Č. Budějovice – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:4 (0:0, 1:2, 1:2 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pondělí 19.11.2018, 18:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    Utkání je kompletně za námi! Motor nakonec vyválčil bod z nadstavby. To, jak dnes byly body rozděleny, zřejmě odpovídá i celkovému obrazu hry. Děkuji vám za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (20:04:01)
     
    Konec zápasu.
     
    64:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak alespoň bod, který může hrát důležitou roli o konečné postavení v tabulce, Českobudějovičtí vyválčili. Zasloužila se o něj spolupráce dvou Nováků. PAVEL NOVÁK dostal přihrávku od svého jmenovce Jakuba a na horní růžek zacílil přesně. Asistence: Jakub Novák, Jakub Čížek.
     
    63:44
    Oskar Maier nyní možná až trochu zazdil příležitost utéct soupeřům do samostatného nájezdu. O kotouč, ke kterému nechvátal, neboť mu zřejmě nestačily síly, byl záhy obrán.
     
    63:01
    Českobudějovičtí se snažili překročit útočnou modrou čáru, jenže se dostali jen do postavení mimo hru. Ofsajd vrátí vhazování do neutrální třetiny.
     
    62:43
    Aleš Řezáč se zkusil probít ke kotouči a tím pádem případně do úniku. Narazil ale jen do hostujícího obránce, který měl k puku o něco blíže.
     
    62:12
    Peterka se vrací na ledovou plochu, kde se ihned snaží vypomoct svým spoluhráčům.
     
    61:50
    Z oslabení salzburgského týmu zbývá už jen zhruba dvacet vteřin. Mezitím se hosté osvobozují dlouhým vyhozením kotouče až k Dvořákovi.
     
    61:17
    Nyní si sjel hlouběji do pásma Ondřej Vaculík, jenž dostal přihrávku a pálil z první. Jeho projektil byl opravdu velmi svižný, ovšem zastavil se jen o zadní plexisklo.
     
    60:26
    Pavel Novák si s Danielem Dudáčkem na modré čáře dávali přednost, kdo vystřelí. No, nakonec nevypálil nikdo. Dudáček poslal jen nepřesnou přihrávku, jež měla směřovat někam do prostoru před bránou.
     
    60:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Peterka.
     
    60:12
    Motor tedy bude hrát s jedním hráčem v poli navíc. Salzburg si bere oddychový čas.
     
    60:12
    Nepříjemná situace pro Salzburg! John Jason Peterka mohl jít do samostatného nájezdu, respektive už se k němu připravoval, když v tom rozhodčí odpískal. Na ledě totiž byl větší počet hostujících hráčů, než je dovoleno!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Následuje nadstavba. Uvidíme, zda českobudějovičtí hráči vyválčí alespoň bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Je to jasné, zřejmě se již nic nestane. Utkání, respektive základních šedesát minut, nám pomalu končí. Rakouská střídačka se raduje ze zisku tří bodů.
     
    58:54
    Kolarz musel po vhazování čelit střele z pravého kruhu. Neměl s ní ale vetší problémy, i když bůhvíjak jistý zákrok také nepředvedl. Kotouč vyráží jen před sebe.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 38. Janoch (M. Masopust, J. Novák), 55. Krcho (Škola, Čížek), 65. Novák (Novák, Čížek) – 24. Harnisch (Nyman), 27. Polegoško (Peterka, Wimmer), 45. Polegoško (Peterka), 57. Maier (Myklucha)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Zündel, Nyman, Wimmer, Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka

    Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Brejcha
    thejrc.org