trefil naprosto parádně! Na modré čáře se otočil a zápěstím zakončil pod víko Lukešovo klece! Asistence: Maris Bičevskis a Daniel Rákos.
     
    54:54
    Rozhodčím se utkání naprosto vymyká z rukou. Opět vylučují domácího hráče, který jasně fauloval, ale pár sekund předtím neviděl ofsajd hostů. Jan Havel inkasuje dvě minuty za faul kolenem.
     
    54:19
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Valach (Klhůfek, Vantuch), 29. Knot (V. Růžička), 38. Koblasa (Huml, J. Havel) – 11. Vincour (Zámorský, Bičevskis), 19. Zámorský (Vopelka, Rosandić), 56. F. Pavlík (Bičevskis, Rákos), 61. Cingel (R. Pavlík)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Dietz, Štich, Valach, Buchtela – Duda, V. Růžička, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Sklenář – J. Stránský, Vantuch, Marjamäki – Chlouba, Huml, Koblasa.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Rosandić, Piché – Vincour, Bičevskis, Rákos – Paulovič, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Dragoun, M. Chalupa – Karabáček, Kukumberg, Bezúch.

    Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Frodl, Komárek

    Diváci: 3 342
    ocianews.com