Motor ČB – Chabarovsk 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Amur Chabarovsk
Pondělí 27.08.2018, 18:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Fantazie! Motor totiž porazil účastníka ruské KHL 4:2. Nutno dodat, že vítězství se dá považovat za zasloužené, protože Budějovice byly v druhé a třetí třetině lepším týmem.

    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (20:16:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Parádní práci odvedl Jakub Babka, jenž schytal ránu hostujícího obránce a poté se svými spoluhráči ho dokázal dostat až za obrannou modrou.
     
    59:09
    Do konce utkání zbývá necelá minuta a proběhlo vhazování po levé ruce Kváči. To vyhrál hostující tým a domácí gólman si musel připsat zákrok.
     
    58:39
    Chabarovsk to zkouší bez brankáře!
     
    58:33
    Po jednom ze soubojů zůstat na ledě David Gilbert, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    57:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jenže Amur se prosazuje v přesilové hře! ALEXANDR GORŠKOV nejdříve pálil jen do betonu Kváči, jenže jako první si ojel pro odražený puk a poslal ho nechytatelně k tyči. Asistence: Jan Kolář.
     
    57:22
    Amur Chabarovsk hraje v plném počtu. Má však již minimum času na to, aby dnešní utkání alespoň zdramatizoval. Vedení o tři branky je pro domácí skvělé.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., podrážení).
     
    56:29
    Martin Beránek vzal celou akci na sebe, povodil si hned dva hráče za brankou, ovšem z akce nakonec nic nebylo a Amur se osvobodil.
     
    55:31
    Parádní práce Mitche Fillmana! Pavel Dedunov pelášil sám na Kváču, jenže domácí obránce ho stihl dobruslit a čistě mu vypíchnout puk.
     
    55:22
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., sekání).
     
    54:35
    Martin Beránek je na ledě! Motor tak přežil početní nevýhodu a otěže utkání má pevně ve svých rukách.
     
    54:15
    Hráči Amuru obstřelují bránu ze všech možných pozic, ale málokterý pokus jde mezi tři tyče. Jihočechům chybí už jen pár vteřin ke konci oslabení.
     
    53:41
    Hostující tým je usazen v útočné třetině a tlačí na obrannou čtyřku. Tečovanou střelu dostal Petr Kváča do hrudi a vyrazil puk alespoň do rohu.
     
    52:57
    Žiga Pavlin je na ledě! Budějovice ubránily krátké oslabení pět na tři, Chabarovsku však pokračuje klasická početní výhoda, která bude ještě dlouhá.
     
    52:49
    Amur Chabarovsk vyhrál vhazování a stlačil obrannou čtyřku až ke gólmanovi. Nakonec přišla střela, kterou schytal Kutlák a Jakub Doktor poté vyhodil.
     
    52:35
    Oddechový čas pro hosty.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. M. Novák (Endál, Gilbert), 39. Gilbert (Fillman, Endál), 47. Kutlák (Endál), 48. Doležal (Plášil) – 6. T. Zohorna (Gorškov), 58. Gorškov (Kolář)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (31. Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Plášil, V. Doktor – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Bradley, P. Novák – Beránek, Přikryl, Doležal – Heřman, J. Doktor, Babka.
    Amur Chabarovsk: Alikin (31. Kašík) – Jordán, Aťušov, Kondratěv, Kolář, Kuzim, Vorobjev, Žuravljov, Kamalov – Goškov, Ušenin, Zohorna – Berestennikov, Železkov, Nazarov – Dedunov, Kuzněcov, Potěchin – Golubjev, Gizdatullin, Veličkin – Sevankajev.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Jindra, Zíka
    thejrc.org