Vsetín – Brumov 12:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
12:4 (3:2, 6:2, 3:0)
HC Brumov-Bylnice
Středa 22.08.2018, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    Ve třetí třetině přidali domácí další tři branky a potvrdili dominanci v tomto utkání. Gólů by bylo možná ještě více, ale v závěru už se Vsetínu nedařilo trefovat kotouče přesně. Do Růžičkovy sítě v posledním dějství žádný puk neprošel, a tak se nyní domácí radují z vysoké výhry 12:4.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače přeji příjemný zbytek dne. (18:41:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Po vhazování před vsetínským gólmanem se puku ujali domácí a vydali se na možná poslední cestu do útočného pásma. Kočí zakončoval na vyrážečku, další ze vsetínských střel mířila nad.
     
    59:10
    Hostující Urban se mezikružím dostal až před Růžičku, kde nebezpečně zakončoval mezi betony. Po odpískání projel brankovištěm k levé tyčce, což se ale nelíbilo domácím – hned u hráče Brumova stáli tři Vsetínští a rázně mu domlouvali.
     
    58:20
    Po ohlášení posledních dvou minut třetí třetiny vybojoval kotouč za svou bránu Turek a společně se spoluhráči se vydal do přečíslení. Přihrávku adresoval Dědkovi, jehož projektil si gólman Brumova pohlídal.
     
    57:05
    Janáček se lehce prosmýkl po pravém křídle. Na pravém kruhu útočného pásma jej však dostihl sok ve žlutém dresu a znemožnil mu přesné zakončení. Hostující útočník ale nedal svůj pokus zadarmo, a tak alespoň poposunul kotouč podél pravého Růžičkova betonu.
     
    56:22
    Domácí už se za další vstřelenou brankou ženou až moc a jejich střelám uniká přesnost.
     
    55:49
    Domácí v plném počtu.
     
    55:06
    Podle osazenstva trestné lavice sledujeme přesilovou hru Brumova, při pohledu na led to ale spíše vypadá na početní výhodu Vsetína, který i ve čtyřech proti pěti drží soupeře pod tlakem.
     
    54:27
    Turkova střela z mezikruží se od betonu hostujícího brankáře odrazila přesně na hokejku Kočího. Druhý ze dvojice vsetínských útočníků ihned vypálil a neomylně trefil připravenou lapačku brankáře Žižky.
     
    53:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kuchařík – 2 min., krosček).
     
    53:48
    Je to však aktivní odpočinek. Na levou tyčku vsetínské brány se nalepil Šánek a snažil se procpat kotouč právě kolem brankové konstrukce. Růžička ukrývá puk pod lapačkou.
     
    53:17
    Vanek vyváží kotouč podél mantinelu až k Růžičkově brance. Brumov může na chvíli vydechnout.
     
    51:58
    Dořičák se dotěrně tlačil před brankoviště, přičemž byl těsně bráněn a nemohl tak udělat sebemenší pohyb směrem dopředu. Obrana jej dotlačila až k mantinelu, načež se hra přerušuje. Žižkova brána je totiž posunuta.
     
    50:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BEDNAŘÍK přidává svou třetí branku zápasu. Vsetínský kapitán se obtočil na levém kruhu, získal přihrávku a vypálil z první do vzdálenějšího dolního rohu. Asistence: Matyáš Dědek, Adam Turek.
     
    49:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z levého kruhu se střeleckým pokusem k levé tyči prosazuje ADAM TUREK. Asistence: David Bednařík, Matyáš Dědek.
     
    49:11
    Fojtíka obral o kotouč Dořičák, který si všiml po levém křídle najíždějícího Machače. Přihrávka nebyla přesná a autor zatím poslední branky tak nemohl vystřelit. Byl to ale Matějíček, kdo nadělal Žižkovi velké problémy, když se snažil kotouč zasáhnout ze vzduchu.
     
    48:11
    Dlouho se v útočném pásmu Vsetína hrálo bez střely. To změnil Novotný. Jeho střelu z levého křídla přizvedl do ochranné sítě hostující Pacík a hra je přerušena.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Bednařík (Turek), 15. Kočí (Dědek), 20. Bednařík (Dědek, Kočí), 23. Staňa (Kuchařík), 24. Dědek (Kuchařík, Turek), 25. Kočí (Dědek, Turek), 31. Urban (Caletka), 33. Turek (Mikula), 40. Matějíček (Kočí, Dořičák), 47. Machač, 50. Turek (Bednařík, Dědek), 51. Bednařík (Dědek, Turek) – 14. Janáček (Šánek, Pacík), 19. Sopek (Zvoníček, Janíček), 22. Pacík, 40. Janíček


    VHK ROBE Vsetín: Krňa (33. Růžička) – Velikovský, Mikula, Kočí, Kuchařík, Caletka, Machů – Bednařík, Novotný, Dořičák, Dědek, Staňa, Matějíček, Turek, Urban, Machač.
    HC Brumov-Bylnice: Žižka (Čada) – Fojtík, Mudrák, Divoš, Smolík, Šánek – Janíček, Zvoníček, Sopek, Janáček, Obadal, Pacík, Urban, Vanek, Slovák.
    bahis siteleri