Havlíčkův Brod – Zlín 1:6 (kon.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:4 (po s.n.) | Motor ČB – Třinec 1:5 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 4:7 (kon.) | Liberec – Ústí n/L 4:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 6:4 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:3 (kon.) | Slavia – Plzeň 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:6 (kon.)
Písek – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (3:0, 1:2, 0:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 11.03.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkobrodští Rebelové dlouho drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou, když jednoho z favoritů celé soutěže jednoznačně přehrábali a měli na své straně mohutný náskok. Severočeši ale vstali z mrtvých a předvedli spanilou stíhací jízdu, jíž ještě korunovali vítězným koncem a získali triumf 5:4. Ústí nad Labem tak vede před zítřejším duelem, který je od 17 hodin rovněž na programu v Kotlině, v sérii 3:0 na utkání. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi pro dnešek loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:56:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ústí nad Labem netrefilo vyhozením z obranného pásma prázdnou bránu a pískálo se jeho zakázané uvolnění, jenže Rebelové se neusadili v útočných pozicích a také vyhodili záhy na icing.
     
    59:40
    Rebelové hrají po vyhraném vhazování bez brankáře a zkoušejí štěstí při závěrečné power-play. Uvidíme, zda jim očekávaná sázka na ofenzívu nakonec pomůže k vyrovnání.
     
    59:34
    Rebelům nevyšel přechod do útočné fáze, když nahozený puk končí na odpískaném zakázaném uvolnění. Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    59:13
    Havlíčkův Brod neskládá zbraně a stále se pokoušeí o proniknutí do útočného pásma, jenže zatím bez úspěchu. Lvi se brání organizovaně a účinně, přičemž drží hru v uctivé vzdálenosti od gólmana Francouze.
     
    58:08
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem dotahuje svůj velkolepý obrat do zdárného konce, když se necelé dvě minuty před závěrečnou sirénou ujímá těsného vedení. Z rohu pásma našel Milan Mikulík svou nahrávkou JAROSLAVA ROUBÉÍKA, který už si věděl ve skrumáži před brankou rady a propálil po ledě gólmana Suchana! Asistence: Milan Mikulík.
     
    57:57
    Šagát měl po přesné přihrávce v prostoru pravého kruhu dostatek času a místa k nebezpečnému zakončení, ale gólman Suchan se zaskvěl u bližší tyčky skvělým zákrokem, když lapil rychle letící puk do náruče.
     
    57:32
    Hosté dobyli útočné pásmo a pomalu se začínali srocovat kolem gólmana Suchana do ofenzivního postavení, jenže Ústí nad Labem musí vyklidit útočné pozice kvůli přihrávce rukou.
     
    56:57
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a rozvíjel svou postupnou kombinaci v postavení velkého obdélníku kolem gólmana Francouze, jenže podle rozhodčích puk překročil z hole Kempného modrou čáru a píská se ofsajd.
     
    56:36
    Utkání sleduje 2300 fanoušků.
     
    56:05
    Vondráček se ocitl ve slibné situaci 2 na 1 a přes hůl bránícího ústeckého hráče našel hezkou nahrávkou do předbrankového prostoru sjíždějícího Holce, jenže ten puk jemně tečoval kousek vedle pravé Franouzovy tyčky!
     
    55:05
    Ústí nad Labem s konečnou platností utnulo dobře odvedenou prací v obranném pásmu havlíčkobrodský tlak, přičemž se mu daří držet hru v útočném pásmu, jenže zatím bez zakončení.
     
    54:15
    Hosté se dokázali ubránit, když ve zbytku oslabení se jim dařilo narušovat brodskou kombinaci a vyhazovat puky z Francouzovy blízkosti do bezpečných končin hřiště, ale teď znovu čelí nátlaku Rebelů.
     
    53:00
    Zábranský zkusil štěstí z mírného úhlu na levé straně a málem za rozhozenou ústeckou obranou uspěl,. jenže jeho projektil o kousek minul Francouzovu tyčku. Hosté vyhazují.
     
    52:35
    Holec si vybruslil až dio předbrankového prostoru a mířil z pravé Francouzově tyčce, jenže tu z ideální palebné pozice minul. Rebelové ale stále mají puk ve své moci a drží útočné pásmo.
     
    52:20
    Po dalším vhazování v ústeckém pásmu se podařilo hostům získat puk a vyhodit ho do Suchanova hájemství, odkud si domácí klestili cestu zpět do přsilovkových pozic, jenže dostali se do odpískaného postavení mimo hru.
     
    52:03
    Ihned po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Voj. Němec a jeho tvrdá rána z mohutného nápřahu skončila v připravené Francouzově náruči uprostřed ústeckého brankoviště.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Švaňhal (Kempný), 12. Knotek (Holec), 16. Vondráček (Holec, Voj. Němec), 25. Knotek (Morava) - 24. Ludvík (Mikulík), 39. Alinč (Hampl), 45. Kovář (Alinč, Poživil), 52. Hampl (Vobořil), 59. Roubík (Mikulík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, Hadrava, M. Ondráček.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - Jeřábek, Poživil, Černý, Klobouček (C), Gureň, Hořava, Pojkar (A), Vobořil - Diviš, Mikulík (A), Sklenička, Alinč, Roubík, Hampl, Kovář, Šagát, Handlovský, Pajič, R. Hanzl, Ludvík.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Petr Přikryl - Jiří Chocholouš, Pavel Dřínovský.

    Diváci: 2300
    bahis siteleri